Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Mergaites, o tai jus nebijot seklu dabar siusti? Nieko blogo nenutiks, nes turiu suruosus laiskus, bet laukiu, kad nors kiek to minuso maziau butu g.gif I rankas pastininkei galimybes iduoti neturiu. Ar labai ta temperatura svarbi seklom?

Ooo, kokios kekes to raudomo citrinuko bigsmile.gif Bet as jau kazkaip raminti save pradejau, nes ir puzatos chatos kaip ir reiktu, ir dar cia visokiu pagundu, kas is to, kad akys mato, norisi, bet realiai tai jau anikaip nebesutalpinsiu, ir tai kelios veisles bus tik po 1 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 28, 19:07)
Mergaites, o tai jus nebijot seklu dabar siusti? Nieko blogo nenutiks, nes turiu suruosus laiskus, bet laukiu, kad nors kiek to minuso maziau butu  g.gif I rankas pastininkei galimybes iduoti neturiu. Ar labai ta temperatura svarbi sekloms?

cia protingesniu nuomone butu svarbi bigsmile.gif pernai sejau visus augalus,kuriu seklos prabuvo iki kovo pradzios nekurenamo namo verandoj.seklos dygo kaip iprastai,.bet siemet,kai cia prisiskaiciau,kaip jus visos bijot,kad seklos nesusaltu,parsitempiau deze kambarin ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 28, 16:33)
Tai kur dabar tu šitų veislių žadi prisigrybaut? g.gif

nezinau smile.gif.... bet labai noriu smile.gif. Reikes uzsiimti paieskom smile.gif.

Blogiausia, kad as juos istraukiau is cia... o cia tik urmas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 28 sausio 2014 - 18:58
Tai gerai, kad ir nesusigundžiau ta Jūrmala biggrin.gif

Matuke, ar jūs gavot laišką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 28, 19:07)
Mergaites, o tai jus nebijot seklu dabar siusti?

Aš tai nebijau ax.gif Išdžiovintos gi,kas joms nutiks,manau ...Tiesa,kažkur skaičiau,kad pomidorų sėkloms stratifikacija nereikalinga,bet gi ne drėgnam skuduriuke jas siunčiam.Va turiu prisišaldžiusi šiemet šlapių su viduriais visais šaldikly,tai pažiūrėsiu ar jos man sudygs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 28 sausio 2014 - 19:11
QUOTE(ptashka @ 2014 01 28, 19:01)
Tai gerai, kad ir nesusigundžiau ta Jūrmala biggrin.gif

o aš radau tokius smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 28, 18:07)
Mergaites, o tai jus nebijot seklu dabar siusti? Nieko blogo nenutiks, nes turiu suruosus laiskus, bet laukiu, kad nors kiek to minuso maziau butu  g.gif I rankas pastininkei galimybes iduoti neturiu. Ar labai ta temperatura svarbi seklom?

Aš tai į paštą nunešiau, nemečiau į dėžutę ax.gif bet kažin ar pakenktų tas šaltis, gi yra kas grūdina pomidorų sėklas, o ir po žiemos būna jog šiltnamyje išdygsta iš kažkur bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 28, 18:07)
Mergaites, o tai jus nebijot seklu dabar siusti? Nieko blogo nenutiks...

jei jos sandarioje pakuotėje ir jų nepasieks drėgmė, tai šaltis tikrai nebaisus. Galima siųsti drąsiai wink.gif

Agurkų sėklas prieš sėją reiktų šiltai laikyt 4u.gif
Atsakyti
Jei butu keli laipsniai, tai ir as neabejodama siusciau, bet kai naktim dabar solidus minusas, kazkaip susiparinau ax.gif Na taip, buna, kad is po ziemos isdygsta, bet tai ar visos, neaisku, na ziuresiu, gal ir surizikuosiu, vasario pirma savaite lyg atsilima zada, jei tiketi prognozem smile.gif
Seklos tikiuosi dregmes nepagaus, idesiu dar i sandaria pakuote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 01 28, 15:38)
Šiandien mano kieme šventė  clap.gif  bis.gif  lithuania.gif !!!! Ačiū matuke ne tik už mano pageidautas sėkliukes, ir už "bonusus"  - sėkliukes dovanų  thumbup.gif .
Ačiū, matuke  wub.gif

Malonu, prasom ner uz ka mirksiukas.gif
QUOTE(ptashka @ 2014 01 28, 20:01)

Matuke, ar jūs gavot laišką?  g.gif

Aciu, turbut gavau, net trys superpomidorienes be prasymu krestelejo man tu Tokstoj seklu. Visom didelis aciu 4u.gif

O Lolitai YPATINGAS aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambervik @ 2014 01 28, 15:16)
Gal kas žino kur " tų rusiškų " rasti Klaipėdoje?

Sveika,
Aš šiandien pirkau naujame turguje, bet ne visos dar yra gautos. Pernai pirkau juoda japonišką triufelį ten, bet dabar nebuvo. Labai man jis patiko thumbup.gif . Nusipirkau tokį tik geltoną . Gal kuri auginote?

Dar nusipirkau pabandyti Blac from Tula, rožinį dramblį ir juodą de barao.

(ir salierų Tango)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 28 sausio 2014 - 19:52
as auginau pernai geltona triufeli, labai patiko ir derlingas ir skanus, siemet irgi auginsiu
Atsakyti