blem katinone, reikejo lasinius paminet. pamaciau, uzsimaniau, uzkirtau. jau ir taip 2.5 kg turiu, o dar tik 14sav! na gerai, ne katinone kalte - greiciau pacios, nes pries tai surijau puse pomelo, ketvirti meliono ir dezike silauogiu 300g. maziau nei po valandos alkis sukilo toooks, kad vien tik lasiniai ji galejo patenkint. neissivaizduoju, kaip ana bananine mergaite pasisotina vaisiais. praktiskai istisai reiktu juos ryt.
figa ten figuryte, 164cm - 60kg, stoooora kaaaarve
niekaip nesiseke numest tada tuos pora kg lasiako, greiciausiai todel, kad ne paleo valgiau 
blem katinone, reikejo lasinius paminet. pamaciau, uzsimaniau, uzkirtau. jau ir taip 2.5 kg turiu, o dar tik 14sav! na gerai, ne katinone kalte - greiciau pacios, nes pries tai surijau puse pomelo, ketvirti meliono ir dezike silauogiu 300g. maziau nei po valandos alkis sukilo toooks, kad vien tik lasiniai ji galejo patenkint. neissivaizduoju, kaip ana bananine mergaite pasisotina vaisiais. praktiskai istisai reiktu juos ryt.
QUOTE(jautiena @ 2014 01 24, 22:10)
figa ten figuryte, 164cm - 60kg, stoooora kaaaarve
Liežuvis tavo storas, o ne tu
Vakar dukros gimtadienyje majonezo ne naminio, cukraus buvo jaučiu šen bei ten (vaisiuose džiovintuose, korejetiškose morkose) ir vualia- galva sopa, kaip daužta vaikštau
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 24, 07:54)
Ir jeigu net tada svoris nekris, tada jau žinosiu, kad esu tiesiog moters figūros idealas ir nebereik man nieko mesti 
QUOTE(Mantilė @ 2014 01 24, 09:06)
Hippie- pirkau Rudugio parduotuvėlėje už 450 g. sumokėjau 13,50 Lt. Dar kanapių sėklų prigriebiau, pabandysiu kas per skonis
Ava viva, brangumėlis
http://www.sanitex.e...e...;plid=3&tr=
QUOTE(jaicy @ 2014 01 24, 09:25)
ziuriu tema pasidarye - kas numete daugiau ir kodel man nekrenta svoris
Tiesiog kas rūpi, apie tai ir kalba. Tau rūpi kaip priaugt grečiau, ar ne?
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 01 24, 10:19)
Noriu dėl vandens paklausti, kai vandens negeriu, svoris būna normalus, per dieną išgėrus kokį 1 ltr, svoris vakare vos ne 1 kg daugiau, nors atrodo, kad per dieną turėčiau būti išlapinusi viską, ar tai reiškia, kad pas mane blogai cirkuliuoja skysčiai?
Ryte reikia svertis
QUOTE(Gricė @ 2014 01 24, 13:26)
Kavą sumažinau iki minimum. Geriu tik vieną puodelį ryte.
O aš netikiu, bet nuo sausio 6-os nė vieno kavos puodelio, kai gerdavau 2-3.
QUOTE(jaicy @ 2014 01 24, 15:52)
as kazkaip abejoju ar sveikas zmogus gali tureti antsvorio? 
mano drauge niekaip negalejo pienliges atsikratyt, ko tik nedare, kur tik nejo. kol jai gine nepaisule cukru istirt- istyre- pasirode- diabetas! pradejo laistis insulina- pienlige dingo.
mano drauge niekaip negalejo pienliges atsikratyt, ko tik nedare, kur tik nejo. kol jai gine nepaisule cukru istirt- istyre- pasirode- diabetas! pradejo laistis insulina- pienlige dingo.
Čia taiklu
Man, kai pienligė būdavo, tai gydytoja sakydavo nustok saldžiai valgyt, česnakų pagriaužk.
Prisiminiau, kaip vieno iš
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2014 01 24, 21:42)
Liežuvis tavo storas, o ne tu
: Graži labai figurytė
Rado, sportuojanti, į ką žiūrėti, į skaičius, nesąmonė kažkokia
Vakar dukros gimtadienyje majonezo ne naminio, cukraus buvo jaučiu šen bei ten (vaisiuose džiovintuose, korejetiškose morkose) ir vualia- galva sopa, kaip daužta vaikštau

QUOTE(jaicy @ 2014 01 24, 19:27)
tai tikiu kad daug vaistu buvo isleista dar senai senai, kai visokiu istoriju dabar girdeta apie tai.. kai nelabai kam rupejo zmones, o tik pasipelnyti..
Manot dabar nerūpi? Aš nors ir optimistė, bet didesnė skeptikė šiuo klausimu.
QUOTE(jautiena @ 2014 01 24, 19:58)
"If it doesn't challenge you - it won't change you". sutinku visais 110%. neiseina taip efektingai isversti, hmmm...
scan'as sian - viskas ok, 14sav, isisukes tranas gerai ir niekur nezada kraustytis iki liepos pabaigos.
scan'as sian - viskas ok, 14sav, isisukes tranas gerai ir niekur nezada kraustytis iki liepos pabaigos.
