Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Šelma @ 2014 01 25, 00:26)
Rimtai tu 180? Jėga  biggrin.gif Tik dėl liemens ir klubų santykio netikiu  cool.gif

Aha, as ir aukstuole thumbup.gif
Va prasom:

user posted image

nail.gif

Nidulia, tai albume yra mano foto, kur dar iki turint skydliaukes bedu, kai sveriau 64 kg 4u.gif
Atsakyti
As tai matau, kad talija tikrai kudesne uz klubus:) Ir kojytes lieknos.
Atsakyti
>>>Grice, o iš kur jūs žinot, kad jums svoris nekrenta, jei jūs Whole30? g.gif

QUOTE(Šelma @ 2014 01 24, 21:54)
Skaičiai mažai ką pasako

drinks_cheers.gif Kai aš kažkam pasakiau, kad sverdama 70 sau atrodau labai patraukli, tai va tokias akis padarė blink.gif , nes kalbėjau su 165cm ūgio mergina smile.gif Visi viską per savo prizmę matom. Be to ir kiekvieno grožio supratimas, kūno sudėjimas, pagaliau kaulų dydis, tankis, raumenų ir riebalų santykis skiriasi. Visiems visada atrodo, kad aš labai liekna, kadangi jie mato mano pirmiausiai kūstantį veidą ar A krūtinę, bet jiems nelabai matosi mano C šlaunys ar pilvukas biggrin.gif

QUOTE(katinone @ 2014 01 24, 22:24)
O buvo taip - pirma savaite buvo istisai keliaujama  ir visa kompanija sutartinai nusprende maitintis macdonalde ir pan istaigose. Vakarais viesbutukuos - vyniukas, riesutai ir kt.

jei sugebesiu gyvenime nusidet tik per atostogas, tai busiu savimi patenkinta

Linksmai bigsmile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(katinone @ 2014 01 24, 22:42)
Na as nei anksciau, nei dabar neesu turejusi jokiu simptomu del maisto

taip, kad nuodemiavimas manes atgailaut nevercia (visokiu skausmu, spuogu ar trydos pavidale), bet tada ir susilaikyt sunkiau, jei pagunda pries pat nosi visa vakara guli biggrin.gif

Laimingoji bigsmile.gif Aš, tai ir Whole 30 laikydamąsi sugebu ir spuogų turėt ir viduriuot ir su dujokauke palakstyt biggrin.gif Gal viskas dings, kai varškę su grietinėlėm įsivesiu, vaisius, vėl kavą lotuliukas.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 24, 23:20)
Siaip tai daugiau 1500 kcal nesuvartoju schmoll.gif Nors kiek ziuriu video dabar merginu paleo ir primal, tei ir jom prireike laiko, kol ysoko y ketoze ir svory pradejo mest. Butu aisku smagu, jeigu galeciau pajudet, bet siuo metu yra kaip yra.

Ir man tikrai yra ka mest, nes jeigu bunant 180 cm mano tikrasis svoris 78 kg

Aš apie 1800, bet tingiu suvedinėt, o ir kaip suvest šiandienos pusryčius-BLIŪDAS kiaulės ausų sultiny biggrin.gif , vos avokadą dėl žalios spalvos susikišau, o išsikeptą kiaušinienę su daržovėm teko SB palikt vakarienei.

O koks netikrasis? rolleyes.gif Aukštukė 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 01 24, 15:52)
beje vis pamirtu pasakyt, gal cia i kita tema reik - mano drauge niekaip negalejo pienliges atsikratyt, ko tik nedare, kur tik nejo. kol jai gine nepaisule cukru istirt- istyre- pasirode- diabetas! pradejo laistis insulina- pienlige dingo.

drinks_cheers.gif, reaguoja sie dalykai, ir net labai, i cukraus sumazinima, akivaizdu. Kad daugiau tokių nuovokių ginių būtų 4u.gif.

QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 01 24, 18:20)
Klausimas: kada turėtų pasirodyti spuogai suvalgius sūrio?
Jei esu galimai jautri pieno baltymui, dabar viskas aprimę, bet sugalvojau jau eksperimentuoti lotuliukas.gif

iš vakaro suvalgius neaiškios sudėties šokoladuką nedicką, ant ryto giluminį spuogą keliantis ant smakro jau jaučiau blush2.gif.

