Įkraunama...
Įkraunama...

Sergantys alopecia areata

Kodel jums neissityrus svino kiekio slapime? Tiesiog atmestumet viena ir prielaidu... Si tyrima daro fizikos institute, bet nunesti ji reikia daktarei Ramanauskaitei Tarandes seimos centre, nes Fizikos institutas is gyventoju nepriima. Manau daktare nesupyks, jei paviesinsiu jos tel numeri... 865643914
Sekmes!

Atsakyti
aciu, bet kad as ne lietuvoje gyvenu, na ziuresiu, ka man cia pasakys g.gif pasidomesiu, kur tokius tyrimus galeciau cia atlikti, aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos!
gal kam bus idomu pasiskaityti yra tokia tema kaip apsinuodijimas sunkiais metalais.
http://www.supermama...howtopic=148826
matau matau kai kuriuos merginos bendrauja per si foruma.
Atsakyti
Sveikos.
jei mokate skaityti rusiskai, pasiskaitykite cia.
http://www.shmuel-gonen.com/ru/
Atsakyti
Kai mergaitei buvo 3 metai, pastebejau, kad slenka plaukai, po kokių metų pamačiau pliką plotą pakaušyje. Ko tik nedariau, ir pas homeopatę buvom, nustatė kad tai gali būtų erkutė kuri ėda plauko šaknis, darėm plauko tyrimą, gerėm trukstamus mikroelementus, tepiau visokiomis ampulėmis, hormonais (Alpicort), nuo kurių tas plikas plotelis ataugo. Jau praėjo metai, daugiau nebuvo nuplikus, bet plaukai silpnučiai, pastoviai paslenka, ir jei papeši už kuokšto, tai taip ir lieka tie plaukai rankoje.
Kas ten per tyrimas Rygoje? Parašykite telefoną.
Papildyta:
QUOTE(aistushka @ 2009 10 27, 19:03)
Sveikos,

Prisijungsiu ir aš į jūsų būrelį. Mano dukrai 5.5 metų ir ji yra plika. Viskas prasidejo nuo alopecija areata, po to ataugo, o po to vel nupliko, tik si karteli visa galva. Vat tada ememes rimtai.
Kaip gydomes:
Pas gyd. Ramanauskaite - svino istyrimas is slapimo. Rado gerokai per daug svino. (Beje, kraujyje ir plaukuose rezultatas netikslus, jei kas daretes).
R

Ką gydytojai sako nuo ko tas apsinuodijimas švinus???
O kaip dabar mergytei, ar jau ataugę plaukučiai?
Atsakyti
QUOTE(Ggggreta @ 2010 01 06, 19:56)
Sveikos Mamytės  4u.gif

Gal žinote kokia yra leistina švino norma kraujyje μg/100ml ? Niekur nerandu šios informacijos

sveikos.
svino norma yra 20-30 μg/100ml. vakar buvome pas toksikologa pati maciau tas normas. daug bendraujame siam forume temoje: apsinuodijimas sunkiais metalais.
Atsakyti
Sveiki,turbut ir as turiu ta pacia beda kaip alopecija verysad.gif ja turiu nuo mazens,nuslikdavo plaukai ir ataugdavo.Bet 11 m nuslinko ir nebeataugo,o man jau 23 m. Kazkas sake,kad su nestumu gali but beda,turiu suneli kuriam jau 3 men rolleyes.gif tad manau tai nestumui niekuo nekenkia unsure.gif
Atsakyti
Labu

Si rupesteli turiu ir as nuo 11 metu amziaus. Dabar man 24 ir jauciu kad situacija po truputi gereja, bet perukelius vis dar nesioju..

