Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

QUOTE(Cobre @ 2014 02 04, 18:26)
aciu.

dar patrukdysiu  ax.gif  o jazminaiciu kvapas neerzina?  man jie grazus, bet pauosciau ir ejau toliau susimasciusi - suabejojau, ar draugausiu su tuo kvapu. Ar cia nuo rusies priklauso? velgi, auga greit ir dideli?

zinok erzina, kai pati pradzia zydejimo ir prazysta vienas kitas - labai malonus dvelksmas, bet kai suzydi visi tai tiesiog galva skauda, as tada juos nuskainioju, tuos ziedelius unsure.gif man galva svarbiau. tiesa jeigu auga kur mazai sviesos tada isvis nezydi, auga greitai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaidra111: 04 vasario 2014 - 18:55
QUOTE(skaidra111 @ 2014 02 04, 18:53)
zinok erzina, kai pati pradzia zydejimo ir prazysta vienas kitas - labai malonus dvelksmas, bet kai suzydi visi tai tiesiog galva skauda, as tada juos nuskainioju, tuos ziedelius  unsure.gif man galva svarbiau. tiesa jeigu auga kur mazai sviesos tada isvis nezydi, auga greitai.

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2014 02 04, 11:47)
neverk, bent jau kiek aiskiau viskas kai papasakojai  mirksiukas.gif  labai grazi sofa, graziausias daiktas is visu, kuriuos turi ir nera ji toks daiktas, kad rekti issiziojus, jog nusipirkai visai ne i tema kazka. Jei kedes ir paciai neatrodo itin tinkamos, tada imk ir apvilk jas "suknelemis" vaizdas iskart pasikeis. Imk minksta audinis, kad susisauktu su sofa (ne spalva, bet atspalviu ir faktura), jos tada svorio igaus.  stalo gaila, bet nebepamenu. tacia jei grazus, tai gal uzteks ta pusini virsu nudazyti tiesiog (oho, as dazymu priesas, bet va si karta kaip issiziojau, net paciai linksma  biggrin.gif)
jei nesudetinga, tai prie progos atsiusk man i az nuotraukas, man butu paprasciau. gal tu pati ar kazkuri kita mergina tau anksciau patars, bet jei ne, tai paieskosiu ir as kazko tau tinkamo, kartu juk lengviau, jei ne iseiti, tai bent ideju gal rasim  mirksiukas.gif . grazi sofa, o jei dar ir patogi, tai aplamai smagumelis, ko cia verkti.
Man rodos pas TuDa kedes sijonuotos su minkstu audiniu?  g.gif

ačiū, būtinai atsiųsiu 4u.gif
o kėdžių aprengti negaliu (buvau apie tai galvojus), nes namie du terliūzai, po kurių valgymo turbūt kaskart turėčiau tuos kėdžių užvalkalus skalbti doh.gif na, bet kėdės man kol kas mažiausiai trukdo smile.gif

už visokią pagalbą būsiu visom laaabai dėkinga flirt.gif idėjos taip pat būtų gėris, nes jei nerasčiau, ką galima nusipirkti, tuomet gaminčiausi pagal pavyzdį - žinau labai gražiai vienetinius darbus iš medžio darantį meistrelį ax.gif

o staltiesę nuo stalo nuėmiau, štai tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 04 vasario 2014 - 20:08
QUOTE(Mirksniukas @ 2014 02 04, 21:07)

o kėdžių aprengti negaliu (buvau apie tai galvojus), nes namie du terliūzai, po kurių valgymo turbūt kaskart turėčiau tuos kėdžių užvalkalus skalbti doh.gif na, bet kėdės man kol kas

o staltiesę nuo stalo nuėmiau, štai tongue.gif

vaikai greit auga, kėdės tvirtos, laikys ilgai tongue.gif spėsit ir aprengt.

visai kitas vaizdas, gražuolis stalas, o koja kokia bigsmile.gif wub.gif ir net nepasakyčiau, kad medžio šviesi spalva labai akį rėžia.
Atsakyti
As maniau, kad ta staltiese gal ir be reikalo sake nuimti, nes vis gi jaukumo tokie dalykai priduoda. Bet toki grazu stala slepti tai nuodeme doh.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(juratele2006 @ 2014 02 04, 15:44)
O jeigu uzdeciau tiesiog skaidru stikla, kad jis visai neisrysketu ant tos dazytos sienos?  g.gif

per daug blizga, netinka prie sio tipo interjero. Reiktu paprastesnio sprendimo, gal laku padengti, gal balta ar kokia prie sienu derancia plokste deti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 04 vasario 2014 - 20:18
QUOTE(Liniuxxx @ 2014 02 04, 17:00)
Mane tokie vaizdai dabar tiesiog žudo biggrin.gif  doh.gif

miškouoga, ačiū už mintį, kurios pas tave konkrečiau lentynos?
reik ieškot man išeities, nes siena su skylėm atrodo mažų mažiausiai nekaip biggrin.gif