QUOTE(katinone @ 2014 01 24, 20:07)
Na ir as ikisiu savo trigrasi. SIS MITYBOS BUDAS NERA PANACEJA MESTI SVORIUI.

Labai teisingas post'as, belieka išmokt "susigyvent" su tokia mityba, be didesnių "parkių".
Beje, gal galima paderinti kiaušinukų kokią "kapą" paimt, jei įvažinėjat į Vilnių Ukmergės plentu mirksiukas.gif?
Atsakyti
Susiskaiciavau savo pirmo valgymo skaiciukus.

kolorijos -1063.2
angliavandeniai - 28.21
baltymai -53.89
riebalai - 61.43

o man dienai reikia
56g baltymo
78g riebalo
56g angliu

Tai ka, as per pirma valgyma suedziau visos dienos riebalus ir baltymus?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 25, 01:36)

kolorijos -1063.2
angliavandeniai - 28.21
baltymai -53.89
riebalai - 61.43

o man dienai reikia
56g baltymo
78g riebalo
56g angliu

Pagrauši vakarienei kopūstą ar burokėlį ir užteks irnesakyk.gif
O jei rimčiau, tai aš į cronometer kai susivedinėdavau tai irgi gaudavosi, kad pusryčiams išeidavo didžiausia dalis riebalų ir baltymų, dar šiek tiek likdavo pietums, o vakarienei 0. Tai tekdavo kartais viršyti normas, dažniausiai baltymų.
Papildyta:
QUOTE(Hippie @ 2014 01 25, 01:32)
Gal viskas dings, kai varškę su grietinėlėm įsivesiu, vaisius, vėl kavą  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif O kavą ne su visam metei, tik per whole? smile.gif Turiu spintelėj cikorijos, reiks ir man ją pabandyt.
Man kažkaip per whole jokių nemalonių pojūčių - nei pilvo pūtimo, nei trydos, nei spuogų.
Dabar prisiminiau, kad iki paleo ir jo pradžioje prieš kiekvienas mmm ant smakro išdygdavo bjaurus giluminis skaudus spuogas. Prieš šias mmm ir praeitą mėnesį jo nebebuvo.
Panos, reik patarimo. Man kokia antra savaitė traukia dešinės akies viršutinį voką g.gif Taip patrūkčioja kartą per dieną. Gali būti, kad magnio trūksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(<tundra> @ 2014 01 25, 01:34)
Beje, gal galima paderinti kiaušinukų kokią "kapą" paimt, jei įvažinėjat į Vilnių Ukmergės plentu  mirksiukas.gif?

I Vilniu ivaziuoju Moletu plentu, o bunu Zirmunuos arba Baltupiuos. Jei nelabai patogu pasiimt, tai derinkit ne kapa, o simtuka, tada namo ar i darba jums atvesiu smile.gif Bet butu tik i kitos savaites pabaiga - mano paukstukai turbut ziema jaucia - prasciau det pradejo g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Nidulia @ 2014 01 24, 23:36)

kolorijos -1063.2
angliavandeniai - 28.21
baltymai -53.89
riebalai - 61.43

o man dienai reikia
56g baltymo
78g riebalo
56g angliu

Nidulia, tu turetum buti ketozeje, jei visa laika taip valgai, riebalinio audinio daug nelike pas tave, todel ir negerai jauties - organizmui truksta maistiniu medziagu, labai paprasta.

Kodel tu tiek mazai valgai, tau maziausiai reiktu 1500kcal gal ir daugiau, tai pasidalink i tiek daliu kiek kartu valgai ir tada procentaliai issivesk balansa. tada dides baltymo kiekis, riebalu kiekis ir siek tiek anglys. Tu tiesiog nepavalgai, suaugusiai moteriai 1000kcal nera normalu, is kokio aspekto beziuretum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2014 01 25, 08:54)
Kodel tu tiek mazai valgai, tau maziausiai reiktu 1500kcal gal ir daugiau, tai pasidalink i tiek daliu kiek kartu valgai ir tada procentaliai issivesk balansa. tada dides baltymo kiekis, riebalu kiekis ir siek tiek anglys. Tu tiesiog nepavalgai, suaugusiai moteriai 1000kcal nera normalu, is kokio aspekto beziuretum 4u.gif

aš supratau, kad per pusryčius jau 1000 kalorijų blink.gif Nidulia parašytų kas likusiems valgymams tenka- būtų aiškiau, kiek iš viso per dieną medžiagų gauna.
Atsakyti
>>>Grice, o iš kur jūs žinot, kad jums svoris nekrenta, jei jūs Whole30? g.gif

