Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

g.gif man kardiologe sake, kad Procoralan rimtas vaistas ir jau pulsui mazinti kaip pirma karta , tai jau tikrai neskyria,
metoprololis -tikrai saugesnis,
geriausia tai nueiti pas kelis akrdiologus ir pamatysi, jei abu vienodai kalba ir skyria toki pati vaista-reiskia gerai,
reikia pasigerinti savo gyvenimo kokybe, aisku-maista, poilsi gali reguliuoti pats, bet jei yra jau problemu, kad ir bet kuriame organe, reikia vartoti vaistus, tai mano nuomone,
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2014 04 11, 12:31)
g.gif man kardiologe sake, kad Procoralan rimtas vaistas ir jau pulsui mazinti kaip pirma karta , tai jau tikrai neskyria,
metoprololis -tikrai saugesnis,
geriausia tai nueiti pas kelis akrdiologus ir pamatysi, jei abu vienodai kalba ir skyria toki pati vaista-reiskia gerai,
reikia pasigerinti savo gyvenimo kokybe, aisku-maista, poilsi gali reguliuoti pats, bet jei yra jau problemu, kad ir bet kuriame organe, reikia vartoti vaistus, tai mano nuomone,

as tam pritariu,as irgi uz tradicine medicina...(faktas ,kad geriau butu nesirgt ir vaistu gert nenoreciau)bet jau kaip nusibodo tos kalbos ,kad nenormali,jog neieskau alternatyvu pas homeopatus ir tt...

as dar nenormali ir del to ,kad nesilankau pas psichologe:))))))))
Atsakyti
Sveiki. Sirgau gripu (ar virusu kazkokiu) visa sausi . Paskui lyg ir gerai jauciausi iki vasario pabaigos. Tada suvartojau ginekologes skirtus antibiotikus. Ir prasidejo..
Labai blogai jauciausi - kazkoks nevirskinimas, daznas tustinimasis, pykinimas, vidinis drebulys ir nerimas, sviesos netoleravimas, pedu, ranku tirpimas, nemiga atsirado.. galvojau nudurnesiu nuo tokios savijautos.
Ir jau beveik 2 men taip jauciuos.. tai geriau, tai blogiau..
Ieskau kas man..
Galvojau skrandis, paskui vegetodistonija.. Dar gal su skydliauke kas..
Skydliaukej turiu mazgeliu, ji nera grazios isvaizdos. Bet TTH geras
(iki ligos tirta)
Ka dabar galeciau is kraujo tyrimu issitirti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzule: 14 balandžio 2014 - 14:05
QUOTE(zuzule @ 2014 04 14, 15:04)
Sveiki. Sirgau gripu (ar virusu kazkokiu) visa sausi . Paskui lyg ir gerai jauciausi iki vasario pabaigos. Tada suvartojau ginekologes skirtus antibiotikus. Ir prasidejo..
Labai blogai jauciausi - kazkoks nevirskinimas, daznas tustinimasis, pykinimas, vidinis drebulys ir nerimas, sviesos netoleravimas, pedu, ranku tirpimas, nemiga atsirado.. galvojau nudurnesiu nuo tokios savijautos.
Ir jau beveik 2 men taip jauciuos.. tai geriau, tai blogiau..
Ieskau kas man..
Galvojau skrandis, paskui vegetodistonija.. Dar gal su skydliauke kas..
Skydliaukej turiu mazgeliu, ji nera grazios isvaizdos. Bet TTH geras
(iki ligos tirta)
Ka dabar galeciau is kraujo tyrimu issitirti?

patarciau vel pasidaryti skydliaukes tyrimus-TTh, LT4.
Atsakyti
Maskatuk gal zinai kaip veikia antibiotiku vartojimas TTH?
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2014 04 15, 16:30)
Maskatuk gal zinai kaip veikia antibiotiku vartojimas TTH?

sveika, reikia skaityti info lapelyje ar yra saveika su tiroksinu, daznai buna parasyta-silpnina arba stiprina aitobiotiko veikima, medikai tuom tikrai nesidomi,
i TTH neveikia, manau, kad saveka ivyksta tarp tiroksino ir antibiotiko,
esu vartojusi biseptoli, jokios reakcijos, viskas ok,
aplamai, ziuriu kada reikia vartoti antibiotikus-valgio metu ar kaip kitaip, darau bent 2 val skirtuma tarp tiroksino ir antibiotiku,
o ka vartoji?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2014 04 15, 16:47)
sveika, reikia skaityti info lapelyje ar yra saveika su tiroksinu, daznai buna parasyta-silpnina arba stiprina aitobiotiko veikima, medikai tuom tikrai nesidomi,
i TTH neveikia, manau, kad saveka ivyksta tarp tiroksino ir antibiotiko,
esu vartojusi biseptoli, jokios reakcijos, viskas ok,
aplamai, ziuriu kada reikia vartoti antibiotikus-valgio metu ar kaip kitaip, darau bent 2 val skirtuma tarp tiroksino ir antibiotiku,
o ka vartoji?

ospamoxa, zepilen

supuole infekcines ligos si pavasari, vadinas imunitetui prastai g.gif

kita savaite kartosiu tth , geriu 100 mg jau kelis metus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 15 balandžio 2014 - 21:28
Atėjau pasiguosti verysad.gif
Pirmus du mėnsius pradėjus gerti tiroksiną apsidžiaugiau, kad suaktyvėjo medžiagų apykaita, tikėjausi pradės kristi svoris, bet dabar, po keturių, jis tik auga ir auga. Jau net neviltin puolu.
Turiu du mazgiukus (vienas apie 10 mm) geriu tiroksiną po 75 nors tyrimai gal ir geri
TTH - 2 (0,27 - 4,2)
FT4 - 15,86 (12-22)
FT3 - 4,53 (3,1- 6,8)
ATPO 7,73 ( iki 34)
beje, geriu ir Nebilet, nes spaudimas aukštas verysad.gif
Užkniso jau tos ligos, nes jaučiuosi kaip statinė, kuriai sunku ridentis... ir jausti kiekvieną suvalgyto maisto gramą limpant prie kūno...
Atsakyti
Sveikos, ne visai i tema, bet gal kuri susiduret su prieskydiniu liauku adenoma? standartiskai kas pusmeti darant skydliaukes echo aptiko si ''dziaugsma''.
Atsakyti
QUOTE(Lauko gėlė @ 2014 04 23, 21:24)

Užkniso jau tos ligos, nes jaučiuosi kaip statinė, kuriai sunku ridentis... ir jausti kiekvieną suvalgyto maisto gramą limpant prie kūno...

puikiai suprantu verysad.gif doh.gif , man tas pats, numetu kažkiek daugiausiai iki 5kg doh.gif ) ir vėl op...ir taip pasaka be galo...geriu 100mg tiroksino...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 04 23, 23:59)
puikiai suprantu  verysad.gif  doh.gif , man tas pats, numetu kažkiek daugiausiai iki 5kg doh.gif ) ir vėl op...ir taip pasaka be galo...geriu 100mg tiroksino...

Aš jau net nenumetu, o kas dieną vis priaugu. Kas rytą pasisvėrus randu papildomą "lauknešėlį" ant šonų ir taip per porą mėnesių ~ 5 kg. Stengiuosi riboti maistą, daugiau pajudėti, bet ... verysad.gif Jei ir toliau taip, tai nežinau ką reikės daryti...
Atsakyti
Deja, bet manau teks keisti aplamai visa mityba ir mazesnes porcijas. unsure.gif numesti tuos kg tikrai imanoma. 4u.gif
Atsakyti