Įkraunama...
Įkraunama...

Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7 d

Aš irgi noriu, kad Nigar išsisuktų 4u.gif Hatidžės negaila nė kiek. Man ji tokia attention whore biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 03 24, 15:32)
nu nei sis nei tas tada

nes buvo jis savo dvare tam soste kur pasigamino ir salia liutai buvo pastatyti smile.gif
o prieme prancuzu lyg pasiuntinius, ir tas ka ten jis snekėjo kai islys dokumentas ji ir nuzudys lyg tais...
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2014 03 24, 14:51)
nes buvo jis savo dvare tam soste kur pasigamino ir salia liutai buvo pastatyti smile.gif
o prieme prancuzu lyg pasiuntinius, ir tas ka ten jis snekėjo kai islys dokumentas ji ir nuzudys lyg tais...

nu tai gal ne tas tada momentas, nes ten lygtai suleimano soste sedejo divano salej, o ne savo dvaro soste. tai tada gerai isverte
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 03 23, 18:56)
Na, Suleimanas protu vadovaujasi, be jokiu irodymu zudyti zmogu. Gi teoriskai bet kokia odaliska gali is kersto pasakyti bet ka.
Man patinka gudri Hiurem ax.gif

Bet tai Ibrahimas pypt gun_rifle.gif Vyriska paderme, viena diena: myliu, visa sirdis tavo, noriu vaiku, kita diena: ai, isgaravo meile doh.gif

Pritariu del tos vyriskos padermes. Jeigu patogu- tai myliu, jeigu izeide- nekenciu ir su kita kersiju. Bjauru. Va sultonas- kad ir kiek prisidirba Hiurem, vis jai atleidzia, va cia tikrai myli. ax.gif
Atsakyti
Dar pagalvojau, kad be galo gražūs eilėraščiai, kuriuos kartais Suleimanas deklamuoja, tikri šedevrai wub.gif Kiek žinau arabai ir persai taip pat kūrė labai nuostabią poeziją, gal kas žinot, kur būtų galima jų paskaityti? 4u.gif
Atsakyti
Ir dar filme , kokia grazi buna muzika,nu tokia griebianti uz sirdies.Galiu klausytis man ji taip patinka 4u.gif tas smuiko griezimas smile.gif
Atsakyti
As vis nesuprantu, kodel suleimano tevas ji norejo nuzudyti? g.gif

Ir dar kaip puikiai parikti aktoriai kurie juos jaunus vaidina, tokie panasus i juos suaugusius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2014 03 24, 20:39)
Ir dar filme , kokia  grazi buna muzika,nu tokia griebianti uz sirdies.Galiu klausytis man ji taip patinka  4u.gif  tas smuiko griezimas  smile.gif

drinks_cheers.gif Muzika nereali, daznai darbe klausau dirbdama ax.gif

Vakar maciau tik viena akimi ir tai ne viska. Ibrahimas pasiule Nigar isvezti ja pas jo broli. Bet tie vyrai, kurie jos ieskojo, tikrai nebuvo panasus i geriecius. Negi Ibrahimas tikrai norejo atsikratyti Nigar? g.gif unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Bet dabar Ibrahimas ot iklius i Hiurem rankas thumbup.gif tikiuosi Giulsah viska jai pasakys
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 03 30, 18:54)

Vakar maciau tik viena akimi ir tai ne viska. Ibrahimas pasiule Nigar isvezti ja pas jo broli. Bet tie vyrai, kurie jos ieskojo, tikrai nebuvo panasus i geriecius. Negi Ibrahimas tikrai norejo atsikratyti Nigar? g.gif  unsure.gif  doh.gif

va va, man irgi kilo tokia mintis beziurint, kad turbut buvo sumanymas ja nudet unsure.gif
Atsakyti
Iš filmavimo aikštelės:
http://www.youtube.c...h?v=X_dGiwRf5_k
http://www.youtube.c...h?v=yWst6cemxPM

Klipas sukurtas neblogas
http://www.youtube.c...h?v=lhs1EHs03vQ
Atsakyti
[quote=vemvet,2014 03 30, 17:54]

O kur randat tos muzikos? Man filmo muzika irgi nereali, noreciau ir as darbe ar namie pasiklausyti. Gal kokia nuoroda galit imest? ax.gif
Atsakyti