otaip, pas jus net darziuku nepavadinsi, taip graziai viskas susilieja

QUOTE(Otaip @ 2014 02 26, 09:41)
-pas man susodinta taip, kad daržas pietryčiuose, ir kai saulė sukas, tai viską "apžiūri", ten, kur lazdynas ir vyšnios ūgtelėjo, jų šešėlin kelsiu "aukštesnius" augalus - atnaujinsiu serbentus ir agrastus. Šilauogės kažkaip "retos" ir "be problemų" man atrodo - gi ten daugiau šešėlį meta uogų kekės, o ne lapai

-Šilauogėm - taip - po tikrai gerą kibirą po kiekviena rudųjų durpių pyliau, plius, ten sumetu visokius rastus surudyjusius vinis, kankorėžius, iš po pušelių sugrėbtus spyglius(gražu man tas natūralus paklotas po pušelėmis, tačiau kieme tos vietos nedaug.. tad išgenėjau apatines pušelių šakas, ten gražus gazonas, vaikai gali lėlėms namelius statyt -o viskas, kas nukrenta - keliauja pas šilauoges).
-Pas jus stirnos -

-supratau. Šaunu, kad pavyksta viską apšviesti....

- o ką duoda šilauogėms surūdijusios vinys?

- Aš irgi kai atsikėlėm čia gyventi džiaugiausi vaizdu, kai penkios stirnos vos ne po kiemą vaikšto...

QUOTE(Otaip @ 2014 02 26, 09:52)
Vaaa, su kuo sumaišiau rytorasos daržiuką
, ale čia gi iš sodų temos
, ten gėlės, ne daržas. Bet labai jau patiko
ir panašus kažkuom 

QUOTE(akvilyte @ 2014 02 26, 09:49)

QUOTE(rytorasa @ 2014 02 26, 09:52)

QUOTE(Otaip @ 2014 02 26, 09:59)

supratau...

QUOTE(rytorasa @ 2014 02 26, 09:55)

Tiesa, o kas ten daržiuke per šluotelės vidury lysvių matos

QUOTE(Otaip @ 2014 02 26, 10:07)
-
na ir sakau, kad regis matytas daržiukas. Bet tavo (
jei taip galima kreiptis) - gražesnis
- man ta stirnų tvorelė tokia labiau "prie dušios", lietuviškesnė , o ir pagal rėmus burokėliai daug gražiau už kokius bukmedžius ar kokius ten eglišakinius krūmelius geriau atrodo
-Tiesa, o kas ten daržiuke per šluotelės vidury lysvių matos
-tabakas, ne tabakas..?

-Tiesa, o kas ten daržiuke per šluotelės vidury lysvių matos

-

- krapai ten, sudžiūvę...

QUOTE(Otaip @ 2014 02 26, 08:16)

QUOTE(rytorasa @ 2014 02 26, 10:15)

Nors man pernai.. hmn.. kodėl tie taip palikti krapai ėmė ir susirgo.. apsinešė baltom apnašom.. bet, matyt, pati kalta, kad laiku nenuėmiau - kai prasidėjo rūkai, jau turėjo būt nuimti jei , o ne grožėjimuisi palikti

QUOTE(madmuazele @ 2014 02 26, 10:15)

Noriu pasakyti, kad tokie daržiukai reikalauja daug mažiau priežiūros. Visas vargas- suplanuoti vietą, išdėstymą, sumeistrauti tas dėžes, bet jeigu meistrą turit pašonėje, tai -nebėda...

QUOTE(rytorasa @ 2014 02 26, 10:27)
Aš su kavos puodeliu įsispyrusi į į šlepetes vaikštau tarp savo augaliukų ir stebiu, kaip jie nuo pavasario iki rudens lenkia nugaras savo darže, apsiginklavę traktoriais, kastuvais, kapliais, vandens bačkomis...
O vaizdas vis tiek nekoks, ypač rudenėjant... 

Va čia mano vyresnioji-su naktiniais ir tapkėm darže prie krapų pozuoja