Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 24 tema.

QUOTE(Mrs. Mommy @ 2014 02 20, 11:16)
Merginos, ar paprikas seti jau beviltiskai velu? ar geriau jau pavasari daigus praaugintus pirkt?

ne, ne beviltiškai. Pas mane irgi dar nei pusė nepasėta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 20 vasario 2014 - 11:22
Aš iš viso, dar tik sėsiu paprikas ax.gif
Atsakyti
paprikas tik užvakar pasėjau, o čilių tik tris daigiukus turiu. Šian popiet galbūt sėsiu ax.gif
Atsakyti

aš jalapenus irgi tik vakar pasėjau smile.gif
Atsakyti
Įlendu į temelę su vienu man aktualiu klausimu-auginat brokolius gal kas? Šiemet pirmą kartą bandysiu juos augint,tik nesuprantu,ar juos į dirvą tiesei reikia sėti,ar į daržą sodinti jau paaugintus daigus?
Atsakyti
QUOTE(Sechmeta @ 2014 02 20, 12:17)
Įlendu į temelę su vienu man aktualiu klausimu-auginat brokolius gal kas? Šiemet pirmą kartą bandysiu juos augint,tik nesuprantu,ar juos į dirvą tiesei reikia sėti,ar į daržą sodinti jau paaugintus daigus?

As tai namuose daiginau pernai.Bet ir tai derlius nebuvo ypatingas, galvutes nedideles buvo.
Atsakyti
Auginau pernai, daiginau namie. Derlius labai geras, auginimas paprastas brokolių
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Mommy @ 2014 02 20, 12:16)
Merginos, ar paprikas seti jau beviltiskai velu? ar geriau jau pavasari daigus praaugintus pirkt?

Aš pernai paprikas susodinau kartu su pomidorais kovo pradžioje ir buvo viskas visai neblogai ax.gif
Papildyta:
Aš turiu klausimą dėl melionų ir arbūzų, kur juos auginat?Norėčiau sodinti į daržą be jokių dangų, ar man užaugtų?Ir jai kuri taip sodinat, tai ar daigelius ar kaip agurkus, tiesiai į dirvą? g.gif Ir gal kokių gerų veislių žinot?
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2014 02 19, 16:59)
Saintlina, o Iceberg'us sodinat daigais, ar tiesiai i žemę sėjat? Ir man skanu, ir aš norėčiau  biggrin.gif

Sodindavau tiesiai į dirvą, vasarą per kelis kartus, išpikuoju tiesiai dirvoje, mažesnius lauk, didesnius palieku, šiaip geriau stipriau praretinti, tik pernai sėkla buvo prasta kartus ledukas buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2014 02 20, 13:04)
Aš turiu klausimą dėl melionų ir arbūzų, kur juos auginat?Norėčiau sodinti į daržą be jokių dangų, ar man užaugtų?Ir jai kuri taip sodinat, tai ar daigelius ar kaip agurkus, tiesiai į dirvą?  g.gif Ir gal kokių gerų veislių žinot?

yra atskira tema arbūzams, melionams, moliūgams. Pasiskaitykit ten smile.gif Ypač pirmą puslapį dėl auginimo subtilybių.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 02 20, 14:06)
yra atskira tema arbūzams, melionams, moliūgams. Pasiskaitykit ten  smile.gif  Ypač pirmą puslapį dėl auginimo subtilybių.

ačiū užsukt reiks, šią temą prenumeruoju, tai į ją vis tik įlendu, reik į platesnius vandenis išplaukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2014 02 20, 13:04)
Sodindavau tiesiai į dirvą, vasarą per kelis kartus, išpikuoju tiesiai dirvoje, mažesnius lauk, didesnius palieku, šiaip geriau stipriau praretinti, tik pernai sėkla buvo prasta kartus ledukas buvo  g.gif

gal ne sėkla prasta. Kai kurios Icebergo salotos skirtos pavasario/rudens auginimui.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 02 20, 14:08)
gal ne sėkla prasta. Kai kurios Icebergo salotos skirtos pavasario/rudens auginimui.

Gali būti , apie tai nepagalvojau g.gif , nors sėklos paprastos ten ir buvo, o kokias gal rekomenduot galit? Aš jau sakiau atsisakysiu šiemet ledo salotų g.gif
Atsakyti