Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 24 tema.

QUOTE(Alekto @ 2014 02 21, 19:49)
Man tai bobutės turguj įtartinos dauguma blush2.gif  biggrin.gif Visada vaidenasi, kad kokioj Maxėj papigevų prisipirkę ir turguj kaip gerus pardavinėja biggrin.gif

drinks_cheers.gif pernai,turedama mazai savu cesnaku,ikisau maximinius,isaugo netgi didesni,tik ne visi.
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 02 21, 16:44)
šiemet likau be vasarinių česnakų sodinimui verysad.gif Jei kuri turit pertekliaus- parašykit į až, plyyyyz 4u.gif (1 kg nupirkčiau ax.gif)

Mano kaimynė turi vasarinių pardavimui, 14 Lt už kg. Jei negausi, rašyk, nupirksiu ir atsiųsiu 4u.gif
Tik nežinau, ar apsimokės pirkt, kai dar siuntimas prisideda...... 4u.gif
Atsakyti
Radau musu provincijos parduotuvelej tu zelandiniu spinoku. Bet turbut neverta ju i siltnami set? jeigu vistiek velyvi, paskui nekantrausiu vieta atlaisvint... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Popsi @ 2014 02 21, 21:30)
Radau musu provincijos parduotuvelej tu zelandiniu spinoku. Bet turbut neverta ju i siltnami set? jeigu vistiek velyvi, paskui nekantrausiu vieta atlaisvint...  g.gif

Špinokai sėjami į dirvą, paskui šiltnamyje jiems gali būti per karšta. Ir aš vakar nusipirkau, ant pakelio rašo "Špinatai, New Zeland", pardavėja perspėjo, kad pakelis neatitinka g.gif
Atsakyti
pirkau šią savaitę Schetellige pavasarinius svogūnėlius, Suttons firmos, prabangios kainos. Džiaugiausi, kad gerą daiktą nusipirkau, išbandyt skubinausi.
Užeinu šiandien į kaimo krautuvėlę - žiūriu, tos pačios veislės svogūnėliai Nojaus sėklų stende kabo blink.gif Net sėt noras beveik praėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 02 21, 22:49)
pirkau šią savaitę Schetellige pavasarinius svogūnėlius, Suttons firmos, prabangios kainos. Džiaugiausi, kad gerą daiktą nusipirkau, išbandyt skubinausi.
Užeinu šiandien į kaimo krautuvėlę - žiūriu, tos pačios veislės svogūnėliai Nojaus sėklų stende kabo  blink.gif  Net sėt noras beveik praėjo  biggrin.gif

console.gif
Ir aš nusipirkau tam Schtetellige svogūnų, taip norėtų Kelsae. Paskui pažiūrėjau internete - trys pakeliai kitur tų Kelsae būt išėję.......

lMūsų bus ne eiliniai, prabangieji svogūnai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2014 02 21, 22:03)
lMūsų bus ne eiliniai, prabangieji svogūnai  4u.gif

nu jo, taip ir bus smile.gif Elitiniai bus good.gif
Atsakyti
Man panizo rankos, siandien pasejau zemuoges, nugis neisivaizduoju kas cia gausis kaip pirma karta doh.gif Dabar bus dilema ar zole mulciuoti ar agro plevele det...o gal galima zieves mulcia deti?
Atsakyti
Gal kas galėtų patirtimi auginant brokolius pasidalinti? Pasėjau keletą sėkliukų, kažin ar gerai padariau ir ką toliau daryti?ko tikėtis auginant?niekad neauginus, bet susigundžiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2014 02 21, 23:43)
Man panizo rankos, siandien pasejau zemuoges, nugis neisivaizduoju kas cia gausis kaip pirma karta doh.gif Dabar bus dilema ar zole mulciuoti ar agro plevele det...o gal galima zieves mulcia deti?

Žievės mulčius žemuogėms mano galva netiks, nes jis ilgau nesuyra ir mažai naudos duos.Apart to,kad žolės neprasimuš.
Aš žemuogių iš vis nemulčiuoju, kažkaip jos nereiklios pas mane, tai ir taip gerai dera blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2014 02 22, 00:43)
Man panizo rankos, siandien pasejau zemuoges, nugis neisivaizduoju kas cia gausis kaip pirma karta doh.gif

Sėklas stratifikavote?
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 02 21, 23:54)
Sėklas stratifikavote?

Bent pas mane žemuogės be problemų visos sudygo be stratifikavimo ax.gif
Atsakyti