Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 22 tema

Labai labai laukiu sandrapa žinutės smile.gif Tikiuosi viskas puikiai pavyko 4u.gif

katinelis009, prieš operaciją reikia nusiteikti, kad gali būti ir blogiau negu yra dabar. Jeigu nėra ką prarasti - eini darytis operaciją. Jei abejoji - turbūt nelabai jos ir reikia. Jeigu Tavo nosis ir iš priekio, ir iš šono (kad ir vieno) atrodo tobulai - nemanau, kad verta su likimu žaisti.
Nors vėlgi, kuprelių pašalinimas tarsi ir viena paprasčiausių operacijų, bet juk tai garantijos neduoda, kad būtent Tau viskas puikiai sugis. Yra atvejų, kai po operacijos nosies tiesumas dingsta.

Gali įmesti nosies foto į nosiesoperacija@gmail.com, pabandysim nešališkai įvertinti smile.gif Gal iš tiesų iš tobulos nosies nori padaryti dar tobulesnę mirksiukas.gif

Nicolle25, 7 dienos dar yra labai labai mažai, kad galėtum tiksliai įvertint nosies formą. Reiktų palaukti bent jau mėnesį laiko. Kadangi Tau nosytę trumpino, galbūt pats nosies galas dėl to ir patinęs labai.
Man nuėmė įtvarą po 8 dienų, tai nosis siaubingai didelė buvo (pusę veido užėmė) lotuliukas.gif Dabar jau 7 savaitės po op, ir tai dar nosies šonai jaučiasi kad patinę, o pati nosis iki metų laiko tai tikrai dar keistis. Tad pradžiai siūlyčiau apsišarvuoti kantrybe, stengtis kuo mažiau žiūrėti į veidrodį ir bandyti sau nusiteikti, kad rezultatas dar ne galutinis (nors tikrai žinau, kaip tą sunku padaryti).
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2014 07 07, 20:40)
Labai labai laukiu sandrapa žinutės smile.gif Tikiuosi viskas puikiai pavyko  4u.gif

katinelis009, prieš operaciją reikia nusiteikti, kad gali būti ir blogiau negu yra dabar. Jeigu nėra ką prarasti - eini darytis operaciją. Jei abejoji - turbūt nelabai jos ir reikia. Jeigu Tavo nosis ir iš priekio, ir iš šono (kad ir vieno) atrodo tobulai - nemanau, kad verta su likimu žaisti.
Nors vėlgi, kuprelių pašalinimas tarsi ir viena paprasčiausių operacijų, bet juk tai garantijos neduoda, kad būtent Tau viskas puikiai sugis. Yra atvejų, kai po operacijos nosies tiesumas dingsta.

Gali įmesti nosies foto į nosiesoperacija@gmail.com, pabandysim nešališkai įvertinti smile.gif Gal iš tiesų iš tobulos nosies nori padaryti dar tobulesnę  mirksiukas.gif

Nicolle25, 7 dienos dar yra labai labai mažai, kad galėtum tiksliai įvertint nosies formą. Reiktų palaukti bent jau mėnesį laiko. Kadangi Tau nosytę trumpino, galbūt pats nosies galas dėl to ir patinęs labai.
Man nuėmė įtvarą po 8 dienų, tai nosis siaubingai didelė buvo (pusę veido užėmė)  lotuliukas.gif  Dabar jau 7 savaitės po op, ir tai dar nosies šonai jaučiasi kad patinę, o pati nosis iki metų laiko tai tikrai dar keistis. Tad pradžiai siūlyčiau apsišarvuoti kantrybe, stengtis kuo mažiau žiūrėti į veidrodį ir bandyti sau nusiteikti, kad rezultatas dar ne galutinis (nors tikrai žinau, kaip tą sunku padaryti).

uoj ne. Mano nosis tikrai netobula. Nera laabai baisi bet zinau po pavykusios operacijos pasalinus kuprele atrodytu daug geriau.

