Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugių.

Nu ir pekla karsta.gif

Laba 4u.gif
Atsakyti
Duokit peklą čionai, išnaudosim skalbinių džiovinimui. didis.gif

Puuupi, pavydžiu. cool.gif

Linausiau, nesękas kūdintis visai. schmoll.gif

Staska gyvens. Jau beveik gerai jaučiasi. Bjauri ta skarlatina.
Atsakyti
Kas cia karsciais skundziasi? lens.gif Pas mus toks sh...... oras, kad vis dar sildyma rytais jungiu (kokiom 10-15min) doh.gif

Nieko, nuo ryt ir as karsty sedesiu. O dar tevai gyvena paskutiniam aukste ir langai atsidaro tik virtuvej ir ju miegamajam... biggrin.gif

Atsakyti
dienele neprisijungiau prie SM, tai galvojau rasiu ka paskaityti bigsmile.gif nu ir neradau biggrin.gif
vakar vazinejau su motociklu bigsmile.gif mamai net nesakiau kur isvarau kad rami butu blush2.gif cia drauge suorganizavo. Bijojau, bet buvo thumbup.gif siandien raumenys skauda, nemaniau kad bunant keleivio vietoje pavargt galima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimukas84: 24 gegužės 2014 - 21:55
Labas čiolytės smile.gif nėr kada sėdėt prie kompo...skėriukas tuoj prisistato, nes ir jam reikia, o ir šiaip nėra kada.

Vakar buvau patrakus kaip nežinau kas doh.gif Penktadienį parsivedėm šunį į namus (na tėvų nėr, tai vakarais aš ją prižiūriu, dienom kaimynas). Tai va, maniau pasiliksiu ją bute, kad nereiktų lėkt ryte, išsimiegosiu kaip baltas žmogus po visos savaitės maratono...bet kur tau...Pūkius penktadienė 12 val nakties gult nuėjo ir abu su šuniu 7 ryto jau buvo gyvi blink.gif jėj bugo maniau abu į sieną ištrėkšiub doh.gif Visą dieną visi trys ant kojų, katučių plojau, kad kavalierius kokią 8 vakare jau lūš..nifiga bl... doh.gif 11 val gult nuėjo, ryte vėl 7:30 gyvas doh.gif kas tam vaikui g.gif O į daržą rytais neprikeliu doh.gif

Pas mus safario karštis karsta.gif
Atsakyti
Laba,

Pas mus irgi karštis ojojoj blink.gif
Atlikom pilietinę pareigą ir sėdim namie su kondiškėm..Tingiu tingėt šiandien tongue.gif
Atsakyti
O aš po baliaus visa nekokia. schmoll.gif Neveltui nedievinu raudono vyno, ale taikiaus prie svečių ir tik raudoną nupirkus buvau. Fuj viau savijauta. wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 05 25, 11:38)
O į daržą rytais neprikeliu  doh.gif

pas mus panasiai, zinoma 12 val nakties miegot neinam, bet savaitgalio vakarais nera tikslio ilgiau laikyti jos, nes va kad ir syryt panele kilo 6 ryto blink.gif na ir ka tu jai padarysi? zino kad i mokykla nereikia, kad filmukams ziureti kelias laisvas, tai ir skuba vaikas biggrin.gif o va pirmadienio rytas ir vaikui zadintuvas netrukdo miegot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 05 25, 20:53)
O aš po baliaus visa nekokia.  schmoll.gif  Neveltui nedievinu raudono vyno, ale taikiaus prie svečių ir tik raudoną nupirkus buvau. Fuj viau savijauta. wacko.gif

Ryt bus geriau mirksiukas.gif
Aš visad laukdavau rytojaus... lotuliukas.gif
Atsakyti
Flika, biškį geriau, bet visvien sopa... doh.gif

Staska maždaug 7 keliasi, ir jokio skirtumo kada atsigulė. Tai ir gulasi 19.30. Šiąnakt išmiegojo 13 blink.gif valandų. biggrin.gif Man tinka. Iki vidurnakčio naktinėt net mienties nėr, na, nebent svečiuose išimtį padarom.
Atsakyti
Sveikos.

jungtis prie jūsų noriu, priimsit?

Paliko vyras mus, neilgai dar, vieni gyvenam, bet kartais taip liūdna, nei su kuo pasitarti, nei su kuo rupesčiais pasidalinti - kaip ištveriate vienatvę gyvendamos vienos su vaikais? unsure.gif
Atsakyti
Feelita, priimsim, junkis. Aš vienatvės dienomis nejaučiu, užsiėmus esu. Vakarais būna, bet tuoj susirandu su kuo bendraut-čia, FB, Skype, telefonu. Ar TV pažiūriu. Ne patarėja šituo klausimu. Aprimus mūsų tema pastaruoju metu. Bet, atsigaus.

Flika, vis pamirštu apie puikųjį kaimyną paklaust. ax.gif Ar ėjai skolintis įrankių? biggrin.gif
Atsakyti