Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugių.

Taip pat, pridedu pasiteisinimą: man sesija, tad užsikrovusi mokslais... Pankas gyvas, sveikas. Aš truputį sveika. Su kojom (keliais) kovoju, meniskai nyksta, uždegimas nuolatinis...
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 05 18, 21:19)
Taip pat, pridedu pasiteisinimą: man sesija, tad užsikrovusi mokslais... Pankas gyvas, sveikas. Aš truputį sveika. Su kojom (keliais) kovoju, meniskai nyksta, uždegimas nuolatinis...

Laba, o kaip kovoji, pas mane galu gale irgi atrado, kad isisenejes uzdegimas kaires kuno puses sanariu verysad.gif

Stasiukui sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima123: 19 gegužės 2014 - 09:33
QUOTE(sima123 @ 2014 05 19, 10:32)
Laba, o kaip kovoji, pas mane galu gale irgi atrado, kad isisenejes uzdegimas kaires kuno puses sanariu verysad.gif
Stasiukui sveikatos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dabar tai tepu perskindol tepalu (šaldantis), gal praeis... Rekomendavo traumatologas- ortopedas...
Atsakyti
Davaj, susitariam ir nebesergam, ką? bigsmile.gif

Ačiū už linkėjimus Staskai, ryte buvom pas daktarą, sakė, angina, popiet išbėrė, užkimo, kosėt pradėjo, įtariu skarlatiną. unsure.gif Telefonu šeimos gydytojas irgi tą patį įtaria.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 19 gegužės 2014 - 22:45
QUOTE(Upjora @ 2014 05 19, 23:44)
Davaj, susitariam ir nebesergam, ką?  bigsmile.gif
Ačiū už linkėjimus Staskai, ryte buvom pas daktarą, sakė, angina, popiet išbėrė, užkimo, kosėt pradėjo, įtariu skarlatiną.  unsure.gif Telefonu šeimos gydytojas irgi tą patį įtaria.

Labas dienas,
Staskai 4u.gif 4u.gif ,drauges sunus nesenai prasirgo,bet jam prasidejo vemimas,tempa,poto tempa ir po 3 dienu isbere.LAIKYKITES!
Atsakyti
Jezau kaip galva plyšta verysad.gif Net bloga..Nekenčiu migrenos..

Laba, pupos.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2014 05 20, 20:07)
Jezau kaip galva plyšta  verysad.gif Net bloga..Nekenčiu migrenos..

Laba, pupos.. 4u.gif

Laikykis 4u.gif

O as lagaminus kraunuos rolleyes.gif Vaziuoju atostogaut namo. Dziaugiuos kaip mazas vaikas saldaini gaves biggrin.gif
Atsakyti
Laba,ligoniukam ir negaluojantiem 4u.gif

QUOTE(Upjora @ 2014 05 16, 19:08)
Linausiukas-vyras stilingas, taip ir laikyt. didis.gif

Aha,daba dar baltu conversu uzsimane ir converse dzempo doh.gif biggrin.gif O dar sako,kad bernus augint pigiau apsieina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(suppykusi @ 2014 05 16, 19:15)
O as isleidau savo vaika pas teva pabut... Tai vietoj to, kad daryciau papuosalus, pagaminau ir uzsaldziau kila moliugo, 10 kepsniu, 35 kotletus ir milijona varskeciu. Tai cia toks mano gyvenimas dabar bus?!?! smile.gif)))) ir skalbimo masina burzgia uzia.. Et...

Saunuole,kad taip naudingai ir produktyviai "laisva nuo vaiko laika" isnaudoji 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(puuupi @ 2014 05 16, 20:32)
Iskilo man toks klausimas  g.gif nuo keliu metu duodami vaikam kisenpinigiai?

Duodu truputi ir taupo biggrin.gif Jau koki 70lt sutaupes yra biggrin.gif
O tie didesni pinigai,kur gauna is giminiu yra panaudojami stambesniems pirkiniams(neseniai dvirati nusipirkom) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(puuupi @ 2014 05 20, 19:28)
O as lagaminus kraunuos  rolleyes.gif Vaziuoju atostogaut namo. Dziaugiuos kaip mazas vaikas saldaini gaves  biggrin.gif

Tai ko is planuotu islaidu atsisakai? bigsmile.gif
Papildyta:

Ai, dar norejau paklausti,kaip merginoms "kudintis" sekas? bigsmile.gif Man tai-atvirkstinis variantas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2014 05 20, 21:28)
Laikykis  4u.gif
O as lagaminus kraunuos  rolleyes.gif Vaziuoju atostogaut namo. Dziaugiuos kaip mazas vaikas saldaini gaves  biggrin.gif

Gerų atostogų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2014 05 21, 11:58)

Tai ko is planuotu islaidu atsisakai? bigsmile.gif

Nereik nieko atsisakyt, nes darbe ismokejo bonusus praeita savaite thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
Vargšė Staska 4u.gif

P.s. Upjora, aš su tavim sukontaktuosiu smile.gif jaučiu bus reikalas su knygom smile.gif gi mano gimdytojai pas brolį yra smile.gif jie lygtai planavo į jūsų šalį varyt į Deep'ą smile.gif sakiau, kad praneštų prieš porą dienų jei jau suplanuos, gal pavyks knygas jiems įduot bigsmile.gif

Pūkiukas bando sirgt, gauna antibų, eina į daržą, daržą sėdi prailgintoj grupėj kol grįžtu (žodžiu katorga vaikui nusimato ateinančias 2 savaites), bet kitos išeities nėra...Nekaršęiuoja, bet kosulys baisus, gerklė kaip išplikyta (pati antibų paprašiau, nes biliotenio imt negaliu) smile.gif

Flika 4u.gif
Atsakyti
Upjora, Pukitas, sveikatos jusu atzaloms!! 4u.gif 4u.gif

QUOTE(linausius @ 2014 05 21, 14:58)
Ai, dar norejau paklausti,kaip merginoms "kudintis" sekas? bigsmile.gif Man tai-atvirkstinis variantas doh.gif

niekaip nesusiimu wacko.gif
kelios dienos prisilaikau ir vel apsileidziu cry.gif

sesuo sveciuoja, tas tai smagu. dukruzes gimtadienis arteja, nieko nepasiplanavusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimukas84: 21 gegužės 2014 - 23:40