Idesiu kelias nuotraukeles jusu teismui merginos smile.gif

Papildyta:
QUOTE(katinelis009 @ 2014 07 07, 21:30)
uoj ne. Mano nosis tikrai netobula. Nera laabai baisi bet zinau po pavykusios operacijos pasalinus kuprele atrodytu daug geriau. 

Idesiu kelias nuotraukeles jusu teismui merginos smile.gif

idejau kelias foto is savo vadinamosios 'blogosios' puses.
Atsakyti
QUOTE(katinelis009 @ 2014 07 07, 23:35)

idejau kelias foto is savo vadinamosios 'blogosios' puses.

Perziurejau nuotraukas - esi labai grazi mergina - dideles akys, dailus veidas. Nosyte vos su kuprele, bet siaura. As isivaizduoju, jei darytum operacija, pradzioj nosyte atrodytu tikrai platesne vien del tinimo. Veliau, zinoma susiauretu. Na, zinoma, viskam pavykus, atrodytum tobulai. Jei yra labai didelis noras, tada verta opruotis. Jei ne toks didelis - atrodai ir taip puikiai! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triušaitė @ 2014 07 08, 00:28)
Perziurejau nuotraukas - esi labai grazi mergina - dideles akys, dailus veidas. Nosyte vos su kuprele, bet siaura. As isivaizduoju, jei darytum operacija, pradzioj nosyte atrodytu tikrai platesne vien del tinimo. Veliau, zinoma susiauretu. Na, zinoma, viskam pavykus, atrodytum tobulai. Jei yra labai didelis noras, tada verta opruotis. Jei ne toks didelis - atrodai ir taip puikiai! smile.gif

Dekui labai smile.gif

Viena diena ta kuprele atrodo isvis nesimato kita kart labai isryskeja. Operuotis zadu pad Astrauska. visi bando atkalbet bet gana pasiryzus esu. Visgi ne del kitu darau o visu pirma del saves. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(katinelis009 @ 2014 07 08, 12:12)
Dekui labai smile.gif

Viena diena ta kuprele atrodo isvis nesimato kita kart labai isryskeja. Operuotis zadu pad Astrauska. visi bando atkalbet bet gana pasiryzus esu. Visgi ne del kitu darau o visu pirma del saves. smile.gif

Jums reikia labai pasverti savo sprendima. Kuprele minimali (as net nepavadinciau tokios nosies su kuprele), o rinoplastikoj kas trecias nepatenkintas operacijos rezultatais.

As pati svyruoju: begalo noriu susitvarkyti nosi ir bijau, kad nebutu blogiau. O kad taip butu galima paziureti i ateiti...
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2014 07 08, 13:30)
Jums reikia labai pasverti savo sprendima. Kuprele minimali (as net nepavadinciau tokios nosies su kuprele), o rinoplastikoj kas trecias nepatenkintas operacijos rezultatais.

As pati svyruoju: begalo noriu susitvarkyti nosi ir bijau, kad nebutu blogiau. O kad taip butu galima paziureti i ateiti...

Tiesa sakot.Dar svarstau smile.gif
Atsakyti
katinelis009, aš Tavo vietoje turbūt dar labai rimtai pagalvočiau apie operaciją. Jei nosis visiškai tiesi (nuotraukose nelabai matosi) ir kvėpavimas be problemų, tada tikrai neverta rizikuoti šiuo dalyku. Yra tikimybė, kad po operacijos nosis GAL (pabrėžiu, kad tik gal) bus be kuprelės, bet gali atsirasti problemų dėl kvėpavimo, nosis gali tapti platesnė, gali įdubimas atsirasti ten kur dabar kuprelė, netgi nosiai gyjant gali atsirasti kreivumas. Ankstesnėse temose buvo labai daug diskusijų, kai dėl minimalių pokyčių merginos labai gailėdavosi (o ypač jei prireikdavo po to ir antros, ir trečios operacijos).
Tuo labiau, kad pati sakai, jog čia "blogoji" Tavo pusė. Tikiu, kad tam tikru kampu pasisukus/pakreipus galvą ir tos minimalios kuprelės nuotraukose nesimatytų.

