QUOTE(maskatukas @ 2014 04 09, 16:09)
ai , savijautos, zinai geros,
jau pamirsau kad tiroksinas vaistas, ateinu pas medikus, klausia ka vartojate, na suvardiju ka geriu, o jie- kaip tiroksinas, o as - ui, pamirsau, kad toks yra
o ka dar geri?
as va su klasymu:
buvau pas gydytoja klinikose,paziurejo sirdi,viskas puikiai,prieita isvada,kad mano daznas istisai pulsas yra susijes su tuo kad kazkada kai skydliauke neveike,uzkrove sirdi,dabar kai sunormalizavo hormonus,veikia ja hormonai,nes jie turi savybe kelt pulsa.kas be ko siulo gert magni,bei pasitikrint ar su kaliu gerai...bet siulo gert metopropolio,labai labai mazyte doze,nes jis mazina ir spaudima,o jis ir taip ne didelis,bei kaip geriausia varianta vaista kuris ramina tik pulsa,bet deja jis menesiui virs 200 kainuoja.sakau jei kelis menesius,na tai gerai pageriam,bet ji mane suglumino,kad cia visam laikus juos gert reiks...(nes skydliaukia neveikia ir nebeveiks pas mane) pasirinkau pabandyti nuo pigesniu vaistu,na jei netiks,tai pirksiu brangius...
ale didziausias klausymas ar neapsieiciau is tiesu,gal kuri nusimanot kazka tame,ka dar galiu padaryti....
p.s. su pulsu problemos jau kokiu 3metus,tik as visad maniau del skydliaukes ir tt ir kad susinormalizuos,bet praejo metai po operacijos,su tiroksinu normalizavosi tyrimastth,jauciuos neblogai,o pulsas sodina taip,kad bijau jog sustos sirdis...jokio kruvio nebepakeliu net sparciau eit,net iki 5 auksto su sustojimu lipu...bet visvien visa uzdusus bunu...
nekelciau problemos jei vaistus reiktu na pusmeti koki vartot...bet visam gyvenimui...baisu,kad paveiks kitus organus,o labiausiai baisu,kad per visas ligas iki anuku nedagyvensiu...jau man baime kazkokia isivaro:(
ai dar aisku priaugus as 30kg,bet jau ir pries tai pulsas buvo didelis,nesieju to su tuo,bet aisku suprantu,kad tai nepagerina situacijos...taciau man nekrenta....viska isskyrus sporta isbandziau...noreciau ji pabandyt,bet negaliu...nukrisiu vietoj salej po 5 min.
tikiuosi suprantamai cia surasiau:)