Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(lilget @ 2014 01 18, 15:50)
jei norit piesti taimaisykit su topu , jei norit visa naga padengt denkite ant nenuimto pertekliaus bazes, vieno sluoksnio spalvos ar topo, po to padenkite dar karta topu. As tai nesuprantu negi fantazijos pas kitas visai nera  g.gif  Bais mergos pikta paskutiniu metu manau visos jau itariat kodel   lotuliukas.gif

Ar jau mergaite bus??? lotuliukas.gif
Man tai nepikta, nes isijungiau "viskas dzin" mygtuka biggrin.gif
Jau antra savaite trypcioju ir neuzsakau Shellac keliu spalvu, is nude kolekcijos, dar noriu negligee, romantique, beau... Pasirodo, kad naujoji desert poppy yra morkine, apsigalvojau del jos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 18 sausio 2014 - 15:57
Mano šiandienos darbelis sau smile.gif
2sluoksniai CND Holliwood 2sl.+štampukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2014 01 18, 01:12)
Nufotkink ir parodyk kai nagas bus be lako.Jei tai yra ka isivaizduoju tai joa laikinai kietasis gelis pades.As darydavau taip klientems.

o jus esat fb ilgalaikio grupej? ten ikelciau, nes paskui istrinti galesiu o cia jsu ne.
QUOTE(lilget @ 2014 01 18, 10:24)
Man kojos nagas yra pazeistas nuo gyvuonies keli metai ir toks per viduri auga visad kaip iskiles turbut jei kazkur gyvuonyje pazeidimas tai taip ir liks, o as va net nezinau kada savaji ant kojos numusiau  ax.gif
Papildyta:
As tai lempa jau dabar pirkciau perfect nails, maciau po 90 lt buvi paleide, tai it garantija  turesit ir lempuciu pakeitimui visada nusipirksit.

man kaip sake tai buvo pazeistas darant manikiura. t.y atstumdant odeles.
Atsakyti
lilget, kokį termo laką naudoji? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaryte @ 2014 01 18, 19:54)
o jus esat fb ilgalaikio grupej? ten ikelciau, nes paskui istrinti galesiu o cia jsu ne.

man kaip sake tai buvo pazeistas darant manikiura. t.y atstumdant odeles.

Esu. Vienoms buna pazeidimas(bet ne butinai darant manikiura),kitoms igimta,trecioms nuo vaistu atsiranda.
Atsakyti
http://nailshop.lt/p...nys-be-lempos-2 merginos ka manote apie si rinkinuka? kaip kokybe? ar kuri naudojate sias priemones, ar verta pirkti?
Atsakyti
QUOTE(astela99 @ 2014 01 18, 18:59)
http://nailshop.lt/p...nys-be-lempos-2  merginos ka manote apie si rinkinuka? kaip kokybe? ar kuri naudojate sias priemones, ar verta pirkti?

Nu nejau taip sunku atsiversti kelias temas atgal?Jau 10 kart klausta ir atsakyta į šį klausimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 01 18, 21:07)
Nu nejau taip sunku atsiversti kelias temas atgal?Jau 10 kart klausta ir atsakyta į šį klausimą  g.gif

na kagi - bandysiu ieskoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2014 01 18, 19:59)
Esu. Vienoms buna pazeidimas(bet ne butinai darant manikiura),kitoms igimta,trecioms nuo vaistu atsiranda.

mano atveju buvo pazeista fiziskai, turiu jau kokius 3 metus
Atsakyti
QUOTE(vasaryte @ 2014 01 18, 20:27)
mano atveju buvo pazeista fiziskai, turiu jau kokius 3 metus

Bet tai taip idomiai auga normaliai iki galo, o tik prie laisvo krasto skyla g.gif pas mane per visa naga kojos taip, bet kai kojos ir vidurinys tai dzin ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2014 01 18, 18:44)
Mano šiandienos darbelis sau smile.gif
2sluoksniai CND Holliwood 2sl.+štampukas

wub.gif wub.gif o jau spalvos skanumas... thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien gavau tą savo kinietišką XL plokštelę,bet pačio štamperio ne,nors buvau užsakiusi keliom dienom ankčiau doh.gif bet nagus niežėjo išbandyt,tai pabandžiau su tuo senu kinišku iš rinkinuko- atsispaudžia neblogai įvertinant tai,kad ir lako štampikam neturiu,kažkokį perlamutrinį mamos nuknisau skystalą biggrin.gif reiks kažkur lakų ieškot savo kaime...
Ir merginos,labai neįsižeiskit,akmenim nemėtykit, nu bet susireikšminat kaikur... gal kaikurios net nežino,kad čia ne pirma ir vienintelė ilgalaikio tema,ar kad apie tą PN rinkinuką klausia kiekvienoj temoj po kelis kartus, ir kad kažkas išgirdęs Jūsų nuomonę nepuola stačia galva daryti taip ir ne kitaip. Geriau nesinervinkim ir vietoj "pasiskaitykit ankstesnes temas" mestelkit trumpą "tinka" ir gyvenkim draugiškai 4u.gif
Atsakyti