neneskit nieko iclean control. jie ne ti sugadina drabuzis, bet ir sugeba juos kazkur pradanginti. taip as praradau savo naturalius verstos odos kailinius.
Aš taip pat noriu išsivalyti verstus kailinukus, kažin kur nešti ir kiek tai gali kainuoti Kaune?
QUOTE(dziaugsmelis @ 2006 01 03, 17:05)
neneskit nieko iclean control. jie ne ti sugadina drabuzis, bet ir sugeba juos kazkur pradanginti. taip as praradau savo naturalius verstos odos kailinius.
Kaip tai praradai
QUOTE(medasta @ 2006 02 18, 16:23)
Aš taip pat noriu išsivalyti verstus kailinukus, kažin kur nešti ir kiek tai gali kainuoti Kaune? 
Papildyta:
QUOTE(vaidule @ 2006 02 19, 13:30)
Kaune, visu pirma klausia ar kailinikai pirkti parduotuveje ar turguje. Jei turguje jie uz pasekmes neatsako..... ir tai kainuos apie 100Lt. Mano isvale tai dabar nebenesioju, kadangi buvo pirkti ne parduotuveje jie visi geltonais plemais isejo....
QUOTE(vaidule @ 2006 02 19, 12:32)
<br/>Papildyta:<br/>
Kaune, visu pirma klausia ar kailinikai pirkti parduotuveje ar turguje. Jei turguje jie uz pasekmes neatsako..... ir tai kainuos apie 100Lt. Mano isvale tai dabar nebenesioju, kadangi buvo pirkti ne parduotuveje jie visi geltonais plemais isejo....
NESVARBU KUR PIRKTI AR UZ KIEK PIRKTI,VALYKLOS UZ PASEKMES NEATSAKO
QUOTE(Auges @ 2003 05 20, 05:04)
O as viska nesu valyt i Akropoly (ten yra valykly, kur viskas po 7Lt)
Siaip valo kokybiskai ir greitai. As patenkinta ;D
Na, rūbai, švarkai toj Cleancontrol valyklos (kur po 7 Lt) tai gal ir nieko, bet va pvz. kilimas vilnonis
Buvom atidavę valyt 2mx3m vilnonį kilimą prieš porą metų, kainavo palyginti pigiai - apie 30 Lt, bet atgavom praktiškai tokį patį, kokį ir pridavėm
Tai šiemet valėm Joglėj - kainavo 85 Lt, bet išvalė liuksiškai: vaikis per porą metų oi, kiek visko į tą kilimą pritrynė, o kilimas kaip naujas
Dar esu Joglėj valiusi verstos odos kailinukus - rezultatas mane tenkino: buvę gerokai patrinti, kailinukai atgavo spalvą, o blogo nieko neatsitiko.
QUOTE(Auges @ 2003 05 20, 05:04)
O as viska nesu valyt i Akropoly (ten yra valykly, kur viskas po 7Lt)
As tai apie Akropolio valykla labai bloga nuomone susidariau. Na, nunesiau viena karta svarka, kelnes, tai atsiemiau net sugadinta - papildomu demiu atsirado. Apie kompensacija net nekalbejo. Is karto reikia pasirasyti, kad jie neatsako.
Veliau vel drauge pasake, kad gerai isvale. Tai kai antra karta vel pabandziau ten, tai taip pat nepasiseke. Persasi isvada, kad geriau keliais litais brangiau sumoketi, bet nors kokybiska drabuzi atgal atgauti.
Mamos, gal galite pasakyti kur gerai isvalo odines striukes, nes ties rankovemis pas mane pajuode nuo bruzinimosi i stala
QUOTE(Gudri lape @ 2006 03 15, 19:59)
Mamos, gal galite pasakyti kur gerai isvalo odines striukes, nes ties rankovemis pas mane pajuode nuo bruzinimosi i stala 
Gyventum Klaipėdoje patarčiau
Galiu tik pasakyti kad striukė ties pajuodusiomis vietomis gali pašviesėti. Ir kiek žinau už kokybišką išvalymą nei viena valymo firma neatsako
Kiek teko Klaipėdoje susidurti jei nepavyksta išvalyti pinigus VISADA paima bei uždeda lapelį "buvo valyta 2 kartus, ir dar kart bandant gali būti pažeistas audinys
Nunesiau siandien verstos odos kailinukus i valykla-paklausti...tai aji apziurejo ir pasiurpino mane...sako, kad isbluks, atsiklijuos vidinis kailis, nes jis priklijuotas prie odos, suplys ir sako, taip su visais odiniais kaliniais...nu siaubelis...tai ka daryti...
NA, skambinau kitur, sake visko gali atsitikti, bet taip nenugasdino, tai gal kas gali pasakyti kur KAune geriausia valyti ilgus verstos odos kailinukus....
NA, skambinau kitur, sake visko gali atsitikti, bet taip nenugasdino, tai gal kas gali pasakyti kur KAune geriausia valyti ilgus verstos odos kailinukus....
As siulau nusipirkti ventiliacini dziovintuva uz 600Lt ir dauguma jusu problemu issispres, o ka jau bekalbeti apie sutaupyta laika ir pinigus. Skalbiu visiskai viska pati, tik reikia protingai pasirinkti programa, grezima. Tada viska i dziovintuva. Rubai ne tik, kad minksti buna, bet ir isvalyti nuo visokiausiu pukeliu, plaukeliu. Skalbiu patalyne, pagalves, antklodes, paltus ir zomsini svarkeli su kailiu. Svarbiausia zomsiniu, kailiniu rubu neisdziovinti visiskai iki galo, istraukti kai dar vos vos dregni. Labai graziai kailiukas papures buna