Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Violeta* @ 2014 04 05, 22:28)
Meskutne, dziaukis kiekviena diena  4u.gif Tai tikrai didelė paguoda ir džiaugsmas, ir naujos viltys  4u.gif kažkaip yr tikėjimas, kad dabar viskas bus gerai, tik saugokis infekcijų, peršalimų ir negerk jokių vaistų, žalių patiekalų venk.....na saugokis, o šiaip...nemanau, kad  istorija turėtų kartotis.... 4u.gif

Sutinku su kiekvienu zodziu ir aciu uz palaikyma drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 04 05, 21:14)
pirmąkart girdžiu apie linų sėklas, kaip jas paruoštas naudojate? ir iš kur gaunate? pabandyčiau, turėtų sveika būt.

Šiom dienom turėjau susilaukt antrojo vaikučio, tai mintys bele kokios galvon lenda...visg labai didelė paguoda sūnelis...

As perkuosi ir biologiniu produktu parduotuves. Rytais isidedu i kose, bei po saukstuka sukramtau. Vienoje knygoje patare jas uzplykyti vandeniu (galesiu nufotkinti recepta).

Mano pirmam maziukui butu buve uzvakar metai smile.gif liudna, bet kas zino gal jis kaip tik grizo atgal, tik si karta su galimybe ji paimti ant ranku smile.gif
Atsakyti
o aš...susidariau "sveikatinimosi"planą...

1. Dantų susitaisymas.
2. profilaktinis vizitas pas ginę, jei reik ir tyrimai.
3. Folis, sveika mityba.
4. Hematologo konsultacija dėl galimo afs ir jei reik tyrimai.
5. gal rektų kokio masažo..vyno....stresui nuiminėt .. ir formoms gražint smile.gif mirksiukas.gif blush2.gif
5. tada jau ..darbas smile.gif

Žodžiu, dantis jau taisau, pas ginę ketv. tepasižiūri kaip viskas, pas hematologę po Velykų vizitas, o jau paskum planusimės konkrečiau..

ale vienok...labai gerai pamenu kol tobulai planavau pirmąjį, nieko nesigavo, nu bet...nebenoriu nervų gadinimosi nė už ką...
Atsakyti
Labas 4u.gif
tai neštumai daug kam pasitvirtino ane? Turime nemažai nestuke.gif

Aš nuo vakar nelaukiu mmmm...dar nesulaukiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2014 04 08, 10:35)
Labas  4u.gif
tai neštumai daug kam pasitvirtino ane? Turime nemažai  nestuke.gif

Aš nuo vakar nelaukiu mmmm...dar nesulaukiau  unsure.gif

Labukas 4u.gif as dar bijau sakyt kad pasitvirtino. Mm dar nera, rytoj eiaiu echo darytis, tai gal kazka pamatys...bijau sar dziaugtis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 04 08, 11:20)
o aš...susidariau "sveikatinimosi"planą...

1. Dantų susitaisymas.
2. profilaktinis vizitas pas ginę, jei reik ir tyrimai.
3. Folis, sveika mityba.
4. Hematologo konsultacija dėl galimo afs ir jei reik tyrimai.
5. gal rektų kokio masažo..vyno....stresui nuiminėt .. ir formoms gražint smile.gif mirksiukas.gif  blush2.gif
5. tada jau ..darbas smile.gif

Žodžiu, dantis jau taisau, pas ginę ketv. tepasižiūri kaip viskas, pas hematologę po Velykų vizitas, o  jau paskum planusimės  konkrečiau..

ale vienok...labai gerai pamenu kol tobulai planavau pirmąjį, nieko nesigavo, nu bet...nebenoriu nervų gadinimosi nė už ką...

OO labas mes vienu metu prisijungėm smile.gif
Vat ir aš šį mėn. su vynu ND dariau blush2.gif nes kitaip neišeina atsipalaiduot smile.gif Vieną šeimą esu girdėjusi, kad kol neišgerdavo po vyno taurę vakare, tol nepastojo... blush2.gif

Dar vakuminius masažus pradėjau, gražinuosi, nors yra rizika, kad be reikalo - bet kada gali būti nestuke.gif

Ką tik baigiau sveikos mitybos kursus 3 mėnesių biggrin.gif

Tai kaip ir daug padariau iš tavo sąrašo biggrin.gif

P.S. Jei šį mėn. nesigaus, tai turiu daug minčių dar sekančiam ciklui, nes radau temą, kaip suplanuoti mergaitę wub.gif Pasirodo dar daug nežinojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DonAngel*: 08 balandžio 2014 - 10:41
QUOTE(*DonAngel* @ 2014 04 08, 10:39)

Ką tik baigiau sveikos mitybos kursus 3 mėnesių  biggrin.gif

Tai kaip ir daug padariau iš tavo sąrašo  biggrin.gif

.....radau temą, kaip suplanuoti mergaitę  wub.gif  Pasirodo dar daug nežinojau.

