QUOTE(Nastya @ 2015 10 16, 13:21)
Kuras
Elektra
Sildymas
Pieno produktai
Didzioji dalis mesos
Kava
Daug alkoholiniu gerimu
Sokoladas
tiesiog tingiu daugiau vardint ir taip staigiai galvot
As vedziau maisto islaidas, tad irgi puikiai zinau kiek isleisdavau ir kiek isleidziu dabar. Jei litais maistui musu seima isleisdavo apie 1800lt, tai dabar isleidziam apie 530eur. Priklauso ir nuo menesio. T.y. beveik tas pats.
Uz kirpima anksciau mokejau 100lt, dabar 30eur.
Kitos paslaugos is grozio srities kai kurios pabrango, kai kurios atpigo. Buvo apvalinima, ir nezinau kaip ten pas jus, bet mano grozio salone kai kas apvalejo i mazesne, kai kas i didesne puse. T.y. tas ant to iseina.
Auto draudimas ir prieziura, kiek kainavo tiek ir kainuoja. Ten kaina gal centais skiriasi.
Galiu vardint ir vardint produktus ir paslaugas kuriu kainos man nepasikeite ir as turbut geriau zinau kas man brango, o kas ne

Jus matyt kitokius produktus perkat, viskas brango ajajaj
Nu, o as nepazistu, ir ka dabar darom?
Nesąmonės
Kuras ir anksčiau pasvyruodavo, be to ir neatpigo tiek, kiek buvo žadėta ir kad būtų wow, važiuoju kiek noriu, kur noriu.
Elektra nežinau, ne aš moku, bet kažkodėl abejoju. Nuo kada čia šildymas atpigo, kai dar nė nešildo daug kur

Pieno, mėsos nevalgau, tai visai neaktualu. Pigu ar brangu, bet durnystė yra nuodyti save
Kava??? Tikrai ne. Gal geriate kokią rūšį ir su ta pasisekė tiesiog.
Alko nevartoju, tai irgi dzin.
Mano mėgstamiausias, normaliausiais lietuviškas su daug procentų juodas šokoladas subrango staiga nesvietiškai, daugiau kaip vienu litu per dieną pabrango
Kirpyklos tikrai ne pigiau, vyras dažnai kerpasi, tai suapvalino jo nenaudau. Masažai pabrango.
Dabar už maistą mokam tikrai dar daugiau. 20 eurų per kartą palikti tampa norma, kai anksčiau litais būdavo tai labai retas atvejis, dažniau 55 lt