Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

figa ten figuryte, 164cm - 60kg, stoooora kaaaarve biggrin.gif niekaip nesiseke numest tada tuos pora kg lasiako, greiciausiai todel, kad ne paleo valgiau biggrin.gif

blem katinone, reikejo lasinius paminet. pamaciau, uzsimaniau, uzkirtau. jau ir taip 2.5 kg turiu, o dar tik 14sav! na gerai, ne katinone kalte - greiciau pacios, nes pries tai surijau puse pomelo, ketvirti meliono ir dezike silauogiu 300g. maziau nei po valandos alkis sukilo toooks, kad vien tik lasiniai ji galejo patenkint. neissivaizduoju, kaip ana bananine mergaite pasisotina vaisiais. praktiskai istisai reiktu juos ryt.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 01 24, 22:10)
figa ten figuryte, 164cm - 60kg, stoooora kaaaarve

Liežuvis tavo storas, o ne tu bash.gif: Graži labai figurytė wub.gif Rado, sportuojanti, į ką žiūrėti, į skaičius, nesąmonė kažkokia cool.gif

Vakar dukros gimtadienyje majonezo ne naminio, cukraus buvo jaučiu šen bei ten (vaisiuose džiovintuose, korejetiškose morkose) ir vualia- galva sopa, kaip daužta vaikštau doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 24, 07:54)
Ir jeigu net tada svoris nekris, tada jau žinosiu, kad esu tiesiog moters figūros idealas ir nebereik man nieko mesti lotuliukas.gif

thumbup.gif

QUOTE(Mantilė @ 2014 01 24, 09:06)
Hippie- pirkau Rudugio parduotuvėlėje už 450 g. sumokėjau 13,50 Lt. Dar kanapių sėklų prigriebiau, pabandysiu kas per skonis ax.gif

Ava viva, brangumėlis unsure.gif , reik iki to Sanitexo nušliaužt, bet kur dėt tokį kiekį, jei gausiu, tai vėl skelbsiu išpardavimą kaunietėms biggrin.gif
http://www.sanitex.e...e...;plid=3&tr=

QUOTE(jaicy @ 2014 01 24, 09:25)
ziuriu tema pasidarye - kas numete daugiau ir kodel man nekrenta svoris

Tiesiog kas rūpi, apie tai ir kalba. Tau rūpi kaip priaugt grečiau, ar ne? smile.gif

QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 01 24, 10:19)
Noriu dėl vandens paklausti, kai vandens negeriu, svoris būna normalus, per dieną išgėrus kokį 1 ltr, svoris vakare vos ne 1 kg daugiau, nors atrodo, kad per dieną turėčiau būti išlapinusi viską, ar tai reiškia, kad pas mane blogai cirkuliuoja skysčiai?

Ryte reikia svertis irnesakyk.gif Rimtai. Nevalgius, negėrus ir...nuogai bigsmile.gif

QUOTE(Gricė @ 2014 01 24, 13:26)
Kavą sumažinau iki minimum. Geriu tik vieną puodelį ryte.

O aš netikiu, bet nuo sausio 6-os nė vieno kavos puodelio, kai gerdavau 2-3.

QUOTE(jaicy @ 2014 01 24, 15:52)
as kazkaip abejoju ar sveikas zmogus gali tureti antsvorio? g.gif

mano drauge niekaip negalejo pienliges atsikratyt, ko tik nedare, kur tik nejo. kol jai gine nepaisule cukru istirt- istyre- pasirode- diabetas! pradejo laistis insulina- pienlige dingo.

Čia taiklu drinks_cheers.gif

Man, kai pienligė būdavo, tai gydytoja sakydavo nustok saldžiai valgyt, česnakų pagriaužk.
Prisiminiau, kaip vieno iš nestuke.gif metu darė man tą gliukozės toleravimo ar netoleravimo biggrin.gif, niu vienu žodžiu dėl to, kad senelis diabetu sirgo. Tai nunešiau stiklainiuke siusį, kitą apsilankymą ginė tokiom akim blink.gif , sako labai daug cukraus rado. Man net kojas pakirto. O po to dedukcijos būdu išsiaiškinua,k ad stiklainiukas buvo iš po uogienės, švariai išplautas, bet vis tiek lotuliukas.gif karsta.gif

Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2014 01 24, 21:42)
Liežuvis tavo storas, o ne tu bash.gif: Graži labai figurytė  wub.gif  Rado, sportuojanti, į ką žiūrėti, į skaičius, nesąmonė kažkokia  cool.gif

Vakar dukros gimtadienyje majonezo ne naminio, cukraus buvo jaučiu šen bei ten (vaisiuose džiovintuose, korejetiškose morkose) ir vualia- galva sopa, kaip daužta vaikštau  doh.gif  verysad.gif

drinks_cheers.gif

4u.gif

QUOTE(jaicy @ 2014 01 24, 19:27)
tai tikiu kad daug vaistu buvo isleista dar senai senai, kai visokiu istoriju dabar girdeta apie tai.. kai nelabai kam rupejo zmones, o tik pasipelnyti..

Manot dabar nerūpi? Aš nors ir optimistė, bet didesnė skeptikė šiuo klausimu.

QUOTE(jautiena @ 2014 01 24, 19:58)
"If it doesn't challenge you - it won't change you". sutinku visais 110%. neiseina taip efektingai isversti, hmmm...

scan'as sian - viskas ok, 14sav, isisukes tranas gerai ir niekur nezada kraustytis iki liepos pabaigos.

drinks_cheers.gif Jei ne tiesiogiai, tai "Jei nebus iššūkio, nebus ir pokyčio."

Tranas laugh.gif O gal bičių Motinėlė umn.gif wub.gif

QUOTE(nomore @ 2014 01 24, 20:04)
nu va, tai gryn tuo pačiu metu, kaip ir aš  biggrin.gif

Wow, derlinga paleo vasara nusimato smile.gif

QUOTE(katinone @ 2014 01 24, 20:07)
Tos, kurios prie 170ugio sveriat 50kelis kg ir norit dar numesti(ar panasiai) manau cia tikrai to nepasieksit, negaiskit laiko.

Sventiniu laikotarpiu(12.25 - 01.04) priaugau 4-5kg( buvau isvykus i kita sali ir tiesiog nebuvo galimybiu laikytis visko kaip priklauso - butu vargas ir man, ir tiems, pas kuriuos sveciavausi ). 
( na cukru ir pyragu nevalgiau, bet valgiau tikrai ne 3kartus dienoj ir vynas liejosi laisvai)

O, jei su 187 sveriu (dabar tik spėju, nes whole) 74-75kg? Norisi svert 70 ax.gif

O va čia, tai jau kvepia paprastu nuolaidžiavimu sau, o ne problemų kitiems kūrimu cool.gif Valgant 3k./d/, o ne 1k. (nuo 9 ryto iki 21 vakaro biggrin.gif), bei išgeriant taurę ar dvi sausiuko, vargo kitiems tikrai nebūtų tongue.gif Bet čia juokiasi puodas, kad katilas juodas 4u.gif , nes pati lygiai taip pačiai buvau atleidus vadžią per prieškalėdinį vojažą nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 01 24, 22:45)

Wow, derlinga paleo vasara nusimato  smile.gif

O, jei su 187 sveriu (dabar tik spėju, nes whole) 74-75kg? Norisi svert 70 ax.gif

Faina labai wub.gif

Skaičiai mažai ką pasako, Aš mažiau 80 nenoriu sverti. Svarbu patikti sau ir nekraupinti aplinkinių (jei nebesugebi adekvačiai savęs vertinti), ar ne drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 01 24, 22:45)
O va čia, tai jau kvepia paprastu nuolaidžiavimu sau, o ne problemų kitiems kūrimu cool.gif Valgant 3k./d/, o ne 1k. (nuo 9 ryto iki 21 vakaro biggrin.gif), bei išgeriant taurę ar dvi sausiuko, vargo kitiems tikrai nebūtų tongue.gif Bet čia juokiasi puodas, kad katilas juodas  4u.gif , nes pati lygiai taip pačiai buvau atleidus vadžią per prieškalėdinį vojažą nail.gif

