Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Citrina, rugpjūčio pabaiga mirksiukas.gif

pasitaisau smile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 26 sausio 2014 - 22:23
hmmm.. mano žlibės nieko neįžiūri unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 01 26, 21:01)
Ne,nu tu dar manęs paprašyk,kad aš tau tų Citrinų kekę dabar atsiųsčiau

o galėtum?... bigsmile.gif
Atsakyti
Dar dar pavadinimų, prieš miegą, kad būtų ką sapnuot wub.gif O kokie iš rusiškų būtų skanūs, derlingi ir atsparūs ligoms? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 01 26, 22:20)
Dar dar pavadinimų, prieš miegą, kad būtų ką sapnuot 

čia kaip tik muzika prieš miegą
http://www.youtube.c...h?v=nnRso9M4vRw
Atsakyti
ahoi,palačiokės, ką aptarinėjat?
citriną šiemet ir geltoną ir raudoną susišaudžiau, tai auginsiu ir girsiu, jaučiu. g.gif biggrin.gif
šiemet labai daug nebandytų pas mane bus, tad bus labi įdomu, man, aišku, jums tai jau kas- išragauta niolika kartų viskas, o aš dar savo penkioliktuko topo neatradau ax.gif
Atsakyti
Kaip ir as siemet sodinsiu visas naujas veisles tai ziuresiu,kaip man seksis.Nes veisliu sitoke galybe,kad baigiu pasiklysti g.gif Reikes mokintis is jusu.kaip juos auginti.
Atsakyti
gaila, kad visko žinot neina, vis naujienas kas kyšteli po nosim, tai čia daigyklos, tai kubeliai, tai tabletės, raugai, antpilai, purškalai nauji, n visko- to jau nebegamina, ano nebeveža, trečias - naujiena- spėk skaityt, ieškot. Laukiu vasaros, kai pareini po darbo- ir šiltnamin droži dirbt- sodint, kamšyt, raišiot, genėt, stebėt, ragaut, valgyt- teip iki rudens yr kas veikt ten, nelabai nei rūpi naujos veislės, kol derlius dar šviežias, tik ragaujamas. o paskui-galvasopis iki pavasario- ko norėt kitai vasarai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 26 sausio 2014 - 22:54
QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 27, 00:47)
gaila, kad visko žinot neina, vis naujiena skas kyšteli po nosim, tai čia daigyklos, tai kubeliai, tai tabletės, raugai, antpilai, purškalai nauji, n visko- to jau nebegamina, ano nebeveža, trwečias - naujiena- spėk skaityt, ieškot.  Laukiu vasaros, kai pareini po darbo- ir šiltnamis droži dirbt- sodint, kamšyt, raišiot, genėt, stebėt, ragaut, valgyt- teip iki rudens yr kas veikt ten, nelabai nei rūpi naujos veislės, kol derlius dar šviežias, tik ragaujamas.

Sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Para,2014 01 27, 00:05]

pasitaisau smile.gif

Atsiprasau kad isikisiu i jusu pokalbi ,bet ar cia ne ЧУДО СВЕТА,pernai auginau tai lygiai tokie patys vaisiai ir kekes ,skonis pasakiskas labai patiko , thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 01 27, 08:09)

Atsiprasau kad isikisiu i jusu pokalbi ,bet ar cia ne ЧУДО СВЕТА,pernai auginau tai lygiai tokie patys vaisiai ir kekes ,skonis pasakiskas labai patiko , thumbup.gif

ir aš įsiskišiu, nes turiu ir vienus ir kitus, bet dar nė vienų neauginusi.
"Томат "Чудо света".
Среднеспелый индетерминантный сорт. Выращивают в 2-3 стебля. На главном стебле формируется 4-5 кистей, в каждой из которых формируется в среднем 25 плодов массой по 50-60 г. Плоды очень красивой формы и цвета, отличных вкусовых качеств, характеризуются высоким содержанием бетта-каротина.
Использование плодов универсальное: превосходны как в свежем, так и в консервированном виде.
Сорт предназначен для выращивания в закрытом и открытом (как коловая культура) грунте."

o citrina, kaip suprantu, didesnius vaisius užaugina, šitas visai vyšninis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 27 sausio 2014 - 08:16
[quote=vaidastep,2014 01 27, 10:09]
[quote=Para,2014 01 27, 00:05]

pasitaisau smile.gif

[/quote]

Prašom, kiškitės mirksiukas.gif Ant pakelio buvo parašyta, kad citrina 4u.gif
Atsakyti
Palade, Citrinos tikrai ne itin ka didesniu pomidorus veda . Pirmi sunoke kekej buvo stambesni, velia uzmegzti noko smulkesni. O mane labai sudomino tas Ciudo Sveta, del skonio, idomu butu ji isbandyt, na tik nebent jau kita sezona, siemet ZALIUKAI VALDO biggrin.gif
Atsakyti