Sveikutes
Uzpildziau ir as

Doubtful tik nezinau ar tikrai viskas susije su skydliauke, nes kai kurie atsakymai del emocines bukles labiau susije yra su nevaisingumu, su baime kad vel nepavyks, su nerimu kad nesurinksi reikiamos pinigus sumos ir pan. Be to, atsirado per tiek laiko ir tam tikru asmeniniu bedeliu.Tai uzpildyt uzpildziau,tikiuos kad padejau ir stengiaus buti kuo objektyvesne.

Sekmes Jums
Papildyta:
QUOTE(doubtful @ 2014 05 05, 16:12)
Ačiū jums labai
Dėl simptomų - rėmiausi literatūra, daugybe tyrimų, Thyroid Foundation of Canada duomenimis ir t.t. Išmečiau tuos simptomus, kurių žmogus negalėtų įvardinti jaučiantis, reikėtų matuoti (pvz., cholesterolio kiekis kraujyje), kadangi man reikalingas subjektyvus paciento suvokimas.

o kas, galbūt jums kilo kokių minčių dėl simptomų?
O dėl pakaitinės tiroksino dozės - taip, apmąsčiau šitą variantą kurdama anketą. Man pačiai yra paskirta pakaitomis (50mg kasdien, 75mg 1k/sav.). Bet visgi būtų sudėtinga kažkaip kitaip sudėlioti tuos intervalus, apibrėžti pakaitines dozes.. Tad tokiu atveju reikėtų imti vidurkį.
Ir labai ačiū už pastabą dėl praleisto intervalo! Siaubas, kaip taip pražiūrėjau.

pataisiau.
Nezinau ar bus naudinga, bet sakykim pas mane cholesterolio kiekis kraujyje idealus. O va vit.D ir feritinas neziba, nors ir geriu vaistus kad jie kiltu.