Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 24, 10:06)

as labiau pritariu lietuvio komentarui. amerikonas labai jau krastutinumus megsta.
o kas teisybe, tas nemelas - salutiniai vaistu poveikiai baisesni uz pacia liga.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 24, 16:15)
Panasu i preteksta pamojuoti sautuvais...

Medžiotojai kalba, kad tikrai nešaudys padidintų normų, nes sako, kad bus nesąmonė, pupuliacijos atžvilgiu ir skaičiumi.

Klausimas: kada turėtų pasirodyti spuogai suvalgius sūrio?
Jei esu galimai jautri pieno baltymui, dabar viskas aprimę, bet sugalvojau jau eksperimentuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 24 sausio 2014 - 18:22
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 01 24, 20:20)
Klausimas: kada turėtų pasirodyti spuogai suvalgius sūrio?
Jei esu galimai jautri pieno baltymui, dabar viskas aprimę, bet sugalvojau jau eksperimentuoti lotuliukas.gif

Man pasirodo po 1-2 parų. Ant kaklo, dideli, ir ilgai nepraeina sad.gif Aš graikišku jogurtu pasmaguriavau, galvoju pabandysiu, gal praėjo netoleravimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2014 01 24, 16:50)
as labiau pritariu lietuvio komentarui. amerikonas labai jau krastutinumus megsta.
o kas teisybe, tas nemelas - salutiniai vaistu poveikiai baisesni uz pacia liga.

na man keista.. as pati su vaistais dirbu netiesiogiai aisku, bet nuo musu priklauso ar jis iseis i rinka ar ne. tai visur yra pirmiausia efektyvumas, o antroj vietoj saugumas. aisku jei vaistas efektyvus, bet nera saugus - ty salutiniai poveikiai persveria efektyvuma - toks vaistas neiseis i rinka..
tai tikiu kad daug vaistu buvo isleista dar senai senai, kai visokiu istoriju dabar girdeta apie tai.. kai nelabai kam rupejo zmones, o tik pasipelnyti..
Atsakyti
jaicy, o koks tas efektyvumo barjeras, kad vaistas galėtų vadintis vaistu? 3 proc..
o apie efektyvumą lyginant su šalutiniais poveikiasi, galiu parašyti traktatą pvz apie epilepsijos gydymui skirtus vaistus.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 01 24, 07:16)
blink.gif nu nespręskit pagal save, juk yra skirtumas kai žmogus visiškai nesportavęs ir sportuojantis n metų...  Bandau įsivaizduoti save kilnojant 4 kg...  unsure.gif Sportas ilgai nesitęstų..  lotuliukas.gif
sprendziu is to, kiek esu maciusi-pastebejusi sportklubiuose. makaluoja, maskatuoja, o rezultatu visiskais nulis. ta kvaila bobiska klise "patapsiu raumenu kalnu, kai tik paliesiu ne rozinius svarmenis" vis kisa koja ir niekaip ji nenumirsta, kad ja velnias.
paskutini karta, kai i dabartini sportklubi vaiksciojau, o tai buvo pries puse metu, isidemejau kelias moteris. vaiksciojo jos saziningai ir dare, kaip treneriu prisakytos: 15-30 min kardio, po to pusvalandis darbo su "svoriais" ir vel maskatavimas ant kardio. dabar, kai vel ten sugrizau - ka gi, matau vel tas moteris, jos atrodo lygiai taip pat, kai ir pries pusmeti. matosi, kad stengiasi svori numesti, uzsispyrimo turi, tik deja, supratimo nea.
sportkluby labai geras sukis iskabintas "If it doesn't challenge you - it won't change you". sutinku visais 110%. neiseina taip efektingai isversti, hmmm...
pries 3-4 metus emiau hantelius i rankas po 16kg ir patikekit, praktiskai nieko ten nesimate schmoll.gif va taip (kazkada buvau idejus sita foto):
user posted image

siandien buvom pietu ala restoraneli. issirinkt ka nors is menu tikrai buvo sunku, nes praktiskai viskas arba su bulbom arba su bulkom doh.gif uzkliuvo mano akis uz astraus "stir-fry" su makaronais is grikiu. as vis manau, kad gamindama valgyt tikrai riebalo negailiu, bet kai nueini i restorana, tai pamatai is tikruju ka reiskia "negaileti" - plauke mano makaronai aliejuj. dar idomu koks ten aliejus buvo rolleyes.gif bet buvo skanu ir porcija nedidele, tai surijau viska ax.gif ax.gif juk man valgyti reikia uz du tongue.gif t.y. buvau be pusryciu, tai atsigriebiau per pietus biggrin.gif

scan'as sian - viskas ok, 14sav, isisukes tranas gerai ir niekur nezada kraustytis iki liepos pabaigos.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 01 24, 19:58)
scan'as sian - viskas ok, 14sav, isisukes tranas gerai ir niekur nezada kraustytis iki liepos pabaigos.