Neprastai pasiruošei wub.gif

Man žinai, svarbu dantis susitvarkyt, nes labai nenoriu vaistų per nestuke.gif , plius visi nuskausminatys skaičiau anotacijose, silpnina vaisingumą. Tai viską geriau padaryt vienam cikle, plius odontologai man labai nepatinka ir stresą kelia.....Gine pasakys kaip atsistačiau po a...folis savo darbą darys...hematologė gal duos kokį protingą patarimą dėl hematomų.... g.gif

raodonas vynas matai, yr gan reikšmingas dalykas...ir kraujodarai, ir kraujotakai ir streso valdymui...bet po nedaug jo reik, po taurę ir vsio.

dėl lyties...aš suprantu, kad tau jos būtinai reik...
savo ruožu su pirmu visi burtai iki vieno...taip 100procentinai rodė, kad bus mergytė..kai patvirtino, kad bus berniukas, tai jaučiaus suglumusi net. O dabar jau nebeturiu jokių planų dėl lyties, plius ir mano būdas tinkamesnis bernams augint...bet įdomu, kokie ten niuansai, jei turi laiko surašyk ką reik daryt dėl mergytės, tingiu skaityt ten viską..kiek žinau, esmė yr kelios dienos prieš ovuliaciją..
Atsakyti
Iš man priimtinų būtų:

1. Hormonus nulemia papildai, dieta ir gėrimai (pipirmėčių arbata, 3 puodeliai per dieną).

2. santykiauti 2 - 3 dienos iki ovuliacijos
arba patikimesnis būdas santykiauti 12 val. po ovuliacijos (VAT TO NEZINOJAU) Praėjus 12 val. po O, pasikeičia gleivės iš vaisingų eggwhite į kremines, kurios iš karto sumažina ph. Taip pat reikia sekti gimdos kaklelį (per O jis būna minkštas kaip žando viduryje ir arti, kai O būna įvykus, jis nutolsta ir tampa kietesnis, kaip nosies galiukas).

3. Taip pat labai svarbu yra gleivės - norint mergytės, patartina turėti kuo mažiau "kiaušinio baltymo" tipo gleivių, jei visgi jų labai daug - prieš pat santykius siūloma vartoti Sudafed (džiovina gleivinę).

Patartina nuo paskutinių ND iki ovuliacijos nepusryčiauti, nes moters aukštas gliukozės kiekis skatina vyriškų spermiukų aktyvumą ir kliudo moteriškiems spermiukams. Jei nepusryčiaujama, gliukozės kiekis yra žemas - ir palankus X spermiukams.

Moteris neturėtų pajausti orgazmo, nes susitraukinėjimai padeda greičiau pajudėti spermiukams į priekį. Orgazmo metu moters ph labai staigiai pakyla, kas labai palanku Y spermiukams, taip pat pakyla testosterono lygis.

Patariama iki lemtingų ND susilaikyti ne mažiau savaitę arba dažniau nei kas 48h, nes tuomet būna mažas spermos kiekis, o mažame spermos kiekyje dominuoja X.

Atsakyti
...o je... blink.gif doh.gif ne...aš tikrai nebeturiu jokių pageidavimų lyčiai....tiek planuojant nebeišeitų nei pasimylet, atvirai sakant, čia jau mokslinis projektas gaunasi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 balandžio 2014 - 15:56
Na si karta vadovavausi tik ND pries 2 ir 3 d. iki OV ax.gif
Atsakyti
Kažkaip jaučiu, kad tave sveikint jau galima, juk mmm neatėjo, ar ne?

Nuojauta tokia kažkokia.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 balandžio 2014 - 20:00
QUOTE(Violeta* @ 2014 04 08, 20:59)
Kažkaip jaučiu, kad tave sveikint jau galima, juk mmm neatėjo, ar ne?

Nuojauta tokia kažkokia.... 4u.gif

Man irgi ta nuojauta labai labai užvaldo ir džiaugsmas visa krūtinę užpildo smile.gif nori ar nenori....nors iš anksto negali džiaugtis, bet sakau sau, kad paliūdėti spėsiu visada, kai jau bus tam pagrindas. Džiaugsiuos kiekviena diena! O, kad sako "iš anksto dar nesidžiauk", tai nuo to nusivylimas nesėkmės atveju nebus nei didesnis nei mažesnis wub.gif blush2.gif
Vaikas turi būti laukiamas nuo pirmos dienos ir turi jausti mamos laukimą, norą, troškimą, kad jis ateitų, o ne baimes mirksiukas.gif

P.S. Du testukai tokie įdomūs ryte gavosi, tas antras brūkšniukas plaukiojo po kasetę biggrin.gif Paverti yra, paguldai, tai jis išplaukia lotuliukas.gif

Ai Violeta mergyčių temoje visos mamos įsitikinusios, kad sulaukti vaikelio 100 % padeda MALDOS. Netgi maldos del kitu mamyčių esančių čia ir trokštančių tų II ax.gif
Nesu labai pamaldi, bet jau pradėjau kasdien melsits ir prašyti Dievo, kad nebesiųstų mūsų šeimai išbandymų wub.gif

Jau tas noras nestuke.gif ne vien dėl savęs didžiulis, bet ir dėl didelės palaikymo komandos!! Ačiū Jums! Su pagalba sulauksiu laimingos pabaigos smile.gif

Fui kokia jautri pasidariau, verkiu jau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DonAngel*: 09 balandžio 2014 - 09:00