Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

Ateinu prasyt pagalbos 4u.gif gal patarsit ,cia bus krosnele ir ta siena kur palikta neglaistyta desim plyteles kol kas tokios minty
http://www.e-senukai...-natural_2.html
ir dabar iskilo dilema ,kol nebuvo glaistyta buvom nusprende deti plyteles per visa siena isilgai ,bet dabar kai liko tas tarpas tai man kazkaip gal graziau butu jas uzbaigt iskart virs kamino g.gif
user posted image

o cia bus virtuve ir kazkada pries statant sienas issireikalvau is vyro kad man paliktu ta langeli ,kazkur maciau kazkaip dekoruota ir man labai patiko o dabar net nezinau ka daryt su juo ,paskutine mintis butu daryt ale toki langeli su remu ir skirtukais tik be stiklo ,gal ka patarsit ar mestelsit kokiu nuorodu nes kai reik tai nieko nerandu doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidastep: 29 sausio 2014 - 22:42
As to akmens visai nedeciau schmoll.gif Kiek suprantu ten bus svetaine, man tas akmuo labai primena rastines sodybas su akmeniniais zidiniais arba kaimo stiliaus sodyba. Jei bus graksti, elegantiska krosnele, tie akmenai nekaip ziuresis. Dabar ta vieta glaistykite, dazykite, o paskui, jei mirk gyvenk reikes akmenu, tai ir isklijuosite mirksiukas.gif Bet cia tik mano subjektyvi nuomone, pasakiau, ka daryciau, jei tai butu mano namai ir ta langeli virtuveje uzmuryciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 29 sausio 2014 - 23:22
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 30, 01:20)
As to akmens visai nedeciau schmoll.gif Kiek suprantu ten bus svetaine, man tas akmuo labai primena rastines sodybas su akmeniniais zidiniais arba kaimo stiliaus sodyba. Jei bus graksti, elegantiska krosnele, tie akmenai nekaip ziuresis. Dabar ta vieta glaistykite, dazykite, o paskui, jei  mirk gyvenk reikes akmenu, tai ir isklijuosite mirksiukas.gif Bet cia tik mano subjektyvi nuomone, pasakiau, ka daryciau, jei tai butu mano namai ir ta langeli virtuveje uzmuryciau lotuliukas.gif

Na beda ta ,kad man ir patinka toks stilius.kaimo .provanso mirksiukas.gif
Atsakyti
O kokia bus krosnelė? Aš akmenį gal ir dėčiau, bet ką su langu dartyti g.gif tai fantazijos tiek neturiu, tai greičiausia jį naikinčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 01 29, 13:58)
tikrai kad brangoka g.gif na mes patys klosimes, tai cia nusiima, o klijai, tai jo, zinom kad brangus  doh.gif
o gal pasdalinsit kur gavot ? 4u.gif

QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 29, 15:54)
Gal maišom girndlentes su parketlentėm?  g.gif mes negalėjom dėti paprastų medinių grindų dėl grindinio šildymo.

Tikrai nemaisau biggrin.gif . Pas mus azuolo masyvo grindys. dejom, ten kur nesildomos grindys.

Pirkom Elpuroj. Jie ir grindjuostes daro.
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 01 29, 22:40)
Ateinu prasyt pagalbos  4u.gif gal patarsit ,cia bus krosnele

o cia bus virtuve ir kazkada pries statant sienas issireikalvau is vyro kad man paliktu ta langeli ,kazkur maciau kazkaip dekoruota ir man labai patiko o dabar net nezinau ka daryt su juo ,paskutine mintis butu daryt ale toki langeli su remu ir skirtukais tik be stiklo ,gal ka

g.gif kas uz to langelio,kokia patalpa? Ten dienos sviesa ar dirbtina uz sienos gausis? Galima ala ,,vitraza,, montuot, jei tokie dalykai megiami,nes langas su skirtuku i niekur tai nei sis nei tas.
Jei erdves pakaktu, saldytuvui nisa gali but,tik skyle kirst reikes,ir uzpakali uzdengt. 4u.gif

Akmenys, kas megsta ok, as rinkciausi granito plyteles,dideles, mirksiukas.gif bet ten i moderna daugiau krypsta.
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2014 01 30, 08:14)
Tikrai nemaisau  biggrin.gif . Pas mus azuolo masyvo grindys. dejom, ten kur nesildomos grindys.

Pirkom Elpuroj. Jie ir grindjuostes daro.