nu va, tai gryn tuo pačiu metu, kaip ir aš biggrin.gif
Atsakyti
jautiena thumbup.gif šaunu, kad viskas ok
Atsakyti
Na ir as ikisiu savo trigrasi. SIS MITYBOS BUDAS NERA PANACEJA MESTI SVORIUI. Tai, kad jums atrodo, kad turit per daug kg, dar nereiskia, kad gamtai ( jusu fiziologijai) taip atrodo. Sis mitybos budas yra pirmiausiai sveikatai, o svoris krinta tik tada, jei to reikia jusu sveikatai palaikyti. O tai, kad jums norisi sverti nenormaliai mazai, cia nieko nelemia. Tos, kurios prie 170ugio sveriat 50kelis kg ir norit dar numesti(ar panasiai) manau cia tikrai to nepasieksit, negaiskit laiko. O toms, kurioms tikrai yra ka mesti, svoris krinta. Patyriau tai savo kailiu. Geriu kavyte rytais ir kartais diena, kepu ant ghee sviestuko, valgau daug lasiniu, kartais suvalgau ryte koki obuoliuka (1-2 kartus per savaite), valgau grietine, grietinele ir varske, 1-2kartus per savaite isgeriu po taure -kita sauso vyno, valgau dazniausiai 2kartus dienoj, kartais 1kart - svoris krinta kaip pasiutes. Bet yra ir is ko krist(pradinis svoris buvo 96,5kg, o ugis 165cm). Nuo rugsejo iki kaledu nukrito 17kg. Sventiniu laikotarpiu(12.25 - 01.04) priaugau 4-5kg( buvau isvykus i kita sali ir tiesiog nebuvo galimybiu laikytis visko kaip priklauso - butu vargas ir man, ir tiems, pas kuriuos sveciavausi ). Siai dienai tuos priaugtus nukraciau ir dar -1. Nors teoriskai, po laikotarpio, kai mityboj buvo visiska betvarke ( na cukru ir pyragu nevalgiau, bet valgiau tikrai ne 3kartus dienoj ir vynas liejosi laisvai) svoris vel turejo pradet krist tik po poros sav, o man jau po piros sav. buvo -2kg. Taip, kad mano nuomone, kam reikia, taim ir krenta, o jei nekrenta, tai pagalvokit ar numetusios tiek, kiek jums norisi, nepakenksit sau.
Parasiau sita posta tikrai ne noriedama ka nors pamokyti ar sukirsinti - kiekvienas laisvas elgtis su savo kunu taip, kaip jam atrodo geriausia. Tiesiog pasidalinau savo patirtim. Sekmes visoms bemetancioms, besveikstancioms, ar siaip besidziaugiancioms svimi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katinone: 24 sausio 2014 - 20:12
QUOTE(katinone @ 2014 01 24, 22:07)
Na ir as ikisiu savo trigrasi. SIS MITYBOS BUDAS NERA PANACEJA MESTI SVORIUI. Tai, kad jums atrodo, kad turit per daug kg, dar nereiskia, kad gamtai ( jusu fiziologijai) taip atrodo. Sis mitybos budas yra pirmiausiai sveikatai, o svoris krinta tik tada, jei to reikia jusu sveikatai palaikyti. O tai, kad jums norisi sverti nenormaliai mazai, cia nieko nelemia. Tos, kurios prie 170ugio sveriat 50kelis kg ir norit dar numesti(ar panasiai) manau cia tikrai to nepasieksit, negaiskit laiko. O toms, kurioms tikrai yra ka mesti, svoris krinta. Patyriau tai savo kailiu. Geriu kavyte rytais ir kartais diena, kepu ant ghee sviestuko, valgau daug lasiniu, kartais suvalgau ryte koki obuoliuka (1-2 kartus per savaite), valgau grietine, grietinele ir varske, 1-2kartus per savaite isgeriu po taure -kita sauso vyno, valgau dazniausiai 2k dienoj, kartais 2k - svoris krinta kaip pasiutes. Bet yra ir is ko krist(pradinis svoris buvo 96,5kg, o ugis 165cm). Nuo rugsejo iki kaledu nukrito 17kg. Sventiniu laikotarpiu(12.25 - 01.04) priaugau 4-5kg( buvau isvykus i kita sali ir tiesiog nebuvo galimybiu laikytis visko kaip priklauso - butu vargas ir man, ir tiems, pas kuriuos sveciavausi ).  Siai dienai tuos priaugtus nukraciau ir dar -1. Nors teoriskai, po laikotarpio, kai mityboj buvo visiska betvarke ( na cukru ir pyragu nevalgiau, bet valgiau tikrai ne 3kartus dienoj ir vynas liejosi laisvai) svoris vel turejo pradet krist tik po poros sav, o man jau po piros sav. buvo -2kg. Taip, kad mano nuomone, kam reikia, taim ir krenta, o jei nekrenta, tai pagalvokit ar numetusios tiek, kiek jums norisi, nepakenksit sau.
  Parasiau sita posta tikrai ne noriedama ka nors pamokyti ar sukirsinti - kiekvienas laisvas elgtis su savo kunu taip, kaip jam atrodo geriausia. Tiesiog pasidalinau savo patirtim. Sekmes visoms bemetancioms, besveikstancioms, ar siaip besidziaugiancioms svimi  4u.gif

gal ir teisingi tie zodziai,,,,,, na bus matyt vis tiek nenuleidziam ranku,,,,, na kaip nors ir man pavyks kokia 10 kg nukratyt....
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2014 01 24, 19:04)
nu va, tai gryn tuo pačiu metu, kaip ir aš  biggrin.gif
thumbup.gif

kalorijas pasiskaiciuokit svori metatancios. as tikiu, kad per daug ju suvartojant, jos niekur nedingsta, o eina i rezerva tongue.gif ypac, kai nera labai didelio virsvorio. dieta "valgau kiek noriu ir liekneju" tera tik svajuko dramblione.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 01 24, 20:58)
pries 3-4 metus emiau hantelius i rankas po 16kg ir patikekit, praktiskai nieko ten nesimate  schmoll.gif va taip (kazkada buvau idejus sita foto):

Koookia figūrytė cool.gif Užsikabinsiu šitą foto ant šaldytuvo, kai pradėsiu sportuoti - rečiau lįsiu į jį ir nepamiršiu dėtis mažesnes porcijas biggrin.gif
Atsakyti