Pas mane STENSTORP 120 cm.

http://www.ikea.com/...9235/#/60139235
Atsakyti
Mirksniukas, kitas vaizdas thumbup.gif
Atsakyti
aha, ir man be staltiesės labiau patinka biggrin.gif

o kad jau atėjau patarimų, tai paklausiu ir dar dėl vieno kampo - prisiruošiau pagaliau vonios užuolaidas nuvažiuot užsakyti rolleyes.gif noriu kabinamų, parištų vienam šone - bus kabliukas ant sienos, už kurio parišimą užkabinsiu. na, gal aiškiai surašiau blush2.gif
žodžiu, klausimas toks - koks ilgis gražiausiai būtų? aš galvoju per plytelę žemiau palangės daryti visą ilgį, o parišus dar patrumpės juk kažkiek. kaip galvojat?
beje, užuolaida bus traukoma, nes priešais - kaimynų vonios langas biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Mirksniuk, viskas laaaabai grazu, bet kadangi tau dar maza,parodysiu i ka atkreipk demesi, kambarys didelis, grindys nuostabios ,bet reikes kilimo, erdve taps kitokia, paskui toji knygu lentyna speju,kad ir tu dabar matai kas negerai,galima pasvajot...
Man atrodo,kad neakcentuok baldo kuris labai svarbus tv pastatyt, rinkis masyvesni balda, kad puostu namus, o tv gali ir kukliau stovet. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 04 vasario 2014 - 23:36
QUOTE(Mirksniukas @ 2014 02 04, 21:20)

o kad jau atėjau patarimų, tai paklausiu ir dar dėl vieno kampo - prisiruošiau pagaliau vonios užuolaidas nuvažiuot užsakyti rolleyes.gif noriu kabinamų, parištų vienam šone

man ilga,bet per arti vonia

tai tokia kaip sakai ir bus tinkamiausia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 05 vasario 2014 - 08:57
QUOTE(Mirksniukas @ 2014 02 04, 10:37)
ir iš viso, kuo toliau, tuo labiau mane mano svetainė su išsvajota sofa liūdina doh.gif atrodė, taip norėjau jos, išlaukiau, graži ji man iki šiol, o dabar kaip nelimpa ji man ten, taip nelimpa unsure.gif bet tramdau save ir svarstau, kad užuolaidos, tinkami kietieji baldai (komoda televizoriui, staliukas, spintutė ar sekreteras nedidukas, tt), kilimas, kitas šviestuvas, paveikslai ant sienų (kurias jau pradėjau zysti vyrui, kad gal perdažyti reiktų kitu atspalviu:oh )gal vis tik sustatyts visą bendrą vaizdą į savas vietas ir suteiks tą pasitenkinimo jausmą, kurio dabar oi kaip trūksta.. mastau.gif
na va, pasiguodžiau.. cray.gif

Be reikalo save graužiat 4u.gif Sofa nuostabi, foteliukas- taip pat thumbup.gif Jau anksčiau aptarinėjome Jūsų kambarį, o ir langus aprengėme, ir vertikaliai, ir horizontaliai, tamsiai, šviesiai... doh.gif Bet dabar noriu pakalbėti apie tą sieną kur stovi tv. Komodėlė per menka esamai sienai, ir ne tik ten trūksta auksčio. Noriu pasiūlyti, kad pagalvotumėt apie panašų variantą, kaip "sekcija", kur galėtumėt ir garso kolonėles sukišti, ir kitą įrangą tvarkingai sudėlioti, kad nesimatytų laidų ar kitų nereikalingų dalykėlių biggrin.gif Ši foto tik pavyzdys pačios baldų sistemos, kaip galėtų atrodyti ta siena, o kaip "paturbintum", kad būtų panašu į pasirinktą stilių, tai čia jau kita kalba.
user posted image
Sėkmės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(neinzy @ 2014 02 04, 10:29)
... stala is kur pirkote gal isduosite?

Gamino šitas meistrelis http://petro-baldai.lt/, linkęs persistengti, bet taip tai visai neblogai padaro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 05 vasario 2014 - 09:06
QUOTE(Barboraaa @ 2014 02 05, 08:56)
man ilga,bet per arti vonia

tai tokia kaip sakai ir bus tinkamiausia

na kodel per arti.. tilptu ten ir ilga... virsuj graziai paraukta.. gal tiesiog ant karnizo uzmauta ir tada tik uzkisi uz kabliuko wub.gif pas mirksniuka man visur truksta svorio g.gif gerai femme pasake.. viskas grazu bet kaip leliu namely... ir nebijot didesniu gabaritu visame kame, nes vietos tikrai yra rolleyes.gif
Atsakyti