Įkraunama...
Įkraunama...

Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7 d

Kokia šiandien įdomi serija! Įvykiai seka įvykius bigsmile.gif Bet Hiurem tai irgi gera gyvatė... išsisuka vis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 03 23, 18:37)
Kokia šiandien įdomi serija! Įvykiai seka įvykius bigsmile.gif Bet Hiurem tai irgi gera gyvatė... išsisuka vis biggrin.gif

Na, Suleimanas protu vadovaujasi, be jokiu irodymu zudyti zmogu. Gi teoriskai bet kokia odaliska gali is kersto pasakyti bet ka.
Man patinka gudri Hiurem ax.gif

Bet tai Ibrahimas pypt gun_rifle.gif Vyriska paderme, viena diena: myliu, visa sirdis tavo, noriu vaiku, kita diena: ai, isgaravo meile doh.gif
Atsakyti
O aš manau, kad Suleimanas kaip tik subjektyvus. Kokiai Mahidevranai tikrai nebūtų taip atleidęs dėl "įrodymų trūkumo". Aišku, jis myli Hiurem, bet ne pirmą kartą, kaip į jos zlastis pro pirštus pražiūri. O, kad gudri, tai gudri, bet vat simpatiją jai pajausti sunku...pati kankinasi dėl savo vaikų, o nužudyti Mustafą tai jau nieko tokio, visiems tik geriau matai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 03 23, 19:02)
O aš manau, kad Suleimanas kaip tik subjektyvus. Kokiai Mahidevranai tikrai nebūtų taip atleidęs dėl "įrodymų trūkumo". Aišku, jis myli Hiurem, bet ne pirmą kartą, kaip į jos zlastis pro pirštus pražiūri. O, kad gudri, tai gudri, bet vat simpatiją jai pajausti sunku...pati kankinasi dėl savo vaikų, o nužudyti Mustafą tai jau nieko tokio, visiems tik geriau matai schmoll.gif

Tai kad ten normali tradicija buvo, ne tu kita, tai tave su seima. Gi ne musu laikai ax.gif Kas belieka, jei tevai net savo vaikus zude? Strategijas reikejo gerai apgalvoti smile.gif
Atsakyti
Tai aš gi suprantu, jau ne kartą minėta, kad tokios tradicijos buvo, tačiau mes diskutuojam iš dabartinių laikų perspektyvos, todėl normalu, kad daug kas atrodo keista ir nepriimtina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 23 kovo 2014 - 19:06
QUOTE(Soled @ 2014 03 23, 21:05)
Tai aš gi suprantu, jau ne kartą minėta, kad tokios tradicijos buvo, tačiau mes diskutuojam iš dabartinių laikų perspektyvos, todėl normalu, kad daug kas atrodo keista ir nepriimtina 4u.gif

tada jum nereiketu toliau ziureti sio filmo 4u.gif nes kuo toliau tuo labiau sukres ir sokiruos....... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Nu ką jūs čia... gi taip įdomu, visiškai užsikabinus esu, koks dar "nežiūrėkit" blink.gif manęs nešokiruoja, aš ramiai reaguoju ale čia jau net padiskutuot negalima, nes jeigu nuomonės išsiskiria tai fsio "nežiūrėk, jei nemanai taip, kaip mes".
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 03 23, 21:13)
Nu ką jūs čia... gi taip įdomu, visiškai užsikabinus esu, koks dar "nežiūrėkit" blink.gif manęs nešokiruoja, aš ramiai reaguoju ale čia jau net padiskutuot negalima, nes jeigu nuomonės išsiskiria tai fsio "nežiūrėk, jei nemanai taip, kaip mes".

as ne is blogosios puses pasakiau, kad neziurekit 4u.gif as irgi labai uzsikabinau ir iki galo paziurejau, ir paskui kas vyko, mane pvz labai sukrete, uz tai ir sakau, kad kuo toliau tuo daugiau visko bus smile.gif ziurekit i sveikata 4u.gif
Atsakyti
http://alaturka.popo...usi-intrigante/
Idomu paskaityneti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 03 23, 19:05)

As tai is anu laiku diskutuoju ir palaikau Hiurem. Beje, sultonas irgi jai ne i tema liepe Mustafa atsiprasyti, gi jo tai neizeide, o kad su motina riejasi irnesakyk.gif

Man tai ziauru buvo, kai aborta dare.

Beje, mane sudomino tu laiku smileysex.gif Sako, pati pastojai, tai pati ir kalta. Tai kokios jau tos apsaugos priemone buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 03 23, 21:00)
As tai is anu laiku diskutuoju ir palaikau Hiurem. Beje, sultonas irgi jai ne i tema liepe Mustafa atsiprasyti, gi jo tai neizeide, o kad su motina riejasi  irnesakyk.gif

Man tai ziauru buvo, kai aborta dare.

Beje, mane sudomino tu laiku smileysex.gif Sako, pati pastojai, tai pati ir kalta. Tai kokios jau tos apsaugos priemone buvo?  g.gif

kazkokias zoles gerdavo ir vaisingas dienas skaiciuodavo
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 03 23, 21:04)
kazkokias zoles gerdavo

Aga seniau labai žolem tikėdavo ir dar kiek yra tu žoliu kokiu mes nežinome, žoliu pageri nereikia vistu chemiju.
Atsakyti