Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Avijacija @ 2014 01 28, 16:07)
xixixi sugadinau gražų skaičių  lotuliukas.gif

Nieko tokio, dabar belieka laukt 1000-ojo gerbėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 01 28, 16:03)
Prisipažinkite kas tapote šimtąją gerbėja mano puslapio  bigsmile.gif Kartais ne saintlina?  g.gif

jei prizas bus, tada, be jokių abejonių - AŠ biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ne, iš tiesų tai ne. Aš išvis facebook'e paskyros neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 sausio 2014 - 16:50
QUOTE(Ex @ 2014 01 28, 16:33)
jei jie nepatiks, nederės ar kaip kitaip jus nervins, nepykit, tikrai nežinau kokia čia veislė ar hibridas.. Tai vienintelis mano pomidoras INCOGNITO.

nu kaip gali pykt, dėkoju kasdien, man pavadinimas tai tik šiaip, galėtų būt ir skaičiais numeruoti, nemaišytų, bele dera gerai, o ar antikvaras ar šiuolaikinis- tuo labiau, man derlius ir skonis pirmiausiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 28, 16:47)
jei prizas bus, tada, be jokių abejonių - AŠ  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ne, iš tiesų tai ne. Aš išvis facebook'e paskyros neturiu. Iš principo.

O jei iš tikro tai reikia atsiliepti būtent tai kas paminėta, būtent iš tos paskyros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2014 01 28, 16:42)
Aciu uz nuorodas, o be el. parduotuviu kur nors nerasiu? Sekluva Kaune kazin neturi? g.gif

Schetelige pernai Rally pirkau, ,bet man jie nepatiko labai jau kieti buvo ir derlius nesuperinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2014 01 28, 14:31)
Gal mano skonis prastas  unsure.gif , bet man šiltnaminiai skanesni už lauke augusius. Lauke augę kažkokie rūgštesni, kietesni, daugiau nebeauginsiu  schmoll.gif
Šiltnaminiai man labiau pietų šalyse nokusius priminė nei laukiniai  unsure.gif .....

Stai kiek pasirodo tyli ir neprisipazysta visem graziejiem negincijamiem bla-bla kokie saknus lauko pomidorai cool.gif man irgi siltnaminiai buvo skanesni uz užsiaugintus lauke , vot biggrin.gif

QUOTE(Zilute26 @ 2014 01 28, 15:02)
Sveikos,
norejau pasiteirauti, o kur jus perkat rusiskas seklas Vilniuje?

Praeita pavasari buvo Hales turguje. Vyras pasistates visa stenda seklu, daug buvo rusišku

QUOTE(ptashka @ 2014 01 28, 16:33)
Siandien buvau sustojusi Rimi prie seklu stendo ir isejau be pomidoru biggrin.gif
Bet Citrina labai ilgai rankose varciau. Ir kazkokia nematyta Jurmala dar yra. Nu bet reikia is pradziu susiskaiciuoti, kaip dabartines sukaisioti, nes siemet planuoju pomidorams skirti tik viena lysve siltnamyje, o tai yra apie 40-45 daigai draugiskai ir biski sprotishkai susodinti. Reiskia maks. 2 daigai vienai veislei.

Analogiškai, Jurmala irgi patiko tiek vaizdas tiek aprasymas, ale tai jei buciau parnesus namo taigi 100 veisliu dezuteje butu mane is namu išmete lotuliukas.gif

QUOTE(Goda_47 @ 2014 01 28, 16:54)
Vilniuje tai tikrai Sekluva turi, pirkau neseniai Kalvarijų g.
auginau pernai, labai patiko, labai derlingi

Apie ka mes cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2014 01 28, 15:30)
Vat apie tuos Rally as irgi skaiciau, kad labai jau neblogi turetu but - o kur juos pirkot, nezinau kur pradet ieskot smile.gif

as pati pirkau internetu www.sonis.lt, tiesiog susirankiojau ko reik,atsiuntimas nekainavo, tai kaip ir nieko smile.gif
o del skonio,kaip sakoma nesigincijama, sau renkuosi kaip tik, kad butu kieti, tokie a la parduotuviniai, konservavimui irgi pats tas, nemegstu dideliu miltingu tokiu, o mamai perku "normalius" plona odele, mesingus... ax.gif
o del derejimo, tai kas pas viena dera, pas kita nebutinai, kazkaip baigiu jau tuo isitikinti galutinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 01 28, 17:34)
Stai kiek pasirodo tyli ir neprisipazysta visem graziejiem negincijamiem bla-bla kokie saknus lauko pomidorai cool.gif  man irgi siltnaminiai buvo skanesni uz užsiaugintus lauke , vot  biggrin.gif

O man vienodi buvo, nepasakyčiau jog skyrėsi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 28 sausio 2014 - 17:41
jau galvojau,kad turiu visas seklas kokiu reik, bet uzrodete gi ta www.mydobro.com puslapy ir dabar vel noriu dar ir dar doh.gif
pernai uosvis augino Ciornyj princ superiniai buvo, dideli, juodi, gerai derantys, neauksti,sicia juos ir radau doh.gif
Atsakyti

QUOTE(adija5 @ 2014 01 28, 16:08)
Per atostogas gamini  blink.gif ? Tai kas čia per atostogos tokios...

Bet kitur tai tie Tarasenka 2 tai tikrai į Ex citrinas raudonas tikrai labai panašūs  g.gif
http://semenaopt.com...

Bet,jei hibridas,tai kaip iš tų pačių vėl sėjama prisikrapščius ?Ex,tu jas iš savo sėklų sėjai? Jau neatgaminu,kaip ten su jom buvo...

Ale derlingumas šito hibrido 15-20 kg. nuo krūmo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 28, 17:51)
tuo labiau, man derlius ir skonis pirmiausiai wub.gif

Aha,o kažin kitoms tai svarbiausia pavadinimas ir gražus pokutis biggrin.gif Kad ir nevalgomi,ir tik keli pomidorai kabos...Man šiaip cekava buvo,kas ten per do tokia kekė pas Ex.Ai,bet pas ją šiltnamy viskas kaip pas ne visus žmones tongue.gif
QUOTE(matuke @ 2014 01 28, 18:34)
Analogiškai, Jurmala irgi patiko tiek vaizdas tiek aprasymas

Man va tokį vaizdą išmetė,tai aprašymo net neskaičiau schmoll.gif
http://mirsemjan.sel...yurmala/p250/i1
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 28, 18:51)

Man va tokį vaizdą išmetė,tai aprašymo net neskaičiau  schmoll.gif
http://mirsemjan.sel...yurmala/p250/i1

Feeeeeeeeee
Atsakyti