Įkraunama...
Įkraunama...

Garbaniai

QUOTE(Lolija @ 2014 02 03, 12:18)
Tai jau tikrai, kad baigiam ir pamiršt  tongue.gif . Rodykitės dažniau. Bet kaip jis nutamsėjęs. Mažuliukas buvo štai toks

Tikrai, koks didžiulis skirtumas doh.gif
Pradžioje buvo cafe latte, vėliau capuchino, o dabar net nebežinau kas ax.gif Tuoj bus Kuzimieras nežinau kelintasis lotuliukas.gif
Į tatuką lygiuojas, šonai laaabai nupilkėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 03 vasario 2014 - 14:34
QUOTE(daivajazz @ 2014 02 02, 19:43)
Laba diena, sako Rokutis 4u.gif

Ale rimc, ir aš norėjau sakyt apie spalvą. Galingai atrodo. Jei ne akys, nepasakyčiau gyvenime, kad pointas. Manyčiau, Kuzys Kuzys lotuliukas.gif O akys - kaip tėviškės dangus! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 02 03, 20:16)
Ale rimc, ir aš norėjau sakyt apie spalvą. Galingai atrodo. Jei ne akys, nepasakyčiau gyvenime, kad pointas. Manyčiau, Kuzys Kuzys lotuliukas.gif O akys - kaip tėviškės dangus! biggrin.gif

Palaukit, dar po kokių metelių visai juodas pataps mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2014 02 03, 22:10)
Palaukit, dar po kokių metelių visai juodas pataps mirksiukas.gif

Bet atrodo tai įspūdingai. Tokio kito išvis nėra smile.gif Atrodo kaip fotožopintas katinėlis. Kaip tik dėt jį reikia visur, negalima tokio slėpti! Įsivaizduok sau, yra žmonių, tokio išvis nemačiusių. Kaip aš. Bus pedagogiška ir švietėjiška...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 03 vasario 2014 - 22:14
QUOTE(Noa @ 2014 02 04, 00:01)
Bet atrodo tai įspūdingai. Tokio kito išvis nėra smile.gif Atrodo kaip fotožopintas katinėlis. Kaip tik dėt jį reikia visur, negalima tokio slėpti! Įsivaizduok sau, yra žmonių, tokio išvis nemačiusių. Kaip aš.  Bus pedagogiška ir švietėjiška...

thumbup.gif
a jis ponas isdidus - nemegsta fotkintis. Tai kai zyles uzhipnozinotai ir pagavau mirksiukas.gif
Atsakyti
pylingų serijos smile.gif

O čia dar vienas prielipa meilūnas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, garbaniukų mylėtojos wub.gif Jau seniai tyliai skaitinėju jūsų temutę, vis svajodama turėti savo mielą katiniuką. Panašu, kad už mėnesiuko turėsiu, todėl noriu prisijungti prie jūsų kompanijos ax.gif Kai ką jau pažystu, su kitais manau susipažinsim wink.gif drinks_cheers.gif

Lolija, nu nerealūs tavo leliukai thumbup.gif Laimigi vaikai, augdami tarp tokių pūkučių, jau nuo mažų dienų mokomi mylėti wub.gif wub.gif wub.gif Labai gražu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2014 02 04, 13:51)

o dievuliau kaip noreciau tokio meiluno! blush2.gif wub.gif
kokie fainuoliukai ten visi - ir lelius ir kaciai! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2014 02 04, 14:51)

O bože lotuliukas.gif Dėl vaiko higienos tu neturi jokių problemų lotuliukas.gif

Antrame video matyti, kaip treniruojami katinai, kad užaugę būtų kaip Lotas lotuliukas.gif Nuo gimimo, kaip nindzės lotuliukas.gif Tai aš gi ir sakau, voliok tu jį kaip nori, jis skrenta, ir gatava lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indrulka* @ 2014 02 04, 14:09)
Sveikos, garbaniukų mylėtojos wub.gif

Indrulka, sveika prisijungus mirksiukas.gif

QUOTE(vilvi @ 2014 02 04, 14:09)
o dievuliau kaip noreciau tokio meiluno!  blush2.gif  wub.gif
kokie fainuoliukai ten visi - ir lelius ir kaciai!  wub.gif

vilvi, imk wink.gif Kacių, ne lelių. Leliui dar naujų namų neieškau smile.gif

QUOTE(Noa @ 2014 02 04, 14:11)
O bože lotuliukas.gif Dėl vaiko higienos tu neturi jokių problemų lotuliukas.gif

Antrame video matyti, kaip treniruojami katinai, kad užaugę būtų kaip Lotas lotuliukas.gif Nuo gimimo, kaip nindzės lotuliukas.gif Tai aš gi ir sakau, voliok tu jį kaip nori, jis skrenta, ir gatava lotuliukas.gif

Antrame video nespėjau pagauti vaizdo, kai Amigo visa kaip glaustėsi aplik Atėnę. O ta tik juokėsi, juokėsi. Smagių žaisliukų mano vaikas turi biggrin.gif
Atsakyti
Labas.

Lolija, nerealu thumbup.gif video thumbup.gif

Jetau, kaip man tas antras katinukas patiko blush2.gif ten ryžas, nia bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

QUOTE(vilkra @ 2014 01 30, 13:30)
khe khe- pristatau pilnametražinį filmą- "Nupirktas bučinys" ( jei netilps į vieną žinutę skelsiu į dvi)

Aktoriai: Tutė, Riukė ir super, hiper mega žvaigždė Kauku

...

niu pas tave visad nerealūs aprašymai ir foto thumbup.gif

QUOTE(Ryana @ 2014 02 01, 20:08)
Bela miegojo šildomame guolyje apklota megztu pledu, tai tiek katytė perkaito, kad nušokusi ant grindų, visu ūgiu išsitiesė  biggrin.gif

user posted image

čia tai geras biggrin.gif wub.gif

QUOTE(daivajazz @ 2014 02 02, 18:43)
...
Tikiuosi dar prisimenat mūsų berniuką ax.gif senokai besirodėm blush2.gif
...

pamenam pamenam, gražuolis gražiaakis wub.gif

QUOTE(Lolija @ 2014 02 04, 13:51)

joooo biggrin.gif tikrai kad ausytės visų visad švarios biggrin.gif

matyt, labai skanus tas mažyliukas, kad paragaut vis norisi wub.gif

QUOTE(*Indrulka* @ 2014 02 04, 14:09)
Sveikos, garbaniukų mylėtojos wub.gif Jau seniai tyliai skaitinėju jūsų temutę, vis svajodama turėti savo mielą katiniuką. Panašu, kad už mėnesiuko turėsiu, todėl noriu prisijungti prie jūsų kompanijos ax.gif Kai ką jau pažystu, su kitais manau susipažinsim wink.gif  drinks_cheers.gif

...

sveika prisijungus 4u.gif iš kur lauki? iš Lolijos? smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 04 vasario 2014 - 14:56