Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(xiuke @ 2014 05 16, 10:16)
kuriam mieste lankotės? jo, jis visų išgirtas, bet man nelabai jis...o kuriam laikui nutrauktų tiroksiną? pas jį brangios konsultacijos, dar echo padaro dar tyrimukus doh.gif , (mat nepasitikiu kitomis labaratorijomis)...

Echo i ta pacia kaina
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 05 16, 09:16)
kuriam mieste lankotės? jo, jis visų išgirtas, bet man nelabai jis...o kuriam laikui nutrauktų tiroksiną? pas jį brangios konsultacijos, dar echo padaro dar tyrimukus doh.gif , (mat nepasitikiu kitomis labaratorijomis)...

Lankausi Kaune, nutraukti kaip supratau apskritai, bet kontrolė rudenį g.gif išvis Lašo klinikoj už kraujo tyrimą 85 lt suplojau, kai anksčiau 60 lt nekainavo tas pats išplėstinis, konsultacija 100 lt, jei dar punkcija tai išvis apie 200 lt gaunas.
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2014 05 16, 12:13)
Lankausi Kaune, nutraukti kaip supratau apskritai, bet kontrolė rudenį  g.gif išvis Lašo klinikoj už kraujo tyrimą 85 lt suplojau, kai anksčiau 60 lt nekainavo tas pats išplėstinis, konsultacija 100 lt, jei dar punkcija tai išvis apie 200 lt gaunas.

Taip iseina kad ima kiek nori
Nes as uz tris roiklius visada moku 63lt ar kazkas panasaus
Atsakyti
Jaučiu , kad reik konsultuotis pas kokį nepriklausomą gydytoją smile.gif nes po vakar vizito noras visai atšoko ten lankytis.
Atsakyti
Pažįstama moteris pirmadienį lankėsi pas Šidlauską privačiai (Lašo klinikoj). Padarė echoskopą, ir trijų mazgų punkcijas, sumokėjo 210 lt. Bet labai patenkinta liko ir man rekomendavo nueiti. Bet reikia turėti kraujo tyrimų atsakymus, jei norite pigiau prasisukti. Ta moteris turėjo kelių mėnesių senumo tyrimus, tai Šidlauskas sakė, kad turi būti naujesni.
Pas jį konsultacija 100 lt ir į tai įeina echoskopas...
Atsakyti
Visada prieš einant reikia kraujo atsakymus turėt, iš pradžių man irgi labai patiko, bet dabar jau labai komercinis patapo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2014 05 16, 12:54)
Echo i ta pacia kaina

o pas mus atskira kaina, tai vizitas pas jį gaunasi apie 200lt, tikrai brangu...
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2014 05 16, 14:01)
Taip iseina kad ima kiek nori
Nes as uz tris roiklius visada moku 63lt ar kazkas panasaus

o už rodiklį po 25lt ima... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kamejukas @ 2014 05 16, 16:36)

Pas jį konsultacija 100 lt ir į tai įeina echoskopas...

pas mum konsultacija-90lt, o echo-65lt., jei neklystu...
Atsakyti
Jau kuris laikas man sunku normaliai giliai atsikvėpti. Todėl ir nusprendžiau, kad reikia pasitikrinti. Blogiausia, kad mano daktarė atostogauja ir nėra su kuo pasitarti ar reikia ko nors daugiau. Tikiuosi nieko baisaus, nes kiek visokių bėdų pas mane rado, kad aš dabar kaip vaikštanti atominė bomba verysad.gif

quote=Nepamiršk,2014 05 14, 18:18]
Jeigu antėja, tai pas juos norma iki 60. Visada galite pasitikslinti paskambinus jiems...

user posted image
Nevargina jokie simptomai? http://www.skydliauk...ai-ir-pozymiai/
[/quote]
Atsakyti
Kaip manot, jei TTH 2.7, o dabar geriu po 50 tiroksino, ar didinti iki 75?
(Žinau, kad reikia pas gydytoją klausti, bet prieš tai lankiausi kitam mieste pas ją, o dabar kol prisiruošiu ir gausiu taloną pas naują, tai užtruksiu nemažai laiko.)

Ir antras klausimas - kaip jums su nuotaika? Nėra jokio depresyvumo ar emocinio sunkumo? Aš galvoju ar man tokiom bangom užeinanti depresyvi nuotaika gali priklausyti nuo to, kad man hipo? (jei taip, tai ar galiu kažką pakeisti?) ar ieškoti priežąsčių kitur..? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaska @ 2014 05 17, 08:59)
Ir antras klausimas - kaip jums su nuotaika? Nėra jokio depresyvumo ar emocinio sunkumo? Aš galvoju ar man tokiom bangom užeinanti depresyvi nuotaika gali priklausyti nuo to, kad man hipo? (jei taip, tai ar galiu kažką pakeisti?) ar ieškoti priežąsčių kitur..? 4u.gif

Visks susije... Ka pakeist? Atitaikyt tiroksino doze... Aisku, priezastis ir gilesnes gali buti, ir susije keli skirtingi veiksniai...
Atsakyti
QUOTE(Alaska @ 2014 05 17, 08:59)
Kaip manot, jei TTH 2.7, o dabar geriu po 50 tiroksino, ar didinti iki 75?
(Žinau, kad reikia pas gydytoją klausti, bet prieš tai lankiausi kitam mieste pas ją, o dabar kol prisiruošiu ir gausiu taloną pas naują, tai užtruksiu nemažai laiko.)

Jusu TTH- 2,7 idealus rolleyes.gif
Atsakyti
Na ka, sulaukeme karscio doh.gif
Savijauta mano tragiska, vakar visa diena pragulejau, nes sukosi ir svaigo galva unsure.gif Ir svorio prisidejo keletas kg doh.gif panasu, kad TTh kyla, reikia pasidaryt tyrima pagaliau unsure.gif
Atsakyti