Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

Kad vel apie tapetus, tai kokias firmas reikia ziurinetis (pvz is uk atsisiusti), kad graziai klijuotusi? Ne gi niekas nepatars unsure.gif Kas skaitosi tapetu 'mama' cool.gif Nors iki siol nezinau, ar as ju noriu miegamajam, ar ne.. ar dar kazkur... g.gif gal.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 29 sausio 2014 - 17:16
Man Cole & Son išsiklijavo taip, kad su lupa reikia siūlių ieškoti biggrin.gif Bet ir raštas dėkingas, margas, o Sandberg labai šviesūs, tai siūlės matosi, bet nekrenta į akis, normalu gal kai tapetas praktiškai baltas g.gif
Atsakyti
geri tapetuotojai isklijuoja, kad siuliu nesimato. nebent tapetai su broku.
Atsakyti
Juratele 4u.gif labai nemalonu tokie dalykai . Mane net nupurte kai pamaciau doh.gif as gituos tapetus buvau nusiziurejus blink.gif ta kataloga namo veziausi , bet del kainos atsisakiau ju , nes man reikejo 30 ruloneliu doh.gif ot butu man uztaise blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 29, 18:24)
Man Cole & Son išsiklijavo taip, kad su lupa reikia siūlių ieškoti  biggrin.gif Bet ir raštas dėkingas, margas, o Sandberg labai šviesūs, tai siūlės matosi, bet nekrenta į akis, normalu gal kai tapetas praktiškai baltas  g.gif

Aciu, pasizymesiu pavadinima 4u.gif
Atsakyti
Tos pacios firmos vienos kolekcijos tapetai gali puikiai klijuotis, o kitos kolekcijos prastai. Cia turbut ne pavadinimus, o konkrecius tapetus reiketu klausti
Atsakyti
Prisizadejau, dabar rodau, nors dar nera labai ka, dar truksta vynines, virsutiniu stikliniu dureliu, bet vaizdas plius minus aiskus, nebarkite del rankeneliu, labai ju norejau blush2.gif Gaila, bet fotikas plokstes teksturos neparodo doh.gif ji tokia i medi panasi ax.gif Ir del netvarkos - nekeipkite demesio, LABAI LAUKSIU PATARIMU, APTARIMU, KOMENTARU:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 29, 23:22)
Prisizadejau, dabar rodau, nors dar nera labai ka, dar truksta vynines, virsutiniu stikliniu dureliu, bet vaizdas plius minus aiskus, nebarkite del rankeneliu, labai ju norejau blush2.gif Gaila, bet fotikas plokstes teksturos neparodo doh.gif ji tokia i medi panasi ax.gif Ir del netvarkos - nekeipkite demesio, LABAI LAUKSIU PATARIMU, APTARIMU, KOMENTARU:
user posted image

Grazu...tvarkinga 4u.gif As labai laukciau komentaru apie plyteles (tarp spinteliu). Pati tokiu noreciau, bet sulaukiu labai skirtingu komentaru g.gif Kiek suprantu ten baltos -blizgios. Ar labai jau reikia blizginti jas, kad "blizgetu" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 29 sausio 2014 - 21:38
[quote=kuzdaite,2014 01 29, 23:22]
Labai garzu thumbup.gif ,mano spalvos ,o ir plyteles tokias pat nusipirkau jau ,tik nebuvo tokiu su levandom ,gal isduosit kur pirkot tokias ? ir kiek datraukia tai su tarpeliais dejot jas ,nes keik girdejus kad jos dedasi be tarpeliu ,jei cia as apie tokias kalbu g.gif
Atsakyti
Paspauskite ant foto - issididina laaabai daug mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Spalvu nelabai fotikas rodo, plyteles realybeje labiau isryskeja, o fasadu tekstura irgi matosi, ko cia nepastebeti.
Plyteles is Ermitazo, aciu kazkuriai forumetei, kuri apie jas pasake, pirkau Vilniuje, buvo dar visokiu dekoru - levandos, rozmarinai ir lyg linai. Vakar buvau ten, bet nebeejau pasiziureti, yra ju ar ne ax.gif
As dejau su rudais tarpeliais, man taip graziau, nes brolis ir spinteles rudai apvede, nes balta netiko, sake, ten sunku valyti, o nesvarumai dar gamykloje matosi doh.gif Buvome ant zemes sudeje be tarpu, man nesiziurejo...
Papildyta:
QUOTE(sania @ 2014 01 29, 22:37)
Grazu...tvarkinga  4u.gif As labai laukciau komentaru apie plyteles (tarp spinteliu). Pati tokiu noreciau, bet sulaukiu labai skirtingu komentaru g.gif Kiek suprantu  ten baltos -blizgios. Ar labai jau reikia blizginti jas, kad "blizgetu" 4u.gif

Plyteles ne baltos, norejau baltu, bet issigadau. Plyteles svelniai kremines, kazkuo panasios i pajurio smelio spalva, bet ne visai tokios. Del priezuros nezinau - baldai tik savaitgali pastatyti 4u.gif
Seniuose buvo tokios, tik visai baltos, i koki skandinaviska interjera butu pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 30, 00:07)
Aciu 4u.gif
Spalvu nelabai fotikas rodo, plyteles realybeje labiau isryskeja, o fasadu tekstura irgi matosi, ko cia nepastebeti.
Plyteles is Ermitazo, aciu kazkuriai forumetei, kuri apie jas pasake, pirkau Vilniuje, buvo dar visokiu dekoru - levandos, rozmarinai ir lyg linai. Vakar buvau ten, bet nebeejau pasiziureti, yra ju ar ne ax.gif
As dejau su rudais tarpeliais, man taip graziau, nes brolis ir spinteles rudai apvede, nes balta netiko, sake, ten sunku valyti, o nesvarumai dar gamykloje matosi doh.gif Buvome ant zemes sudeje be tarpu, man nesiziurejo...

As senukuose pirkau tai ten nebuvo nieko panasaus ,o ermitaze kaune is vis neradau tokiu ,man su tarpeliais ir graziau o ir parktiskiau drinks_cheers.gif
Atsakyti