Mergaites, ar pavyko suburti ta bureli serganciu alopecia? Skaiciau sia tema nuo pat pradziu ir noreciau prie jo prisijungti, tik ten buvo senokai rasyta. smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
ir as turiu sita beda jau 18 metu, man dabar 38 m. Gaila, kad tik dabar prisijungiau prie SM. Gal dar atsiliepsit smile.gif Tikrai butu idomu pasidalinti tiek savo patirtim, tiek isgyvenimais.
Tikiuosi, kad bent kartais cia paskaitot, tai gal dar ir susibursim...
Atsakyti
Sveiki, cia ziuriu daugiau motreriskos lyties atstoviu smile.gif man pradejo slinkt plaukai nuo pirmos klases dabar man 23, pradzioj vietom slinko po to visa galva, kaip demem plotais ispliko, ir tyrimus darem ir pas extrasensus vazinejom nieks nieko nepadejo jokie tepalai ir panasiai, nors ir pats nenorejau tirtis man ir taip gerai, bet dabar pasidare idomu nuo ko cia taip yra kad net visas pasaulis neissiaiskina, pas mane nei liga nieko bet neis sio pradejo slinkt, skutuosi plikai, plaukai auga bet vietom tamsus o kitur gyvaplaukiai tai taip margai atrodo kai pora ar 4 dienas nenusiskutu, beje po kazkiek laiko ir blakstienos dingo ir vienas antakis biggrin.gif po to ir kitas, dabar lygtais kazkokia blakstiena gal ir nori augt bet nelabai, ar kas esat susidure su tokiais pazystamais ar girdeje?
Atsakyti
Sveiki, siūlau apsilankyti www.alopecia.lt ir ten bendrauti, gal ir šiaip naudingos informacijos rasite. Turiu pasakyti, kad puslapis kol kas nėra toks, kokį jį norėtume matyti už kelių metų - viskam reikia finansų, įdirbio ir laiko, tai dabar turime, ką galime geriausio pagal galimybes smile.gif

Jau virš pusmečio yra įkurta organizacija - Nacionalinė alopecijos asociacija, kuri os veiklos dabar daugiausia orientuotos į bendruomenės kūrimą ir visokių kontaktų užmezgimą - su gydytojais, kosmetologais ir kt. bandėme ir su sveikatos apsaugos ministerija šnekėtis dėl perukų kompensavimo, bet atsakymas kol kas tas pats kaip ir prieš kelis metus - kad kosmetinės priemonės nekompensuojamos. Taigi, šia kryptimi yra dar daug ką veikti ir ne vienus metus.

Nuo rugsėjo pradėjome leisti elektroninį naujienlaiškį, tad kas norėtumėte jį gauti, parašykite į info@alopecia.lt - atsiųsime pirmąjį numerį. Už poros savaičių pasirodys ir spalio mėn. numeris, skirtas perukų ir galvos apdangalų temai.

Kas dar svarbiau - jei yra norinčių prisidėti prie veiklos, labai labai kviečiame - rankų tikrai trūksta, o darbo daug ir į priekį. Jei atsirastų norinčių, prašau, parašykite į info@alopecia.lt arba čia man žinut3, tik nelabai dažnai paskutiniu metu tikrinu SM forumą. Tiesą pasakius, nesitikėjau, kad šita tema pajudėjo į priekį, šiandien man buvo malonus siurprizas smile.gif)

Sėkmės visiems! Ir bendraukime!
Atsakyti
Tomai, tu nekreipk dėmesio, kad daugiausia moterys apie alopeciją šnekasi, vyrai taip pat labai laukiami su savo vyriška - kitokia - logika ir mintimis smile.gif NAA kol kas irgi dominuoja moterys, vyrai apskritai tik keli per 5 metus buvo pasirodę ir pradingo, bet gal kažkas turi pavyzdį parodyti, kad ir kitiems drąsiau būtų.

Aš pati jau 10 metų susirašinėju ir bendrauju su alopecija sergančiu vyru iš JAV, kažkada per NAAF susirašinėjimo programą pradėjome bendrauti ir iki šiol palaikome šiltus ryšius, nuolat susirašome apie šeimas ir kitas veiklas. Man jis labai padėjo kitaip pažiūrėti į aa, nes pati "mirkau" tik moteriškame mąstyme.

i 
Šiame skyrelyje dalyjamės naudinga informacija, patarimais, todėl čia yra draudžiamos temos/žinutės, kuriose klesti produktų/paslaugų reklamavimas, platinimas, komerciniai pasiūlymai.

Atsakyti