Įkraunama...
Įkraunama...

Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7 d

papasakokit kas matet i prieki, prasau:ar po sultono meiliu su ta firuze, dar bus tarp sultono ir hiurem santykiai silti kaip anksciau, ar taip ir liks salti?
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2014 02 17, 22:02)
papasakokit kas matet i prieki, prasau:ar po sultono meiliu su ta firuze, dar bus tarp sultono ir hiurem santykiai silti kaip anksciau, ar taip ir liks salti?

Firuze bus isvaryta is haremo, santykiai Hiurem su Sultonu taps vel silti.
Atsakyti
O kur jus ziurit filma toliau? Tik tas 1 rusiskas siatas su rusisku vertimu yra http://bigcinema.tv/...esem-yzyil.html? Ar dar kur nors? Nes man tas vertimas atima dali malonumo gaunamo is filmo. Be emociju monotoniskas tik tiek kad supranti ka pasake sad.gif
Atsakyti
Aš tai turkiškai žiūrėjau per youtube biggrin.gif bet paskui pabodo, kai kalbos nesuprantu biggrin.gif Todėl likau ištikima per LNK rodomam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2014 02 18, 14:17)
O kur jus ziurit filma toliau? Tik tas 1 rusiskas siatas su rusisku vertimu yra http://bigcinema.tv/...esem-yzyil.html? Ar dar kur nors? Nes man tas vertimas atima dali malonumo gaunamo is filmo. Be emociju monotoniskas tik tiek kad supranti ka pasake sad.gif

Aš žiūriu čia: http://velikolepniy-...nline/5-season/
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2014 02 18, 13:43)

O smile.gif cia jau kitas reikalas. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 02 11, 21:02)
Tikrai nuostabus serialas, geriausias, kokį teko žiūrėti wub.gif  4u.gif

QUOTE("lauriux" @ 2014 02 16, 00:09)
Visai nelaukiu, kol sultonas vel i kara iseis... Tada prasideda dazniausiai baisybes doh.gif  O meile as matau, tarp Hiurem ir Sultono, nezinau... Kitaip turbut ir filmas butu neidomus, jei galvociau, kad viskas is isskaiciavimo, naudos ir tt Bet man atleidziama, as 100% romantike  blush2.gif  bigsmile.gif

QUOTE(Agnė6 @ 2014 02 17, 14:36)
Aš dar kartą pažiūrėjau pirmas serijas ir vis dėl to, tik įsitikinau, kad nebereikalo Hiurem dabar taip elgiasi. Pradžioj Mahidevran elgėsi taip bjauriai, kad seniai turėjo būti išmesta iš haremo. Bet kažkodėl jos visi gailėjos ir gynė, o Hiurem visad viena pati turi dėl savo ir vaikų gyvenimo kovoti. Vienintelis sultonas stengiasi dėl jos.
Tik atvykusi į haremą ji tikrai nieko blogo nė vienai nepadarė, patiko sultonui, sultonas jai. Norėjo su sulotono šeima susidraugauti, bet Mahidevran iš pavydo jai tik kenkė. Taip ir prasidėjo karas.

drinks_cheers.gif Pritariu jums!
* * *
Serialo kūrėjai sugeba labai intriguojančiai užbaigti kiekvieną seriją - taip ir norisi tuo pat imtis ieškoti, kur galima pamatyti, kas bus toliau. biggrin.gif Na, bet atsilaikau, - smagiau žiūrėti pamažu...
* * *
O būrėjos pranašautas drakonas, pasirodo, ne Hiurem buvo (pradžioje irgi pamaniau apie ją pačią), o skirtas Hiurem. Ir mirtis, skirta Hiurem. Ir ugnis iš nasrų, kuri išsipildė... unsure.gif

Na, smagaus žiūrėjimo toliau visoms! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2014 02 18, 17:03)
drinks_cheers.gif Pritariu jums!
* * *
Serialo kūrėjai sugeba labai intriguojančiai užbaigti kiekvieną seriją - taip ir norisi tuo pat imtis ieškoti, kur galima pamatyti, kas bus toliau. biggrin.gif Na, bet atsilaikau, - smagiau žiūrėti pamažu...
* * *
O būrėjos pranašautas drakonas, pasirodo, ne Hiurem buvo (pradžioje irgi pamaniau apie ją pačią), o skirtas Hiurem. Ir mirtis, skirta Hiurem. Ir ugnis iš nasrų, kuri išsipildė...  unsure.gif

Na, smagaus žiūrėjimo toliau visoms! wink.gif

nu tai vadinasi drakovas- Valide, nes kaip sake, jis dabar miega, bet greit pabus.. smile.gif kriminalas isaiskintas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Uzmaciau anonsa, tai laukiu nesulaukiu rytojaus doh.gif kazi kaip sultonas reaguos gryzes i betvarke g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE("lauriux" @ 2014 02 21, 23:45)
Uzmaciau anonsa, tai laukiu nesulaukiu rytojaus doh.gif  kazi kaip sultonas reaguos gryzes i betvarke g.gif  bigsmile.gif

as irgi drinks_cheers.gif gi nedurnas tas sultonas, negi tos gyvates taip prasisuks lengvai g.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2014 02 21, 22:50)
as irgi  drinks_cheers.gif  gi nedurnas tas  sultonas, negi tos gyvates taip prasisuks lengvai  g.gif

Nu ir as galvoju, nejau vel motinele issisuks su visom gyvatem g.gif Msnau bus idomios serijos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE("lauriux" @ 2014 02 22, 02:14)
Nu ir as galvoju, nejau vel motinele issisuks su visom gyvatem  g.gif  Msnau bus idomios serijos rolleyes.gif

beveik , kad taip
Atsakyti