Norėjau pasakyti, kad kiek susidūriau neretai masyvo grindys būna pigesnės už apdirbtas parketlentes, pas mane šukuotos ir garintos, kad atrodytų kaip senos.
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 01 30, 07:59)
Na beda ta ,kad man ir patinka toks stilius.kaimo .provanso  mirksiukas.gif

Ar ne per grubu bus tas akmuo g.gif

user posted image

Sprendimo su langeliu ir aš lauksiu, nes turiu tokią panašią bėdą sau susikūrusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2014 01 30, 10:10)
O kokia bus krosnelė? Aš akmenį gal ir dėčiau, bet ką su langu dartyti g.gif tai fantazijos tiek neturiu, tai greičiausia jį naikinčiau  biggrin.gif

man labai prie sirdies tos su kokliais tokios,dar nenusipirke tai kol kas neapsisprende ,bet kazkas link to bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Barboraaa @ 2014 01 30, 10:30)
g.gif kas uz to langelio,kokia patalpa? Ten dienos sviesa ar dirbtina uz sienos gausis? Galima ala ,,vitraza,, montuot, jei tokie dalykai megiami,nes langas su skirtuku i niekur tai nei sis nei tas.
Jei erdves pakaktu, saldytuvui nisa gali but,tik skyle kirst reikes,ir uzpakali uzdengt. 4u.gif

Akmenys, kas megsta ok, as rinkciausi granito plyteles,dideles, mirksiukas.gif bet ten i moderna daugiau krypsta.

ten laiptai i antra auksta uz to langelio o uz laiptu kolidorius ir ten yra langas dar tai kaip ir naturali sviesa yra ,ten siena 20 cm ir yra laikancioji siena tai nisa atsimeta tikrai smile.gif del vitrazo kazkaip is pradziu ir galvojau ,bet dabar kazkaip nezinau ,vitruve bus balta ,sienos i pilkuma toks tik kaip atspalvis bus ,tai ar tiks tas vitrazas g.gif
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2014 01 30, 10:54)
Ar ne per grubu bus tas akmuo g.gif
na cia gruboka ,bet ir pats zidinys is akmens tikro ,manau kur mes desim taip grubiai neturetu but  ax.gif

Sprendimo su langeliu ir aš lauksiu, nes turiu tokią panašią bėdą sau susikūrusi doh.gif

doh.gif ne as viena tokia vadinas smile.gif
Atsakyti
As tai uztaisyciau ta skyle smile.gif nei penki nei desimt, dar tokiam aukstyje keistam g.gif Arba koki veidrodi ireminta pasikabinciau jei neiseitu uztaisyt blush2.gif I ka ten ziuresit - i laiptus? unsure.gif

Jei krosnele bus kokline tai akmenine siena uz jos gali buti sviestas sviestuotas g.gif
Papildyta:
Lietuviska klasika smile.gif
http://kauno.diena.l...64#.UuoKnNJ_uKh
Atsakyti
[quote=vaidastep,2014 01 29, 22:57]
[quote=kuzdaite,2014 01 29, 23:22]
Prisizadejau, dabar rodau, nors dar nera labai ka, dar truksta vynines, virsutiniu stikliniu dureliu, bet vaizdas plius minus aiskus, nebarkite del rankeneliu, labai ju norejau blush2.gif Gaila, bet fotikas plokstes teksturos neparodo doh.gif ji tokia i medi panasi ax.gif Ir del netvarkos - nekeipkite demesio, LABAI LAUKSIU PATARIMU, APTARIMU, KOMENTARU:
Labai garzu thumbup.gif ,mano spalvos ,o ir plyteles tokias pat nusipirkau jau ,tik nebuvo tokiu su levandom ,gal isduosit kur pirkot tokias ? ir kiek datraukia tai su tarpeliais dejot jas ,nes keik girdejus kad jos dedasi be tarpeliu ,jei cia as apie tokias kalbu g.gif
[/quote]

Senukuosiu prie uzsakomu tikrai yra. APE gamintojas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 29, 23:20)
As to akmens visai nedeciau schmoll.gif

drinks_cheers.gif
man tas akmuo irgi schmoll.gif o koks bus peciukas?

as i ta skyle deciau vitraza. bet reikia labai atsargiai, nes su vitrazu galima labai subanalinti.yra daug ivairiu graziu ideju su stiklu. man dar labai grazu kai stiklas ne aklinai iremintas,o tarsi ant metaliniu laikikliu su centimetro tarpeliu tarp sienu.
stiklo darbu pvz
manau yra labai daug graziu stiklo ideju:
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

gerai...isipleciau vel lotuliukas.gif
Atsakyti