Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Juračiuks @ 2014 01 28, 20:51)
Sveika,
Aš šiandien pirkau naujame turguje, bet ne visos dar yra gautos. Pernai pirkau juoda japonišką triufelį ten, bet dabar nebuvo. Labai man jis patiko  thumbup.gif . Nusipirkau tokį tik geltoną . Gal kuri auginote?

Dar nusipirkau pabandyti Blac from Tula, rožinį dramblį ir juodą de barao.

(ir salierų Tango)

Ačiū, buvau ir aš ten šiandien - mačiau "Tolstoi", Jūsų paminėtus, bet klausiau žalių - tai neturi, ir tų išgirtų "Medovij Spas" , "Puzata chata" ir pan. - nėra schmoll.gif Gundžiausi ir aš Tulą pirkt, bet susilaikiau.- sakė prekes gauna kiekvieną savaitę - reiks dar apsilankyti. Taip pat prigriebiau salierų ir agurkėlių "Mirabelle" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ambervik: 28 sausio 2014 - 20:22
Vienur raso,kad Tarasenko hibridas, Kitur,kad ne hibridas. Vienur raso,kad tai Tarasenko, kitur, kad tai Jubileinij Tarsenko biggrin.gif Vienzo... Auginam ir nesukam galvos smile.gif
Atsakyti
http://www.seklos.lt...inimui_juostoje

as sendien stai ka nusirirkau smile.gif labai faini pasirode, gal kas esate auginusios?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 28, 20:10)
Aš tai nebijau  ax.gif Išdžiovintos gi,kas joms nutiks,manau ...Tiesa,kažkur skaičiau,kad pomidorų sėkloms stratifikacija nereikalinga,bet gi ne drėgnam skuduriuke jas siunčiam.Va turiu prisišaldžiusi šiemet šlapių su viduriais visais šaldikly,tai pažiūrėsiu ar jos man sudygs  g.gif

tik nepamirsk parsyt,kaip seksis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel_Fall @ 2014 01 28, 20:23)

as sendien stai ka nusirirkau smile.gif  labai faini pasirode, gal kas esate auginusios?

Tai situos turbut visos auginam biggrin.gif Viskas gerai su jais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel_Fall @ 2014 01 28, 21:23)

as sendien stai ka nusirirkau smile.gif   labai faini pasirode, gal kas esate auginusios?

cia gi black cherry's bigsmile.gif jis ieina i mano top'5.labai skanus derlingas aukstas pomidoriukas bigsmile.gif Marmalede,i musiski tau nepanasus? g.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 28 sausio 2014 - 20:40
QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 28, 19:44)
Jei butu keli laipsniai, tai ir as neabejodama siusciau, bet kai naktim dabar solidus minusas, kazkaip susiparinau  ax.gif

prie stipriai didesnio minuso sėklas siunčiausi irnesakyk.gif Štai skysčio negaliu išsiųst ir tasai žadamas pliusas vis persikelia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel_Fall @ 2014 01 28, 20:23)

as sendien stai ka nusirirkau smile.gif  labai faini pasirode, gal kas esate auginusios?

Fainas pomidoras: derlingas, skanus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 28, 18:48)
cia protingesniu nuomone butu svarbi bigsmile.gif pernai sejau  visus augalus,kuriu seklos prabuvo iki kovo pradzios nekurenamo namo verandoj.seklos dygo kaip iprastai,.bet siemet,kai cia prisiskaiciau,kaip jus visos bijot,kad seklos nesusaltu,parsitempiau deze kambarin ax.gif

aš nė kiek nebijočiau - o jūs manot, kad tos logistikos patalpos, sandėliai, iš kurių sėklos pasiekia parduotuves, yra šildomi? Nemanau ax.gif .Tad ramiax mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa195 @ 2014 01 28, 11:34)
o as siemet ankstyvam derliui pasirinkau Uragan ir Rally parasyta ant pokelio itin ankstyvi, ziuresim kaip cia bus, iki siol neteko tokiu auginti

Sveika, Uragan auginau dvejus metus iš eilės, tai ankstyvumu tikrai nepasižymėjo schmoll.gif . Tik ligoms atsparesni už kitus buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 28, 16:33)
Tai vienintelis mano pomidoras INCOGNITO.

Bandžiau rašyt į AZ ale perpildytas, matyt visom dabar tų citrinukų reikia ax.gif Nu labai norėčiau kelių sėklyčių to Incognito, gal ir mano kaime hitas Nr 1 pataptų g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 28, 20:32)
prie stipriai didesnio minuso sėklas siunčiausi  irnesakyk.gif Štai skysčio negaliu išsiųst ir tasai žadamas pliusas vis persikelia  doh.gif

Nu i gerai, reiks rytoj issiuntineti, o tai pas mane viena praglote yra, kuri mums neesant namuose vis kazka pridirba, sues dar vokus su visom seklom biggrin.gif Nors lyg saugioj vietoj padejus ax.gif
Atsakyti