QUOTE(rytorasa @ 2014 01 24, 07:16)

nu nespręskit pagal save, juk yra skirtumas kai žmogus visiškai nesportavęs ir sportuojantis n metų... Bandau įsivaizduoti save kilnojant 4 kg...

Sportas ilgai nesitęstų..
sprendziu is to, kiek esu maciusi-pastebejusi sportklubiuose. makaluoja, maskatuoja, o rezultatu visiskais nulis. ta kvaila bobiska klise "patapsiu raumenu kalnu, kai tik paliesiu ne rozinius svarmenis" vis kisa koja ir niekaip ji nenumirsta, kad ja velnias.
paskutini karta, kai i dabartini sportklubi vaiksciojau, o tai buvo pries puse metu, isidemejau kelias moteris. vaiksciojo jos saziningai ir dare, kaip treneriu prisakytos: 15-30 min kardio, po to pusvalandis darbo su "svoriais" ir vel maskatavimas ant kardio. dabar, kai vel ten sugrizau - ka gi, matau vel tas moteris, jos atrodo lygiai taip pat, kai ir pries pusmeti. matosi, kad stengiasi svori numesti, uzsispyrimo turi, tik deja, supratimo nea.
sportkluby labai geras sukis iskabintas "If it doesn't challenge you - it won't change you". sutinku visais 110%. neiseina taip efektingai isversti, hmmm...
pries 3-4 metus emiau hantelius i rankas po 16kg ir patikekit, praktiskai nieko ten nesimate

va taip (kazkada buvau idejus sita foto):
siandien buvom pietu ala restoraneli. issirinkt ka nors is menu tikrai buvo sunku, nes praktiskai viskas arba su bulbom arba su bulkom

uzkliuvo mano akis uz astraus "stir-fry" su makaronais is grikiu. as vis manau, kad gamindama valgyt tikrai riebalo negailiu, bet kai nueini i restorana, tai pamatai is tikruju ka reiskia "negaileti" - plauke mano makaronai aliejuj. dar idomu koks ten aliejus buvo

bet buvo skanu ir porcija nedidele, tai surijau viska

juk man valgyti reikia uz du

t.y. buvau be pusryciu, tai atsigriebiau per pietus
scan'as sian - viskas ok, 14sav, isisukes tranas gerai ir niekur nezada kraustytis iki liepos pabaigos.