Operuočiausi nebent jei būčiau 100% apsisprendus, jog ši operacija padės man jaustis gražesnei, suteiks daugiau pasitikėjimo savimi ir pan. Ir jei nebijai rizikuoti smile.gif Deja, bet kas trečias žmogus būna nepatenkintas po operacijos...

Sandrapa, laukiam naujienų ax.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(rytojryta @ 2014 07 08, 14:30)

Būtų gerai jei kas nors duotų garantiją, jos viskas pasiseks... smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Sandrapa, kur esi? kaip jautiesi???

Laukiu penktadienio, organizmas streikuoja, nervai ima viršų...
Atsakyti
sveikos, ziuriu dauguma cia šalinasi nosies kupreles, bet as turiu kita problemele. Mano nosis tikraja to zodzio prasme yra bulve. Galiukas siaubingai didelis, dlt nosis yra ilga ir plati. Zodziu, turiu mesinga nosi:D svarstau tarp jankuno ir viksraicio. Kuri patartumet? O gal yra kitu chirurgu, kurie puikiai operuoja tokias nosis kaip mano?
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2014 07 08, 22:17)
Labas vakaras,

Sandrapa, kur esi? kaip jautiesi???

Labas mergytes:) as dar ligoninej, siandien paleidzia namo, parasysiu prisedus. Laaabai sunki per toki karsti, tamponai dar netraukti, gaudau ora, vakar po narkozes vemiau ir kai keite tvarsti siandien uzmaciau nosies gala- omg koks sniobelis istines!!! Bet tikiuosi viskas susileis, dar tik antra diena ir siaip tie tamponai dar viduj. Sake op pavyko viskas ok. Papildysiu grizus mergytes. Vaslve, nebijok, viskas bus ok:) bijojau narkozes, atsikeliau jau po visko ir nicnieko neatsiminiau. Snd tik baisiau nes tinimas dideja, vakar buvau grazesne, dabar ant akiu permanentinis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!
aciu uz paguodziancius zodzius.9diena.jau apsipratau su savo nosyte,gal nera jau taip blogai kaip galvojau is pradziu,ir pavyksta iziureti siokia tokia nosies forma.Mano nosis buvo plati ir ilgoka.O dabar turiu trumpa bet platesne negu buvo pries tai.Cia gal del tinimo,bet netikiu kad labai daug jinai trauksis.O jums merginos ar daug susitrauke?

Kiek teko matyti is nuotrauku,kurias rode gydytojas,tai Is placiu nosiu neiseina padaryti siauros nosytes.Jas sekmingai tik patrumpina ir pasalina kupreli,o platumas dazniausiai netgi padideja.

As prie to pacio dar dejausi lupu implanta.Lupa virsute patinus ir nejautri,bet net nezinau cia del imlanto ar del nosies..
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2014 07 08, 23:17)

Viskas bus OK, mes su Tavim mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Sandrapa @ 2014 07 09, 08:15)
Labas mergytes:)

Smagu girdėti naujienas iš Tavęs! 4u.gif bigsmile.gif Sako, antroji diena būna sunkiausia. Toliau viskas tik gerės. O kai ištrauks tamponus, iš vis pajusi laisvę biggrin.gif
Lauksim detalesnių komentarų, kai jau grįši namo mirksiukas.gif

QUOTE(Nicolle25 @ 2014 07 09, 10:04)
Sveikos merginos!
aciu uz paguodziancius zodzius.9diena.jau apsipratau su savo nosyte,gal nera  jau taip blogai kaip galvojau is pradziu,ir pavyksta iziureti siokia tokia  nosies forma.

Nosis tikrai dar trumpės ir siaurės. Man praėjus 9 dienoms po op nosis buvo dar labai patinus ir didžiulė... siaubas kažkoks kai pasižiūriu nuotraukas lotuliukas.gif o dabar viskas ok, traukiasi po truputį, siaurėja... kantrybės čia daug reikia, nepaskubinsim įvykių mirksiukas.gif

Atsakyti