Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

QUOTE(vaidastep @ 2014 01 30, 09:44)

ten laiptai i antra auksta uz to langelio o uz laiptu kolidorius ir ten yra langas dar tai kaip ir naturali sviesa yra ,ten siena 20 cm ir yra laikancioji siena tai nisa atsimeta tikrai smile.gif del vitrazo kazkaip is pradziu ir galvojau ,bet dabar kazkaip nezinau ,vitruve bus balta ,sienos i pilkuma toks tik kaip atspalvis bus ,tai ar tiks tas vitrazas g.gif

kada nežinai statybų užmojų,tai taip ir patari biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 01 29, 23:40)
Ateinu prasyt pagalbos  4u.gif gal patarsit ,cia bus krosnele ir ta siena kur palikta neglaistyta desim plyteles kol kas tokios minty
o cia bus virtuve ir kazkada pries statant sienas issireikalvau is vyro kad man paliktu ta langeli ,kazkur maciau kazkaip dekoruota ir man labai patiko o dabar net nezinau ka daryt su juo ,paskutine mintis butu daryt ale toki langeli su remu ir skirtukais tik be stiklo ,gal ka patarsit ar mestelsit kokiu nuorodu nes kai reik tai nieko nerandu

Prie krosneles jei ji kokline matau tik dazyta siena .
Ta langeli reiktu apreminti mediena ir matau tik koki grazu loveli su pvz levandom-metom-rosmarinu ir t.t.t.t- nes jis jokios funkcijos neatlieka.
Atsakyti
kuzdaite, labai panašus tavo virtuvės variantas į mano, aš asmeniškai, žiauriai gailiuosi, kad neatradau pinigėlių susidėt filingines dureles, tačiau mano planuose jas pasikeisti. Nu negaliu žiūrėt aš į tą plokštę schmoll.gif Bet čia jau aišku, mano problema biggrin.gif Jei tau tas netrukdo, šiaip viskas gerai žiūrisi 4u.gif
Beje, gal išduosi iš kur čiaupas pirktas, kiek kainavo ir kaip pačiai kokybė?

vaidastep, skylę užtaisyčiau, o plytelėmis sienos neklijuočiau, aš taip buvau padarius, paskui lupau lauk doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 30 sausio 2014 - 12:45
QUOTE(Liniuxxx @ 2014 01 30, 13:38)
kuzdaite, labai panašus tavo virtuvės variantas į mano, aš asmeniškai, žiauriai gailiuosi, kad neatradau pinigėlių susidėt filingines dureles, tačiau mano planuose jas pasikeisti. Nu negaliu žiūrėt aš į tą plokštę schmoll.gif

Mes irgi virtuve plokstinuke dareme, nes tik tokia finansai leido, kitas dalykas - jei tai butu musu tikrai paskutiniai namai, tai butume deje medi.
Parodykite savo virtuve ax.gif blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 30 sausio 2014 - 12:45
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 30, 12:41)
Parodykite savo virtuve  ax.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif

Rodžiau ne kartą, viskas su ja būtų gerai, jei ne plokštės fasadai doh.gif
user posted image
Na bet aš juos tikrai pasikeisiu, nes man jie ramiai gyvent neduoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 30, 09:18)

Vajetau kokia beskonybe blink.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidastep @ 2014 01 30, 08:44)
ten laiptai i antra auksta uz to langelio o uz laiptu kolidorius ir ten yra langas dar tai kaip ir naturali sviesa yra ,ten siena 20 cm ir yra laikancioji siena tai nisa atsimeta tikrai smile.gif del vitrazo kazkaip is pradziu ir galvojau ,bet dabar kazkaip nezinau ,vitruve bus balta ,sienos i pilkuma toks tik kaip atspalvis bus ,tai ar tiks tas vitrazas g.gif

O tai kodel nebedarot taip, kaip is pat pradziu norejot, neigyvendinat tos idejos, del kurios langas atsirado?

Ir del ko jis ten atsirado - kad siena graziau atrodytu, kad laiptai matytusi, ar kad sviesos daugiau butu?

O kuri laikancioji siena? Ta, kurioje langas iskirstas? Nisa tokia pacia kaip jau iskirstas langas tai tikrai galima daryti, nes jei siena laikancioji, kertant langa turejo buti dedama ar liejama sarama, ji jau ar taip ar taip sutvirtina ta sienos vieta kur iskirtimas padarytas, visai nesvarbu ar iskirtimas yra 20cm aukscio, ar iki pat grindu. Svarbu i ploti daugiau nekirst. Bet ar to reikia kai uz sienos laiptai tai jau nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 01 30, 14:17)
Vajetau kokia beskonybe  blink.gif  schmoll.gif

doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O dizaineres darbas...
Atsakyti
Ta proga, kad įdėjau virtuvę, dar patarimų paklausiu-kaip manot, vietoj pakabinamų horizontalių spintelių tiktų čia vertikalios su stiklais arba uždaros?
Ir dar, parekomenduokit savo filinginių virtuvių gamintojus, būtų įdomu užklaust kainos, kiek kainuotų pasikeist visus fasadus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 30 sausio 2014 - 13:32
Liniuxxx, nesu maciusi Jusu virtuves, as cia neseniai pradejau lankytis blush2.gif Pernai buvau del miegamo uzklydusi, o siemet virtuve prispaude blush2.gif
Man Jusu virtuves apacia kaip ir gerai, bet vat virsus labai numodernintas, reikejo, kad ir is plokstes daryti kitokias spinteles, nedet to matinio stiklo, palikti atviru lentyneliu ir, manau, vaizdas butu pasitaises. Kazkaip tas virsus man visai kaip ne is tos operos, o visa kita tikrai fainiai wub.gif

Pas mano broli irgi daro medinius baldus:
www.dedesbaldai.lt
Pavyzdziu nera, bet kai buvau vietoje, tai turi 4u.gif Turi ne tik mediniu, bet ir tu lenkisku is medzio dulkiu, bet tokiu tikrai nerekomenduoju, sake tikras s.....

Tikrai Jums pailgos su stiklais tiktu 4u.gif Galite laikinai ir is plokstes tokias pasidaryti 4u.gif
Man labai keista - nemaciau Jusu virtuves, o labai panasios, nemaciau darbo kambario tapetu, o jie tokie pat kaip pas mane miegame, idomu, kas dar sutampa? lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip sodo kulturai,tai ok biggrin.gif pabaigoj ragana,uzmuse lotuliukas.gif

Liniuxxx, stalo pavirsius matytas,kas per stalas?
Atsakyti
[quote=murmur,2014 01 30, 12:18]
As tai uztaisyciau ta skyle smile.gif nei penki nei desimt, dar tokiam aukstyje keistam g.gif Arba koki veidrodi ireminta pasikabinciau jei neiseitu uztaisyt blush2.gif I ka ten ziuresit - i laiptus? unsure.gif

Jei krosnele bus kokline tai akmenine siena uz jos gali buti sviestas sviestuotas g.gif
Papildyta:

Na ne tik laiptai matosi ,dar ir kas ateina pro lauko duris galima matyti ,kai vaikai uzaugs galesiu paciokint kokias panas ar mergas vedziojasi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Muxius @ 2014 01 30, 13:45)
Prie krosneles jei ji kokline matau tik dazyta siena .
Ta langeli reiktu apreminti mediena ir matau tik koki grazu loveli su pvz levandom-metom-rosmarinu ir t.t.t.t- nes jis jokios funkcijos neatlieka.

visai nebloga ideja del langelio, thumbup.gif dekui
Atsakyti