Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 24 tema.

QUOTE(saintlina @ 2014 02 20, 22:01)
ai, šitie tai visada taip. Pabandytų nedygt už tokią kainą  g.gif

Stebuklinga kaina tai stebuklingai dygsta lotuliukas.gif Sąžinė ramesnė, kad taip dygsta biggrin.gif
Atsakyti
o gal zinote kur pigiausia durpines tabletes pirkt, nes is prekybc. nekyla ranka pirkt, brangoka siek tiek.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indrusep @ 2014 02 20, 22:50)
o gal zinote kur pigiausia durpines tabletes pirkt, nes is prekybc. nekyla ranka pirkt, brangoka siek tiek....  blush2.gif

o kam jums jos? 4u.gif Nugi skaitėt, kad daug kas nusivylė, ar neteks vėliau nagus graužti, kad ir pinigai išleisti ir šnipštas gavosi. Sėkit normaliai į normalius substratus 4u.gif
Atsakyti
šiemet likau be vasarinių česnakų sodinimui verysad.gif Jei kuri turit pertekliaus- parašykit į až, plyyyyz 4u.gif (1 kg nupirkčiau ax.gif)
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 02 21, 15:44)
šiemet likau be vasarinių česnakų sodinimui verysad.gif Jei kuri turit pertekliaus- parašykit į až, plyyyyz 4u.gif (1 kg nupirkčiau ax.gif)

turguj pas bobutes kai atšils rasit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Modeen @ 2014 02 21, 16:08)
turguj pas bobutes kai atšils rasit smile.gif

Kad man artimiausias turgus su babutėm -50 km, ir tos miestietės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 02 21, 16:41)
Kad man artimiausias turgus su babutėm -50 km, ir tos miestietės blush2.gif

o mes, sm'narės ( na tos kur gali turėt), kokiu atstumu esam? biggrin.gif Aš tai žadu šiemet pirkti sertifikuotą sėklą.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 02 21, 17:21)
o mes, sm'narės ( na tos kur gali turėt), kokiu atstumu esam?  biggrin.gif Aš tai žadu šiemet pirkti sertifikuotą sėklą.

Narės yra narės, o babutės yra babutės biggrin.gif Aš panašiai sumąsčiau ir parašiau "Finezijai", bet gali mažais kiekiais neparduoti. Matysim ką atrašys. Nesinori belen ko sodinti.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 02 20, 23:58)
o kam jums jos?  4u.gif Nugi skaitėt, kad daug kas nusivylė, ar neteks vėliau nagus graužti, kad ir pinigai išleisti ir šnipštas gavosi. Sėkit normaliai į normalius substratus  4u.gif

Man kazkaip pasiteisino.. nzn... biggrin.gif
Atsakyti
Man tai bobutės turguj įtartinos dauguma blush2.gif biggrin.gif Visada vaidenasi, kad kokioj Maxėj papigevų prisipirkę ir turguj kaip gerus pardavinėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 02 21, 20:49)
Man tai bobutės turguj įtartinos dauguma blush2.gif  biggrin.gif Visada vaidenasi, kad kokioj Maxėj papigevų prisipirkę ir turguj kaip gerus pardavinėja biggrin.gif

Tikrai taip buna. Mano pazistama pries kelis metus pirko ale zieminius cesnakus, pasodino o pavasari rado tik supuvusius, tai kokius ten pardavinejo ta bobulka, jei net vasariniai per ziema nesupuna ir auga toliau bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(indrusep @ 2014 02 21, 19:45)
Man kazkaip pasiteisino.. nzn...  biggrin.gif

aaa, jau išbandytas reikalas. Kai jau masinė sėjos psichozė praeina būna gerų nuolaidų, tuomet sekančiam sezonu ir užsiperku wink.gif
Atsakyti