Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

žinoma, nebūtinai smile.gif apskritai skydliaukės sutrikimai ir įvairūs psichologiniai sutrikimai yra gana persidengiantys, kas apsunkina gydymą. O man būtent įdomu, kokias sąsajas pavyks rasti savo tyrimu. smile.gif
Atsakyti
Galbūt dar yra neužpildžiusių? Trūksta dar kelių tiriamųjų.. 4u.gif
ar gal kas iš jūsų pažįstamų turi šį sutrikimą ir galėtumėt persiųsti nuorodą.

QUOTE(doubtful @ 2014 05 04, 23:19)
Labas vakaras, merginos  smile.gif

Čia yra linkas į anketą -> https://docs.google....4RaUjg/viewform
Paspaudusios rasite daugiau informacijos apie atliekamą tyrimą. Pats klausimynas trumpas ir tikrai nesudėtingas (5-10 min.)

Lieku be galo dėkinga sutikusioms padėti!  wub.gif

Atsakyti
Ir as uzpildziau.

Is ties merginos, ar daznai jauciate visus tuos depresinius simptomus ? man jau jie trukdo gyventi ir dirbti doh.gif
Atsakyti
as ir uzpildziau 4u.gif nzn as jauciu labai stipru nerima, nors mano tth su vaistais apynormalis, tai sunku man net susigaudyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2014 05 05, 16:31)

Užpildžiau ir aš, įdomu būtų pamatyti darbo išvadas 4u.gif
Atsakyti
Paskutinį kartelį primenu, kad labai prašau visų, turinčių hipotiroiditą ir esančių 18 ir daugiau metų, užpildyti šią anketą. Palieku ją atvirą dar porai dienelių, jeigu turit pažįstamų su šiuo sutrikimu, būčiau dėkinga, jei galėtumėt pasidalinti. 4u.gif

Su apibendrintais tyrimo rezultatais ir išvadomis galėsiu supažindinti (vėliausiai, gegužės pabaigoje), manau, parašysiu asmeniškai visoms susidomėjusioms, kad mažiau spamintųsi. Ir labai ačiū visoms už dalyvavimą! Man tai labai svarbu. 4u.gif

Čia yra linkas į anketą -> https://docs.google....4RaUjg/viewform
Paspaudusios rasite daugiau informacijos apie atliekamą tyrimą. Pats klausimynas trumpas ir tikrai nesudėtingas (5-10 min.)

Lieku be galo dėkinga sutikusioms padėti!  wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Uzpildziau ir as drinks_cheers.gif Doubtful tik nezinau ar tikrai viskas susije su skydliauke, nes kai kurie atsakymai del emocines bukles labiau susije yra su nevaisingumu, su baime kad vel nepavyks, su nerimu kad nesurinksi reikiamos pinigus sumos ir pan. Be to, atsirado per tiek laiko ir tam tikru asmeniniu bedeliu.Tai uzpildyt uzpildziau,tikiuos kad padejau ir stengiaus buti kuo objektyvesne. 4u.gif Sekmes Jums 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(doubtful @ 2014 05 05, 16:12)
Ačiū jums labai  4u.gif

Dėl simptomų - rėmiausi literatūra, daugybe tyrimų, Thyroid Foundation of Canada duomenimis ir t.t. Išmečiau tuos simptomus, kurių žmogus negalėtų įvardinti jaučiantis, reikėtų matuoti (pvz., cholesterolio kiekis kraujyje), kadangi man reikalingas subjektyvus paciento suvokimas. smile.gif
o kas, galbūt jums kilo kokių minčių dėl simptomų? smile.gif

O dėl pakaitinės tiroksino dozės - taip, apmąsčiau šitą variantą kurdama anketą. Man pačiai yra paskirta pakaitomis (50mg kasdien, 75mg 1k/sav.). Bet visgi būtų sudėtinga kažkaip kitaip sudėlioti tuos intervalus, apibrėžti pakaitines dozes.. Tad tokiu atveju reikėtų imti vidurkį.
Ir labai ačiū už pastabą dėl praleisto intervalo! Siaubas, kaip taip pražiūrėjau.  blush2.gif pataisiau.

Nezinau ar bus naudinga, bet sakykim pas mane cholesterolio kiekis kraujyje idealus. O va vit.D ir feritinas neziba, nors ir geriu vaistus kad jie kiltu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 05 07, 10:56)
Sveikutes 4u.gif
Uzpildziau ir as drinks_cheers.gif Doubtful tik nezinau ar tikrai viskas susije su skydliauke, nes kai kurie atsakymai del emocines bukles labiau susije yra su nevaisingumu, su baime kad vel nepavyks, su nerimu kad nesurinksi reikiamos pinigus sumos ir pan. Be to, atsirado per tiek laiko ir tam tikru asmeniniu bedeliu.Tai uzpildyt uzpildziau,tikiuos kad padejau ir stengiaus buti kuo objektyvesne. 4u.gif Sekmes Jums 4u.gif
Papildyta:

Nezinau ar bus naudinga, bet sakykim pas mane cholesterolio kiekis kraujyje idealus. O va vit.D ir feritinas neziba, nors ir geriu vaistus kad jie kiltu.  4u.gif

o koki vit D vartojate?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 05 07, 11:56)
Sveikutes 4u.gif
Papildyta:

Nezinau ar bus naudinga, bet sakykim pas mane cholesterolio kiekis kraujyje idealus. O va vit.D ir feritinas neziba, nors ir geriu vaistus kad jie kiltu.  4u.gif

dėkui, kad užpildei! nevaisingumas irgi turi ryšį su hipotiroze, tad gali netiesiogiai veikti wink.gif
Atsakyti
uzpildziau ir as, butu idomu susipazinti su tyrimo rezultatais
4u.gif
Atsakyti
labukas merginos, sian gavau kraujo tyrimus, tik pas gydytoja dar nepapuolu, todel l. idomu o ka reiskia kai ATPO PER MAZAS NORMAI? MANO 29,8 O NORMA NUO 60 RASO.ar cia normalu ir nereikia demesio kreipt , ar irgi reiskia kazka, nes apie padidejima zinau, bet apie sumazejima neteko skaityt.vivi kiti tyrimai norma, isskyrus didejantys mazgeliai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sermuksnelis @ 2014 05 08, 14:26)
labukas merginos, sian gavau kraujo tyrimus, tik pas gydytoja dar nepapuolu, todel l. idomu o ka reiskia  kai ATPO PER MAZAS NORMAI? MANO 29,8 O NORMA NUO 60 RASO.ar cia normalu ir nereikia demesio kreipt , ar irgi reiskia kazka, nes apie padidejima zinau, bet apie sumazejima neteko skaityt.vivi kiti tyrimai norma, isskyrus didejantys mazgeliai. 4u.gif

Tyrimų normos ribos gali siek tiek skirtis priklausomai nuo laboratorijos, todel reiketu zinoti konkrecios laboratorijos normos ribas.
Atsakyti