Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugių.

QUOTE(Upjora @ 2014 05 16, 21:37)
Aš duosiu, kai jau pati mokės paprašyt. hihihi.gif

As kol kas neduodu (kad jis juose dar nesusigaudo), bet ziuriu,kad mokykloj jau kai kurie su piniginem vaiksto doh.gif Maniskis jau irgi uzsiprase su batman'u biggrin.gif
O tuos pinigelius,kur gauna kartais dovenu, ar randa kokia pyske, meta taupyklen. Pernai sutaupem dviraciui ir paspirtukui. Siemet kazkaip apleidom si reikala, ne kas ten yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2014 05 16, 21:48)
As kol kas neduodu (kad jis juose dar nesusigaudo), bet ziuriu,kad mokykloj jau kai kurie su piniginem vaiksto  doh.gif Maniskis jau irgi uzsiprase su batman'u  biggrin.gif
O tuos pinigelius,kur gauna kartais dovenu, ar randa kokia pyske, meta taupyklen. Pernai sutaupem dviraciui ir paspirtukui. Siemet kazkaip apleidom si reikala, ne kas ten yra  doh.gif

Nežinau, ar leisčiau su pinigine į mokyklą... g.gif Nemanau. O kam jai babkės mokykloje, visvien ten nieko nepardavinėja. O ir pakeliui namo nėr lavačkų. lotuliukas.gif
Kai gauna dovanų pinigais, aš juo sėkmingai investuoju kur nors, pvz-į rūbus, batus, pramogas. Taupyklę turi, aš metu smulkius ten. Bet nelabai ji supranta reikšmės.

Ne jūs apsileidot, o dovanotojai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 05 16, 22:23)
Puuupi, kokia tema šiemet vaikio balius bus?

Sugrįžimas, o kuom kraupinai kaimynus? Pavojingai vairuoji riedučius?  biggrin.gif

nepavojingai, bet metų man tai ne 20... į penktą dešimtį drąsiai įkėlus kojas......su 5 vaikais prie sijono prisikabinę....
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(linausius @ 2014 05 16, 20:49)
Kuom uzsiemus?

Atrodo, kad kaip ir niekuo tokiu mandru: darbas, darbas po darbo, vaikio trenituotės, daržas, šiltnamis, maisto gaminimas (dabar vaikiui padidinto kaloringumo dieta, tai jau užkniso kiekiai doh.gif , na bet dėl vaikio kuk ax.gif ) dar tokių renginių sukrito, kuriems laiko turiu skirti, anytai kai kur pagelbėti, dar su sveikata nėra labai geri reikalai. Tai susideda kažkaip, pati nesuprantu, kaip nespėju g.gif g.gif
QUOTE(puuupi @ 2014 05 16, 23:32)
nuo keliu metu duodami vaikam kisenpinigiai?

Maniškis labai anksti suprato pinigų prasmę, tai nuo mažumės ir gauna (nuo kokių 4-5 gal) bet jis savų nelabai norėdavo leisti (taupė, kaip ir dabar), geriau dėkinga situacija pasinaudos-neprašydavo, bet tokiom katino akim žiūrėdavo, kad daug kas susileisdavo lotuliukas.gif
Juokas ima, kai dvimetis iš kiemo parėjo su kaimynu dėl 2 rastų centų susimušęs. Laimėjo thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas
Atsakyti
Labas rytas mergaitės smile.gif

Oras pas mus schmoll.gif lyja, na tiksliau pila, su kruša...
Atsakyti
Laba,

Nu ir dušniakas karsta.gif
Atsakyti
Čia karšta, bet mes namie-Staska negaluoja. Vakar viešnagę York teko anksčiau pabaigt. schmoll.gif
Atsakyti
Kas Staskai? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 05 18, 18:13)
Čia karšta, bet mes namie-Staska negaluoja. Vakar viešnagę York teko anksčiau pabaigt.  schmoll.gif

Kas gi nutiko? unsure.gif

Mes ir siandien, ir vakar pasidziaugem siluma rolleyes.gif Tik labai jau atostogu norisi kai taip silta cool.gif
Atsakyti
Budintis daktaras sakė, virusas. Skauda gerklę ir tempa iki 39 šoka. unsure.gif
Atsakyti
Labas, gražuolės!

1. Upjora,, kuo Staska apsirgo, kad teko kelionę nutraukt? sad.gif
2. Puuupi, šaunų gimtadienį suorganizavai smile.gif
3. "Kišenpinigių" pankui neduodu...duoti dar neplanuoju... Pati vaikystėje negaudavau... Pietumis į mokyklą gaudavau sumuštinių, vaisių, sūrelį ar jogurtą + 20ct, nes tiek kainuodavo arbatos stiklinė... O pinigus gauna dovanų, bet aš juos investuoju į brangesnį žaislą, kurio nori, drabužius, batus...
Atsakyti