Apsimoviau džinsus (nedėvėjau jų 2 sav.) ir pastebėjau, kad pilvas atsikišęs, lipa iš džinsų. Tada neišlaikiau ir pasisvėriau doh.gif +3 kg
Na, yra kaip yra. Manau, kad mane labai užliūliavo tas "valgom sočiai ir riebiai". Nebūna taip, reikia visur saiko jausmo neprarasti (MAN ax.gif ). Padauginau aš lašinukų, padauginau... O dar buvo dienų, kai po 3 avokadus per dieną (neskaitant kito maisto) suraitydavau, mano organizmas labai jau jų prašydavo g.gif
Dabar save riboti pradėsiu. Pusryčiai tai man būtini, valgysiu sočiai. Su pietumis irgi kažkaip aišku. Vakarienei norėčiau daugiau baltymų turinčio maisto, bet ne mėsos. Galima būtų pieno produktai, tai valgyčiau varškės sūrį su arbata ir būtų liuks. Kiaušinius palieku pūsryčiams, tai vakarienei jau nebe, būtų per daug. Lieka vištienos krūtinėlė? Žuvis? Su žuvimi problemos pas mus: turgaus nėra, prekybcentryje šaldytos nusipirkus nusiperki daugiau sušaldyto vandens negu žuvies... Šviežios žuvies kaina, jei nepataikai ant akcijos, švelniai tariant, nepatraukli visai... Ką valgot vakarienei, merginos?
Dar apie svorį rytais ir vakare. Esu iš anksčiau pastebėjus (kai ne Paleo buvau), kad dažnai mano svoris vakare būdavo mažesnis negu ryte g.gif Rytais atsikeldavau užtinusiomis akimis, skysčiai kaupdavosi, nes vaisius valgydavau. Per dieną tie skysčiai pasišalindavo, ir svarstyklių skaičiai džiugindavo labiau vakare. Dabar vaisių nevalgau, bet akys dažnai irgi būna užkritusiais vokais. Be to, beveik kiekvieną naktį keliuosi į WC, nors arbatų nei vandens prieš eidama miegoti neprigeriu. Nuo ko tie skysčiai organizme kaupiasi?
Atsakyti
šiandienos pusryčius-BLIŪDAS kiaulės ausų sultiny biggrin.gif

O kaip skaniai tas ausis pagamini? As vakar zaliu ausu Rimi nusipirkau ir nezinau, ka cia su jom daryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 01 24, 20:58)
sprendziu is to, kiek esu maciusi-pastebejusi sportklubiuose. makaluoja, maskatuoja, o rezultatu visiskais nulis.

na, bet juk yra kam nereikia svorį mesti, sportas tik tam, kad organizmas gautų kažkiek fizinio krūvio. Ir nebūtinai tie rezultatai turi plika akimi matytis. Juk nematom kaip ta fizinė veikla veikia įvairių organų veiklą ir pan. Sportas nėra vien tik svorio metimas ir raumenų auginimas. Tad nemanau, kad reikia persistengti su svoriais... rolleyes.gif Čia kalbu būtent apie Nidulės atvejį.

Prieš porą dienų buvo laida per TV apie moters grožį. Tai ten būtent apie tą raumenų kočiojimą buvo kalba. Buvo kelios moterys intensyviai sportuojančios, demonstravo savo kūno grožį. Deja, nei vieno tuo grožiu susižavėjusio nebuvo, ypač vyrai sėdėjo su tokiom veido išraiškom, kad žodžių nebereikėjo. MB irgi žiūrėjo, tai tiesiog bjaurėjosi. Na kokios gi ten moterys, net veidai suvyriškėję...fui... schmoll.gif

QUOTE(jautiena @ 2014 01 24, 22:10)
figa ten figuryte, 164cm - 60kg, stoooora kaaaarve biggrin.gif niekaip nesiseke numest tada tuos pora kg lasiako, greiciausiai todel, kad ne paleo valgiau biggrin.gif

na, jeigu nuotraukoje stora karvė, tada nėra apie ką diskutuoti... rolleyes.gif Man tai panašu į ligą... rolleyes.gif Nesupykit... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 25 sausio 2014 - 10:42