Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(aliunte @ 2014 01 18, 21:30)

Ir merginos,labai neįsižeiskit,akmenim nemėtykit, nu bet susireikšminat kaikur... gal kaikurios net nežino,kad čia ne pirma ir vienintelė ilgalaikio tema,ar kad apie tą PN rinkinuką klausia kiekvienoj temoj po kelis kartus, ir kad kažkas išgirdęs Jūsų  nuomonę nepuola stačia galva daryti taip ir ne kitaip. Geriau nesinervinkim ir vietoj "pasiskaitykit ankstesnes temas" mestelkit trumpą "tinka" ir gyvenkim draugiškai  4u.gif

Niekas nesusireiksmina. Tiesiog paskaityk bent ta tema kurioje klausi to ar ano. Jjei nerasi atsakymo tada klausk,o ne tai,kad praeitam psl buvo parasyta,bet atsiverciau tema ir iskart rasau klausima.
Atsakyti
Mergaites gal kuri turit si lakiuka? kaip jis? Harmony Soak Off Gel Polish - UV nagų lakas Sweet 04622 9ml ax.gif
http://www.salonpro....tique-15ml-8606
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astela99: 18 sausio 2014 - 20:37
QUOTE(astela99 @ 2014 01 18, 21:36)
Mergaites gal kuri turit si lakiuka? kaip jis? Harmony Soak Off Gel Polish - UV nagų lakas Sweet 04622 9ml  ax.gif
http://www.salonpro....tique-15ml-8606

Nori suzinot butent apie sia spalva ar apie visa kolekcija?
Atsakyti
Na ka,pabandziau ir as a la pasigrazinti su 9W lempa,lyg gavosi ax.gif Ale rankos kaip dreba,vos vos islaikiau linija karsta.gif Dabar melsiuosi kad laikytusi notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2014 01 18, 21:34)
Niekas nesusireiksmina. Tiesiog paskaityk bent ta tema kurioje klausi to ar ano. Jjei nerasi atsakymo tada klausk,o ne tai,kad praeitam psl buvo parasyta,bet atsiverciau tema ir iskart rasau klausima.

Susireiksmini kaip gi ne lotuliukas.gif negi sunku buvo pasakyt netinka, o po to atsalyt kodel, nes yra geresniu produktu. O kodel geresniu ir kuom? Nu negi sunku.... doh.gif

ir as as va susireiksminau, nes baisiai supykau kad neklauso jog lempos nepirkt ebay. Paskui ateis verks ka daryt kur lempuciu gaut, ka daryt laikmatis neveikia ir t.t. pasaka be gali, kokios mes bjaurios doh.gif

Papildyta:
QUOTE(*finy* @ 2014 01 18, 21:41)
Na ka,pabandziau ir as  a la pasigrazinti su 9W lempa,lyg gavosi  ax.gif  Ale rankos kaip dreba,vos vos islaikiau linija karsta.gif  Dabar melsiuosi kad laikytusi  notworthy.gif

9w cia uv ar led? Po kiek laiko laikei lempoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 18 sausio 2014 - 21:07
QUOTE(lilget @ 2014 01 18, 20:45)

Aga,su lempa.Mano 36w dar ilgoj kelionej,tai pazystamos pasiprasiau.Nezinojau kad 9w,nu bet taip nagus niesti.... biggrin.gif
Pati laka laikiau po 3min.Tiesa,iskilo toks klausimas:lakavau dvejais sluoksniais,po pirmo nuvalyti nereikia?
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2014 01 18, 21:51)
Aga,su lempa.Mano 36w dar ilgoj kelionej,tai pazystamos pasiprasiau.Nezinojau kad 9w,nu bet taip nagus niesti....  biggrin.gif
Pati laka laikiau po 3min.Tiesa,iskilo toks klausimas:lakavau dvejais sluoksniais,po pirmo nuvalyti nereikia?

Baze tik nuvalyt reik. O spalvu ne. Tai cia led ar uv 9w as gal irgi neisprusus kad to klausiu , nes uv galvoju ar 9 isvis yra g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
UV,kur man ten su tais LEDais irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 01 18, 22:53)
Baze tik nuvalyt reik. O spalvu ne. Tai cia led ar uv 9w as gal irgi neisprusus kad to klausiu , nes uv galvoju ar 9 isvis yra  g.gif  lotuliukas.gif

Yra yra, esu mačiusi realiai tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2014 01 18, 21:58)
UV,kur man ten su tais LEDais  irnesakyk.gif

Tai baisiai gerai jei per 3min sustingta 9 w uv lempoj bigsmile.gif o tai nagu foto nebus g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2014 01 18, 20:44)
Mano šiandienos darbelis sau smile.gif
2sluoksniai CND Holliwood 2sl.+štampukas

Labai graži spalvytė wub.gif Tų raudonų turiu nemažai, bet vis galo nėra doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 01 18, 21:45)
Susireiksmini kaip gi ne  lotuliukas.gif negi sunku buvo pasakyt netinka, o po to atsakyt kodel, nes yra geresniu produktu. O kodel geresniu ir kuom? Nu negi sunku....  doh.gif

ir as as va susireiksminau, nes baisiai supykau kad neklauso jog lempos nepirkt ebay. Paskui ateis verks ka daryt kur lempuciu gaut, ka daryt laikmatis neveikia ir t.t. pasaka be gali, kokios mes bjaurios  doh.gif

Papildyta:

Atsiprašau,buvau pamiršusi,kad čia tema profėms ir nežinančioms čia klausti negalima.
Atsakyti