Dėl dantų tai bet kuriuo atveju reikia prieš operaciją susitvarkyt, nes turbūt ir kraujo tyrimai rodytų kažkokią infekciją. Jei žiūrint sukandimo, žandikaulio problemas, tai kažkur skaičiau, kad pirma reikia susitvarkyti šituos reikalus, o tik po to imtis nosies.
Beje, dar prieš operaciją Jankūno klausiau, ar mano sutvarkyto sukandimo nosies operacija nepakeis

tai nuramino, kad viskas OK bus
QUOTE(tursi @ 2014 07 04, 23:29)
ar pertvaros korekcija (dėl sinusito) kažkaip gali būti sugretinama su estetine nosies formos korekcija?
Pas mane taip ir buvo: tuo pačiu per operaciją tvarkė ir pertvarą. Tiesiog chirurgas tokiu atveju operuoja kartu su LOR gydytoju.
QUOTE(Sandrapa @ 2014 07 06, 10:26)
Sėkmės Tau!

Laikysim kumščius ir lauksim naujienų! Kai tik galėsi, parašyk kaip sekėsi
QUOTE(tursi @ 2014 07 06, 14:12)
taip, tą ir turėjau galvoje
hm, na dėl pertvaros esu kol kas dvejopos nuomonės, nesigilinau smarkiai dar, nebuvau pas LOR, bet vizualiai nosis kreivoka, dažnai būna užgulusi šiek tiek, tai manau pertvaros kaltė. Gal galėčiau kam įmesti nosies foto, gal turėtumėt komentarų

Nenoriu čia viešai dėti. O į temą atėjau naujai, iš smalsumo, ne kažin ką tesidomėjau. Vengiu intervencijų kiek įmanoma, bet ir išvaizda rūpi

Tai tarkim jei pertvara pakrypusi ir trukdo normaliai funkcionuoti, svarstyčiau tuo pačiu ir pačią nosies formą pasitobulinti. Kaip suprantu 2in1 būtų tam tikra prasme ir geriau-patogiau, mažesnė trauma organizmui.
Tokiu atveju tikrai manau geriau iš karto viską vienu metu susitvarkyti - bus ir viena narkozė, ir vienas gijimo laikas.
Tik iš savo karčios patirties siūlau iš karto kreiptis į plastikos chirurgus - jie ir estetinę, ir sveikatos pusę sutvarkys (man pirmą kartą darė tik pertvaros operacijos paprastoj ligoninėj, tai nieko gero nepadarė, o dar ir pasunkino dabartinę operaciją).