O buvo taip - pirma savaite buvo istisai keliaujama ir visa kompanija sutartinai nusprende maitintis macdonalde ir pan istaigose. Pacios suprantat koks ten sveiko maisto pasirinkimas - valgiau beveik vien cezario salotas ir mesos blynus is mesainiu biggrin.gif Va cia ir butu buves nepatogumas kompanijai, jei as buciau uzsispyrus, kad cia nevalgysiu. Vakarais viesbutukuos - vyniukas, riesutai ir kt. Taip vadzios ir atsipalaidavo ir aisku prasidejo nuolaidziavimas sau - juk vistiek jau visokiu nuodemiu pridaryta, tai ko cia parintis - tokios mintys galvoj kirbejo biggrin.gif Bet sazine kazkaip negrauzia - jei sugebesiu gyvenime nusidet tik per atostogas, tai busiu savimi patenkinta smile.gif Tik bijojau, kad kai grysiu, tai svori bus sunku vel priverst krist, bet aciu dievui taip neatsitiko cool.gif
Atsakyti
O aš va prieš savo Italija apsigalvojau nusidėti, jei po kokių ledų, ar pastos paragavimo teks galvos skausmu sumokėti, tai gal ar ant vaisių/daržovių geriau pasedėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2014 01 24, 23:33)
O aš va prieš savo Italija apsigalvojau nusidėti, jei po kokių ledų, ar pastos  paragavimo teks galvos skausmu sumokėti, tai gal ar ant vaisių/daržovių geriau pasedėsiu  biggrin.gif

Na as nei anksciau, nei dabar neesu turejusi jokiu simptomu del maisto ( isskyrus antsvori aisku lotuliukas.gif ) Laikiausi whoole30 lapkriti berods, tai po to susivedziau visus pieno produktus, darzoves ir kt. - jokios blogos reakcijos nera - taip, kad nuodemiavimas manes atgailaut nevercia (visokiu skausmu, spuogu ar trydos pavidale), bet tada ir susilaikyt sunkiau, jei pagunda pries pat nosi visa vakara guli biggrin.gif
Atsakyti
Man su paleo dingo kassavaitinė migrena ir galva super tiksliai reaguoja, kai kiek nukrypstu nuo kurso doh.gif Per tris mėnesius du kartus valgiau neleistino maisto (per kūčias kučiukų ir vakar cukraus), kaip barometras jaučiu, kad nereikėjo to daryt doh.gif Ala gal gerai, nes atsiminimas, kaip jausiuos pagriešijus labai puikiai apsaugo nuo pagundų, cukraus nesibaidžiau, bet grūdas, kaip nuodas atrodė. Dabar ir cukraus baidysiuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 01 24, 21:54)
kalorijas pasiskaiciuokit svori metatancios. as tikiu, kad per daug ju suvartojant, jos niekur nedingsta, o eina i rezerva  tongue.gif ypac, kai nera labai didelio virsvorio.  dieta "valgau kiek noriu ir liekneju" tera tik svajuko dramblione.

Siaip tai daugiau 1500 kcal nesuvartoju schmoll.gif Nors kiek ziuriu video dabar merginu paleo ir primal, tei ir jom prireike laiko, kol ysoko y ketoze ir svory pradejo mest. Butu aisku smagu, jeigu galeciau pajudet, bet siuo metu yra kaip yra. Ir man tikrai yra ka mest, nes jeigu bunant 180 cm mano tikrasis svoris 78 kg ir liemuo platesnis uz klubus, tai tada mane gamta ziauriai uz kazka nubaude lotuliukas.gif
Smagu, kad viskas gerai tavo kukuliui pilve 4u.gif wub.gif
nomore - kaip tu jauties? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 25, 00:20)
Ir man tikrai yra ka mest, nes jeigu bunant 180 cm mano tikrasis svoris 78 kg ir liemuo platesnis uz klubus, tai tada mane gamta ziauriai uz kazka nubaude

Rimtai tu 180? Jėga biggrin.gif Tik dėl liemens ir klubų santykio netikiu cool.gif
Atsakyti
Mano subine plati, o liemuo siauras, tai lasiakas ant pilvo taip nesimato, optine iliuzija suveikia biggrin.gif
Mano svoris dabar vietoj stovi ir as visai nesiparinu. Tik pajauciau sia ziema salti, anksciau poodinis taukas silde, o dabar sluoksniuotis tenka biggrin.gif
Atsakyti

Egliukasz, man atrodo, kad ru cia ryskiai perdedi:) Juk maciau tavo foto - daili, liekna mergaite. kazka tu cia stumi ant saves:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 24 sausio 2014 - 23:47