Įkraunama...
Įkraunama...

Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7 d

[quote=Burkina,2014 03 31, 09:38]
[quote=vemvet,2014 03 30, 17:54]
drinks_cheers.gif Muzika nereali, daznai darbe klausau dirbdama ax.gif

O kur randat tos muzikos? Man filmo muzika irgi nereali, noreciau ir as darbe ar namie pasiklausyti. Gal kokia nuoroda galit imest? ax.gif
[/quote]

Aš muzikos čia radau ČIA
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=lY-Y6YokHX8

aktoriai ir i juos panasus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 01 balandžio 2014 - 17:10
QUOTE(GITALE @ 2014 04 01, 18:10)

geras thumbup.gif
Atsakyti
Kad Hiurem aktorė panaši į Driu Berimor, tai buvau pastebėjus, bet, kad Suleimano į Nikolą Keidžą- ne biggrin.gif
Šaunus filmukas thumbup.gif
Atsakyti
Kada Mahidevran karalevimas hareme baigsis? Fuj, jau man ji tokia bjauri. Reto bjaurumo. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2014 04 01, 17:10)

Super! Nerealu! Yra gi pastabių žmonių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(circus @ 2014 04 02, 23:52)
Kada Mahidevran karalevimas hareme baigsis? Fuj, jau man ji tokia bjauri. Reto bjaurumo. schmoll.gif

Man ji irgi bjauri blush2.gif

Atsakyti
O Hiurem dar šlykštesnė... Nėra čia didesnės intrigantės už ją. Laukiu nesulaukiu, kai gyvenimas atimdama vaikus ją pamokys. Gal ir žiauriai tai skamba, bet ji to nusipelnė.
Atsakyti
QUOTE(eksi @ 2014 04 05, 15:16)
O Hiurem dar šlykštesnė... Nėra čia didesnės intrigantės už ją. Laukiu nesulaukiu, kai gyvenimas atimdama vaikus ją pamokys. Gal ir žiauriai tai skamba, bet ji to nusipelnė.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Visos ten jos vienodai šlykščios irnesakyk.gif
Atsakyti
Priminkit kas ta Giulša ir ka ji gero gali Hiurem pasakyti? Ir nžn ar nepraleidau, ar Hiurem sužinomo apie Pašos ir Nigar vaika? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2014 04 05, 15:56)
Priminkit kas ta Giulša ir ka ji gero gali Hiurem pasakyti? Ir nžn ar nepraleidau, ar Hiurem sužinomo apie Pašos ir Nigar vaika? blush2.gif

Tai vat Giulšah ir nori apie tą vaiką Hiurem pasakyti. O Giulšah yra buvusi Mahidevran odaliska.
Atsakyti