Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

Gal kas dabar Vilniuj (ar nebutinai) pirko balinto uosio/azuolo parketlentes?
Kur geriausias kainos ir kokybes santykis?

Dekui
Atsakyti
Rytine Kava, grazus darbo kambariukas wub.gif Labai idomiai mergaitei kampelis suruostas, gales pamokytes ruosti 4u.gif
Juratele2006, paviesinkite atsakyma i Jusu rasta, kai gausite, idomu, kaip uodegas bandys issukti 4u.gif Jei Jums grazins pinigus, tai drekskite tuos tapetus, nes jie taip ir gadins nuotaika doh.gif
Akvilyte, nepagaunu savo virtuves grazios, vis dar uzkuista, vakar man nebunant rankenas sudejo, pykau baisiai, bet gal nieko gavosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 29, 11:21)
Gal kas dabar Vilniuj (ar nebutinai) pirko balinto uosio/azuolo parketlentes?
Kur geriausias kainos ir kokybes santykis?

Dekui

Galit pabandyti Medziostilius.lt pasižiūrėti, ką tik susidėjom iš jų trisluoksnes parketlentes.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 29, 12:53)
Galit pabandyti Medziostilius.lt pasižiūrėti, ką tik susidėjom iš jų trisluoksnes parketlentes.

mes irgi pas juos kaip ir sutareme, sakykit jei ne paslaptis po kiek jums isejo? ir ar sukuota emet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 29, 12:53)

Aciu, buvom mes pas juos, bet norisi geresnes kainos blush2.gif

Man patiko panevezio, nes ten 4 mm virsutinis sluoksnis. Bet pas juos tik azuolas (vienos juostos reikia), o as GAL labiau noriu uosio unsure.gif Zodziu, vargstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 01 29, 12:10)
mes irgi pas juos kaip ir sutareme, sakykit jei ne paslaptis po kiek jums isejo? ir ar sukuota emet? 4u.gif

Ėmėm šukuotą, bet pasakėm, kad gali būti ir su šakom (man taip net gražiau), tai kaina buvo 159 Lt/m2. Man priimtina pasirodė pasidomėjus aplinkui g.gif
Bet dar prie to vien už klijus sumokėjom apie 700 Lt, dar gruntas, alyva., pas juos ir klojimą užsakėm, kainavo 29 Lt/m2. Tai bendroj sumoj labai išbrangsta.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 29, 13:08)
Ėmėm šukuotą, bet pasakėm, kad gali būti ir su šakom (man taip net gražiau), tai kaina buvo 159 Lt/m2. Man priimtina pasirodė pasidomėjus aplinkui  g.gif
Bet dar prie to vien už klijus sumokėjom apie 700 Lt, dar gruntas, alyva., pas juos ir klojimą užsakėm, kainavo 29 Lt/m2. Tai bendroj sumoj labai išbrangsta.

Na ir kainos doh.gif . Mes uz azuolines grindlentes mokejom po 80lt/m2
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 29, 14:08)
Ėmėm šukuotą, bet pasakėm, kad gali būti ir su šakom (man taip net gražiau), tai kaina buvo 159 Lt/m2. Man priimtina pasirodė pasidomėjus aplinkui  g.gif

tikrai kad brangoka g.gif na mes patys klosimes, tai cia nusiima, o klijai, tai jo, zinom kad brangus doh.gif

QUOTE(miskouoga @ 2014 01 29, 14:45)
Na ir kainos  doh.gif . Mes uz azuolines grindlentes mokejom po 80lt/m2

o gal pasdalinsit kur gavot ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2014 01 29, 13:45)
Na ir kainos  doh.gif . Mes uz azuolines grindlentes mokejom po 80lt/m2

Gal maišom girndlentes su parketlentėm? g.gif mes negalėjom dėti paprastų medinių grindų dėl grindinio šildymo.
Atsakyti
Ieskau ka pagamintu dazytos klakinio stiliau durys, visur kur ziurejau 2vnt. kaina su pvm apie 4000lt, gal kas turi rekomendaciju, kur pagamina pigiau Vilniuje ? buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambukas*: 29 sausio 2014 - 16:13
QUOTE(juratele2006 @ 2014 01 29, 11:08)
Statybos=kosmaras

Daugiau nei kosmaras doh.gif . O taip svajoji apie naujus grazius namus, kur viskas bus butent taip kaip tu nori ir isivaizduoji....
As seniai priejau isvados, kad namus statytis gali tik tie, kuriems viskas dzin biggrin.gif .

O tapetus lupkit lauk, jei taip visiems kliuva. Graziame name viskas turi buti kaip priklauso!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 29 sausio 2014 - 16:12
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 29, 12:48)
Juratele2006, paviesinkite atsakyma i Jusu rasta, kai gausite, idomu, kaip uodegas bandys issukti 4u.gif Jei Jums grazins pinigus, tai drekskite tuos tapetus, nes jie taip ir gadins nuotaika :

aha, man irgi įdomu, ar čia tapetų brokas, ar tiesiog tekstilinių ar būtent šitų su siūlu tapetų specifika, su kuria nepasivargino supažindinti g.gif jei jie tokie yra, tai turėtų būt aiškiai informuojama, kokio rezultato tikėtis...
bet šiaip mano nuomone kaina už tapetus visiškai neadekvati, už tiek tikru žakardiniu gobelenu galima išklijuot lotuliukas.gif
Atsakyti