Įkraunama...
Įkraunama...

Valyklos, skalbyklos

Vilniuje savitarnos skalbykla būdavo šeimyniškių g.
Kaip dabar reikalai yra tai net ir nežinau.

Kai neturėjom skalbimo mašinos tai atiduodavom o dabar tik valyklos paslaugom naudojamės.

Beje galiu ANTIREKOMENDUOT Joglę.
Vieną kart atnešiau kelias vilnones ir kostiumines kelnes - išpūstom akim pareikškė kad vienoms tiesiog būtinas 'superinis' valymas (na anksčiau kt. valykloj valiau paprastu ir puikiai išvalė), nusileidau. Kai atėjau atsiimti - kelnės nei kiek ne geriau nei paprastoj valykloj išvalytos, netgi pūkelis prispaustas... sužinojau kad superinis valymas jokių rezultatų nedavė (užmiršo atiduodamos papildomą raštelį nukabinti vat ir sužinojau), o kainavo tai hmm.. kone dvigubai.
Kitą kart atnešiau natūralaus atlasinio šilko suknelę. Valė dvigubai ilgiau nei pažadėjo, suknelės priekyje užkabino siūlą (ant atlasinio audinio tai iškart matosi) ir prakaito dėmelės kaip buvo taip ir liko...
Dabar visus rūbus nešu į Žalgirio gatvėje priešais stomatologinę kliniką esančią valyklą. Jokių priekaištų neturiu ir dargi gerookai pigiau.
Atsakyti
O kaip su patalynes skalbimu Joglej? Ten dar nenesiau, be turim 10 proc. nuolaidu kortele, ir teiravausi kainos uz kg, tai Joglej -5 lt/kg skalbimas. Jasinskio g. turi svarstykles ir pasveria viska, o kituose punktuose kaina paskaiciuota vienetams, kaip man aiskino paskaiciavo kad atitiktu sveriamu kaina.
Atsakyti
Vasara, "Svaros pasaulyje" sveria kg, kur kg kainuoja 4.5Lt wink.gif Nuolaida ten turiu nemaza, 25%, bet skalbiniams netaikoma.
O Jogleje man atrodo brangiau, ar ne 7Lt uz kg?
Atsakyti
Ne, 5 lt/kg ir skaiciavau kad su 10 proc. nuolaida gaunasi lygiai tas pats, kas Svaros pasaulyje 4,5/kg
Atsakyti
O gal kuri bandet verstus kailinius valyti?Turiu as tokius ruzavus su sviesiais plepais,tai visi mane gazdina,kad po to valymo to margumo gali neliki.Tai va bijau ir vis susilaikau.O kokia valykla Siauliuose galetumet parekomenduoti?
Atsakyti
O gal kas nors valykloje valete pagalves? Neseniai mociute padovanojo pora pagalviu, kurias pasiuvo dar jos mama wink.gif. Pagalvojau, kad butu neblogai jas isvalyti. Gal zinot, kur Kaune teikiamos tokios paslaugos?
Atsakyti
O gal kas nors valykloje valete pagalves? Neseniai mociute padovanojo pora pagalviu, kurias pasiuvo dar jos mama wink.gif. Pagalvojau, kad butu neblogai jas isvalyti. Gal zinot, kur Kaune teikiamos tokios paslaugos?

Man atrodo, kad kiekvienoj valykloj isvalo. Man irgi reiketu, bet vis neprisiruosiu.
Atsakyti
JOGLEJE sugadino sviesu drobes rankinuka, siuvineta karoliukais (liko toks nubegimas, nezhinau kaip paaishkinti, na, kai dzhiovina, vanduo nuvarva ir lieka toks patamsejimas blink.gif ) - vale BE garantijos ir BRANGIAU nes siuvinetas ir jie neatsako, so mokejau 25 Lt. uzh valyma blink.gif . Kainavo tas daiktas 10 euru, taip kad sad.gif ... Pasirashiau valyti tik todel, kad labai grazus ir mielas daiktas ir nenorejau pasibaigus sezonui ishmest tik todel, susitepe nuo trinties (labai shviesus)... O tame Clean control akropolyje, kur po 7lt. vasara man zhaliai nudazhe keturis didzhiulius pukuotus baltus rankshluoshchius. mad.gif
Atsakyti
QUOTE (Dovis @ 2003 09 09, 07:06)
O gal kuri bandet verstus kailinius valyti?Turiu as tokius ruzavus su sviesiais plepais,tai visi mane gazdina,kad po to valymo to margumo gali neliki.Tai va bijau ir vis susilaikau.O kokia valykla Siauliuose galetumet parekomenduoti?

As jau per velai turbut, bet gal ateiciai...
As kai ka panasaus Jogleje, bet Vilniuje valiau. Tai buvo vienintele valykla kuri prieme valyti. Vale gal apie men, bet uztat kokybe labai patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti
Prašau patarkite kur nešti vyr kostiumus išvalyti? man reikia net trejus vyro kostiumus kažkur nunešti (vienas beveik baltas). Niekad neesu susidūrus su valyklom. Patarkit kur geriau, kos valimas turi būti? kiek maždaug kainuoja ir per kiek laiko išvalo?
Gal kas naudojatės Kauno valyklomis? Man aktualiau būtų kažkur arčiau namų (Prie Telekomo Taikos pr). Bet jei kokia super žinot tai ir toliau nusibelsčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dani @ 2003 05 20, 09:52)
Tai va, siandien suzinojau nuvaziavus, kad "Svaros pasaulyje" patalynes skalbimas 1 kg/4.5 lt. Kitur kiek zinau, 1kg/7 lt. Ar panasiai? Kas zino pigiau? Kokybiskai, be baisinio sovietinio kvapo? Kazkada bandziau "Vilputos" skalbykloje, tai tas kvapas sunervino >:(

o nebandet skalbt, seskineje yra tokia skalbykla "Skalbiu sau", labai faina ir aptarnavimas geras mes vezem ivairiu rubu tai uz 7 kg sumokejom 21 lita ten buvo ir patalynes ir dzinsu, siaip likom labai patenkinti, emem be lyginimo tik su dziovinimu bet kai parsivezem tai nei lygint reikejo nei ka smile.gif))))))))))))
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ar kas nors naudojasi savitarnos skalbyklų paslaugomis? Jei taip, patarkite kur yra geriausia vieta :)
Atsakyti