Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ex @ 2014 01 19, 09:18)
Nežinau ar čia tave sveikint, ar užjaust.. Tu čia tik savo reikmėms ar ir pardavimui? g.gif Nors kaip bebūtų, manau, reik pagerbti ir pasveikinti tokią darbštuolę 4u.gif

Nea,pardavimais neužsiimu biggrin.gif Tik barteriniais mainais,į rupūžiukus, pavyzdžiui ,keičiu...Teoriškai auginu dviems,bet faktiškai gaunasi kaip ir keturiems,o praktiškai net nežinau kiek čia tų valgytojų būna schmoll.gif
O dėl darbo,tai yra jo,bet aš per daug nesiplėšau...Na,man tik pirmus metus sunkiau buvo,paskui jau organizuot ir vadovaut išmokau user posted image.Vieta čia pas mani graži,mieste,bet kaip ir miške,pušyne,prie upės,tai norinčių kokį šašlyką išsikept visada atsiranda...O,kad nenuobodžiautų per daug,tai aš greit surandu užsiėmimo papildomo biggrin.gif Tai kažkaip ir nepersidirbu tongue.gif
QUOTE(ptashka @ 2014 01 19, 09:46)
Eilinis įrodymas, kaip skirtingai tie patys pomidorai elgiasi pas kiekvieną augintoją.

Kas man jose labai nepatiko, tai kad ant ilgiau ant krūmo paliekamuose vaisiuose sėklos ... ėmė pačios daigintis  blink.gif

blink.gif Nea,pas mani taip nebuvo schmoll.gif Nei vienas pomidoras taip britkiai nesielgė kol kas...
Atsakyti
Man siemet baltu zebru nereik, bet ant zaliuku tai ziuriu kaip reikiant uznese . Is pradziu sarase atsirado du Green Zebra, veliau nubraukiau, irasiau Kiwi, dar veliau pakeiciau Izumrudnoje Jabloko, o dabar vel atgal visus grazinau i sarasa, auginsiu po viena kruma ir spresiu katrie patys paciausi MAN biggrin.gif Dar i kompanija Samocvet Izumrudnyj isipaise, jei Ingaja pasidalins ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2014 01 19, 11:58)
Turiu "giant tree"  (jaucio sirdies tipo) seklu raso, kad iki 4 - 5,5 metru auga, bet pagal aprasymus skiriasi nuo "Sprut"

GIANT TREE

Jau susitarem del tokio, dar Sprut visai rupetu blush2.gif Reiks zikui1970 pult i kojas, gal israsys kokias 2 seklutes blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 19 sausio 2014 - 14:47
[quote=adija5,2014 01 18, 21:07]
Tai kas tas yr ax.gif? 120-140 pomidorų,80 paprikų,40 čiliukų ir baklažanų panašiai tiek bus šiemet.Dar ankstyvos gūžinės salotos ir nėr ...

Juokas cia lotuliukas.gif su tokiu kiekiu apsidirbti
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 01 19, 13:34)
Gal kas nors kur nors esat matę Sharm veislės sėklų (mama juos šarm vadina, tai kaip rašos tiksliai nežinau)? Slyviniai, raudoni. Mamka perka jų daigus turguj, bet labai noriu jai pati užaugint tų daigų, o sėklyčių nerandu pirkt 4u.gif

ar kartais jie ne sahel f1 hibridas slyvinis. labai derlingas.yra seklu parduotuvese .kaina apie 10 litu.
Atsakyti
Matuke, iš tų išvardintų Kiwi skysčiausi. Tad, jei tokie ne prie širdies, gal geriau geriau į "obuolius ar zebrus" investuuoti ax.gif
Atsakyti
Įmetu straipsnelį čia, laisvalaiko skaitinukas pamąstymui.
Kažin kokia mūsų pomidorininkių ateitis po 20 metelių nusimato, ką beauginsim mastau.gif Gerai, kad mes čia dar turim kur "susitikti", tai gal nemodifikuotų sėklų nepritrūksim, eigu ką iki senatvės galėsim mainytis mirksiukas.gif
Atsakyti
Ugu, tik kažkodel baisus Marfos užpirkimas buvo, tos pačios baisios kompanijos produktas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 19, 16:23)
Ugu, tik kažkodel baisus Marfos užpirkimas buvo, tos pačios baisios kompanijos produktas laugh.gif

Tai,kad gal dauguma tu hibridiniu veisliu nera ten jau labai sventos. Gi ir vedama pridedant ten vienokiu ar kitokiu genetiskai modifikuotu priedu,kad veisle butu atsparesne, derlingesne ir ilgai isstovetu nuskinta. Taip,kad tikrai nereikia tuiketis is hibrido nieko kito. Bet reikia ir tokiu tame siltnamyje...
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 19, 18:23)

Buvo ir man minčių apskritai dėl hibridinių sėklų, bet visai atsisakyti jų nesinori, gal ir nereikia mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2014 01 19, 16:01)
Juokas cia  lotuliukas.gif  su tokiu kiekiu apsidirbti

Aha,pas tavi, tai kiek atmenu gigantomanija stipri ar ne per 200 vien pomidorų biggrin.gif
Šiaip tai aš galvojau,kad šiemet mažinsiu,bet,kad daug visokių naujovių noriu išbandyt...Kitąmet tikrai bus visko mažiau g.gif
QUOTE(DIA-40 @ 2014 01 19, 16:15)
ar kartais jie ne sahel f1 hibridas slyvinis. labai derlingas.yra seklu parduotuvese .kaina apie 10 litu.

Nea,ne tas pats kaip tie šarmai schmoll.gif Man atrodo,kad ne Sharm,o Charm F1 vadinasi,bet sėklų tai neišmanau kur yra.Kažką lyg atgaminu,kad ši veislė buvo išbrokuota,nes pomidorai ne vienodo dydžio buvo ar kažkas panašaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 01 19, 13:34)
Gal kas nors kur nors esat matę Sharm veislės sėklų (mama juos šarm vadina, tai kaip rašos tiksliai nežinau)? Slyviniai, raudoni. Mamka perka jų daigus turguj, bet labai noriu jai pati užaugint tų daigų, o sėklyčių nerandu pirkt 4u.gif

Kazkur skaiciau,kad Charm seklu jau nera, o pakaitalas Ronco H.
Atsakyti