>>>Grice, o iš kur jūs žinot, kad jums svoris nekrenta, jei jūs Whole30?
QUOTE(Šelma @ 2014 01 24, 21:54)

Kai aš kažkam pasakiau, kad sverdama 70 sau atrodau labai patraukli, tai va tokias akis padarė

, nes kalbėjau su 165cm ūgio mergina

Visi viską per savo prizmę matom. Be to ir kiekvieno grožio supratimas, kūno sudėjimas, pagaliau kaulų dydis, tankis, raumenų ir riebalų santykis skiriasi. Visiems visada atrodo, kad aš labai liekna, kadangi jie mato mano pirmiausiai kūstantį veidą ar A krūtinę, bet jiems nelabai matosi mano C šlaunys ar pilvukas
QUOTE(katinone @ 2014 01 24, 22:24)
O buvo taip - pirma savaite buvo istisai keliaujama ir visa kompanija sutartinai nusprende maitintis macdonalde ir pan istaigose. Vakarais viesbutukuos - vyniukas, riesutai ir kt.
jei sugebesiu gyvenime nusidet tik per atostogas, tai busiu savimi patenkinta
Linksmai
QUOTE(katinone @ 2014 01 24, 22:42)
Na as nei anksciau, nei dabar neesu turejusi jokiu simptomu del maisto
taip, kad nuodemiavimas manes atgailaut nevercia (visokiu skausmu, spuogu ar trydos pavidale), bet tada ir susilaikyt sunkiau, jei pagunda pries pat nosi visa vakara guli
Laimingoji

Aš, tai ir Whole 30 laikydamąsi sugebu ir spuogų turėt ir viduriuot ir su dujokauke palakstyt

Gal viskas dings, kai varškę su grietinėlėm įsivesiu, vaisius, vėl kavą
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 24, 23:20)
Siaip tai daugiau 1500 kcal nesuvartoju

Nors kiek ziuriu video dabar merginu paleo ir primal, tei ir jom prireike laiko, kol ysoko y ketoze ir svory pradejo mest. Butu aisku smagu, jeigu galeciau pajudet, bet siuo metu yra kaip yra.
Ir man tikrai yra ka mest, nes jeigu bunant 180 cm mano
tikrasis svoris 78 kg
Aš apie 1800, bet tingiu suvedinėt, o ir kaip suvest šiandienos pusryčius-BLIŪDAS kiaulės ausų sultiny

, vos avokadą dėl žalios spalvos susikišau, o išsikeptą kiaušinienę su daržovėm teko SB palikt vakarienei.
O koks netikrasis?

Aukštukė