Tranas
QUOTE(nomore @ 2014 01 24, 20:04)
Wow, derlinga paleo vasara nusimato
QUOTE(katinone @ 2014 01 24, 20:07)
Tos, kurios prie 170ugio sveriat 50kelis kg ir norit dar numesti(ar panasiai) manau cia tikrai to nepasieksit, negaiskit laiko.
Sventiniu laikotarpiu(12.25 - 01.04) priaugau 4-5kg( buvau isvykus i kita sali ir tiesiog nebuvo galimybiu laikytis visko kaip priklauso - butu vargas ir man, ir tiems, pas kuriuos sveciavausi ).
( na cukru ir pyragu nevalgiau, bet valgiau tikrai ne 3kartus dienoj ir vynas liejosi laisvai)
Sventiniu laikotarpiu(12.25 - 01.04) priaugau 4-5kg( buvau isvykus i kita sali ir tiesiog nebuvo galimybiu laikytis visko kaip priklauso - butu vargas ir man, ir tiems, pas kuriuos sveciavausi ).
( na cukru ir pyragu nevalgiau, bet valgiau tikrai ne 3kartus dienoj ir vynas liejosi laisvai)
O, jei su 187 sveriu (dabar tik spėju, nes whole) 74-75kg? Norisi svert 70
O va čia, tai jau kvepia paprastu nuolaidžiavimu sau, o ne problemų kitiems kūrimu
QUOTE(Hippie @ 2014 01 24, 22:45)
Wow, derlinga paleo vasara nusimato
O, jei su 187 sveriu (dabar tik spėju, nes whole) 74-75kg? Norisi svert 70
Faina labai
Skaičiai mažai ką pasako, Aš mažiau 80 nenoriu sverti. Svarbu patikti sau ir nekraupinti aplinkinių (jei nebesugebi adekvačiai savęs vertinti), ar ne
QUOTE(Hippie @ 2014 01 24, 22:45)
O va čia, tai jau kvepia paprastu nuolaidžiavimu sau, o ne problemų kitiems kūrimu
Valgant 3k./d/, o ne 1k. (nuo 9 ryto iki 21 vakaro
), bei išgeriant taurę ar dvi sausiuko, vargo kitiems tikrai nebūtų
Bet čia juokiasi puodas, kad katilas juodas
, nes pati lygiai taip pačiai buvau atleidus vadžią per prieškalėdinį vojažą 
O buvo taip - pirma savaite buvo istisai keliaujama ir visa kompanija sutartinai nusprende maitintis macdonalde ir pan istaigose. Pacios suprantat koks ten sveiko maisto pasirinkimas - valgiau beveik vien cezario salotas ir mesos blynus is mesainiu
O aš va prieš savo Italija apsigalvojau nusidėti, jei po kokių ledų, ar pastos paragavimo teks galvos skausmu sumokėti, tai gal ar ant vaisių/daržovių geriau pasedėsiu
QUOTE(Šelma @ 2014 01 24, 23:33)
O aš va prieš savo Italija apsigalvojau nusidėti, jei po kokių ledų, ar pastos paragavimo teks galvos skausmu sumokėti, tai gal ar ant vaisių/daržovių geriau pasedėsiu 
Na as nei anksciau, nei dabar neesu turejusi jokiu simptomu del maisto ( isskyrus antsvori aisku
Man su paleo dingo kassavaitinė migrena ir galva super tiksliai reaguoja, kai kiek nukrypstu nuo kurso
Per tris mėnesius du kartus valgiau neleistino maisto (per kūčias kučiukų ir vakar cukraus), kaip barometras jaučiu, kad nereikėjo to daryt
Ala gal gerai, nes atsiminimas, kaip jausiuos pagriešijus labai puikiai apsaugo nuo pagundų, cukraus nesibaidžiau, bet grūdas, kaip nuodas atrodė. Dabar ir cukraus baidysiuos
QUOTE(jautiena @ 2014 01 24, 21:54)
kalorijas pasiskaiciuokit svori metatancios. as tikiu, kad per daug ju suvartojant, jos niekur nedingsta, o eina i rezerva
ypac, kai nera labai didelio virsvorio. dieta "valgau kiek noriu ir liekneju" tera tik svajuko dramblione.
Siaip tai daugiau 1500 kcal nesuvartoju
Smagu, kad viskas gerai tavo kukuliui pilve
nomore - kaip tu jauties?
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 25, 00:20)
Ir man tikrai yra ka mest, nes jeigu bunant 180 cm mano tikrasis svoris 78 kg ir liemuo platesnis uz klubus, tai tada mane gamta ziauriai uz kazka nubaude
Rimtai tu 180? Jėga
Mano subine plati, o liemuo siauras, tai lasiakas ant pilvo taip nesimato, optine iliuzija suveikia 
Mano svoris dabar vietoj stovi ir as visai nesiparinu. Tik pajauciau sia ziema salti, anksciau poodinis taukas silde, o dabar sluoksniuotis tenka
Mano svoris dabar vietoj stovi ir as visai nesiparinu. Tik pajauciau sia ziema salti, anksciau poodinis taukas silde, o dabar sluoksniuotis tenka
Egliukasz, man atrodo, kad ru cia ryskiai perdedi:) Juk maciau tavo foto - daili, liekna mergaite. kazka tu cia stumi ant saves:D