Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugių.

pas mane skalbimo mašina sukas 1-2 kart dienoj. nesvarbu aš dirbu ar mokaus, ale skalbti turiu. turiu surasti laiko viskam....va šiandien su riedučiais pralėkiau...nuostabus oras ir nuostabus jausmas.....dzin, kad metų jau į 5 dešimtį įžengus.....šiurpinau kaimynus....
Atsakyti
pas mane skalbimo mašina sukas 1-2 kart dienoj. nesvarbu aš dirbu ar mokaus, ale skalbti turiu. turiu surasti laiko viskam....va šiandien su riedučiais pralėkiau...nuostabus oras ir nuostabus jausmas.....dzin, kad metų jau į 5 dešimtį įžengus.....šiurpinau kaimynus....
Atsakyti
Labas rytas
Atsakyti
Labas rytas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 05 16, 09:10)
Labas rytas hihihi.gif

Labas rytas! smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, genealiu postu rasytojos ir pasyviosios skaitytojos : biggrin.gif ...
karsta.gif net pavargau skaityti biggrin.gif ...
Atsakyti
Agam, apmirė tema gerokai. Aš pati su gyvenimu nespėju/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medėja25: 16 gegužės 2014 - 19:35
Labas,modistes biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Flika @ 2014 05 13, 12:15)
Patikėk suprantu tave, man pastoviai taip būna, nusiperku naujus batus, žiūrėk rankinės netinka, nusiperku prie batų rankinę, blyn drabužiai nesiderina ir taip pasaka be galo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif As tai kazkaip apsiraminus su skudurais,irnesakyk.gif batus ,kaip Upjora vienus iseiginius turiu,tinkancius prie visu mano iseiginiu rubu,net kai naujus perku renkuosi,kad prie tu batu tiktu biggrin.gif O siaip kasdienai ir darbui conversai arba kedai biggrin.gif
Bet vaikis pas mane uz tai "madistas",siandien,einant i darza,pareiske,kad kojines prie jo aprangos netinka doh.gif biggrin.gif Ir dar sviesiai zaliu dzinsu uzsimane ir neatstoja lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Upjora @ 2014 05 14, 18:47)
Susiplanavau gimtadienį, varysim į vienadienę kelionę su Staska. didis.gif

Kur varysit? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Medėja25 @ 2014 05 16, 17:25)
Agam, apmirė tema gerokai. Aš pati su gyvenimu nespėju/

Kuom uzsiemus? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Klasta @ 2014 05 16, 17:20)
Labas vakaras, genealiu postu rasytojos ir pasyviosios skaitytojos : biggrin.gif ...
  karsta.gif  net pavargau skaityti  biggrin.gif ...

biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras rolleyes.gif hihihi.gif
Atsakyti
Aš,kaip ir Medėja, čiut spėju su gyvenimu. Tempas bilekoks. Bet gerai, jaučiasi, kad gyvenu. biggrin.gif

Linausiau, išvažiuojam į York. didis.gif Buvom pernai vasarą, noriu dar, kai žydi viskas. wub.gif

Su skudurais nesiraminu, nes dirbu skuduruose, bet va kelnių trūkumas baisus. unsure.gif Nesiuva milžinams. biggrin.gif Staska irgi neblogai apsirūpinus, batų bilekiek porų, bet va, pyst, atšilo, +23 šiandien, ir suvokiau, kad vaikas basanoškių neturi. doh.gif

Linausiukas-vyras stilingas, taip ir laikyt. didis.gif

Flikiukas kaip dailiai apkirptas. wub.gif

Skierkutei baudos duosiu negailėdama. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 05 16, 21:08)
Aš,kaip ir Medėja, čiut spėju su gyvenimu. Tempas bilekoks. Bet gerai, jaučiasi, kad gyvenu.  biggrin.gif 

Linausiau, išvažiuojam į York. didis.gif Buvom pernai vasarą, noriu dar, kai žydi viskas.  wub.gif

Su skudurais nesiraminu,  nes dirbu skuduruose, bet va kelnių trūkumas baisus.  unsure.gif  Nesiuva milžinams.  biggrin.gif Staska irgi neblogai apsirūpinus, batų bilekiek porų, bet va, pyst, atšilo, +23 šiandien, ir suvokiau, kad vaikas basanoškių neturi.  doh.gif

Linausiukas-vyras stilingas, taip ir laikyt. didis.gif

Flikiukas kaip dailiai apkirptas.  wub.gif

Skierkutei baudos duosiu negailėdama. mad.gif

Labas vakaras!

O as isleidau savo vaika pas teva pabut... Tai vietoj to, kad daryciau papuosalus, pagaminau ir uzsaldziau kila moliugo, 10 kepsniu, 35 kotletus ir milijona varskeciu. Tai cia toks mano gyvenimas dabar bus?!?! smile.gif)))) ir skalbimo masina burzgia uzia.. Et...
Atsakyti