Neisslaikiau
Kokie sudetingi klausimai apie ratu sukibima ir kt. situ visiskai nezinojau. Ir kas blogiausia tik po 10 dienu leido uzsiregistruoti egzaminui..Bandysiu ieskoti kitu testu, nes mokinausi autoplius ir tikrai tokiu klausimu nepapuole neikarto.

QUOTE(Tresor @ 2014 03 01, 15:19)
Neisslaikiau
Kokie sudetingi klausimai apie ratu sukibima ir kt. situ visiskai nezinojau. Ir kas blogiausia tik po 10 dienu leido uzsiregistruoti egzaminui..Bandysiu ieskoti kitu testu, nes mokinausi autoplius ir tikrai tokiu klausimu nepapuole neikarto.

Supanikavai matyt ir pasimetei...cia patys lengviausi klausimai,labai lengvai ismastomi logiskai net ir nezinant...taip,autopliuse tu klausima nera,ir isvis autopliuso testai-pats blogiausias pasirinkimas.Bet butinai susirask ne tik testus,o dar ir pasiskaityk susiradus teorijos apie situos dalykus-mechaniskai cia neismoksi,turi suprasti kas ir kodel,o kai suprasi-pamatysi,kaip viskas paprasta...ir islaikysi tikrai...

QUOTE(Tresor @ 2014 03 01, 16:19)
Neisslaikiau

Vien autopliuse sprendžiant, ir ypač jei dar tik nemokamus - tai tikrai nebus daug net temų paliesta....Siūlyčiau nusipirkti pilnus komplektus ir paspręsti Ket bilietai ir Alsket

Šitie klausimai irgi būna: http://www.scritube....ai832201521.php
Tresor, gaila... aš irgi šiandien laikiau, bet man pasisekė, nors bijojau labai ir jau buvo neviltis apėmusi
pati padariau tris klaidas ir visos iš techninių klausimų
siūlyčiau tau paspręsti kelias dienas ketbilietai.lt, tikrai geras puslapis ir yra netgi visi tie techniniai dalykai surašyti (skirtyje KET). Laikysiu kumščius už tave kitą kartą

QUOTE(intelligence @ 2014 02 28, 21:58)
Na ka merginos, deja neislaikiau. Bet kaip patisakiau - kad durna per visa pilva, tai net geriausias egzaminatorius nepades
egzaminatorius nuostabus buvo! Vincas berods, Kauno Regitra. Is paziuros tai baisokas - storas, trys riebaluoti plaukai
nu bet tooks saunus! Aikstelej net biski padejo akiu mirksejimu
aikstelej viskas puikiai, gavau istriza parkavima, tai puikiai, tik dar pamirksejo kad siek tiek atgal pavaziuot. Nu bet gatvej tai
gavau baisiausia turbut marsruta, i Baltu pr. Tai pacios zinot kas ten vazineje.. Keisciausia buvo, kad pati grizau i Regitra ir jau kai sustojom ilgai vardino ka dariau blogai ir tik pacioj pabaigoj pasake kad vertina neigiamai. Na ka gi, kaip sakoma - sekme slepiasi po kitu kmsteliu 

ta pati marsruta ir as gavau,bet deja neislaikiau kaip sake per emocine mano bukle,per daug panikavau nors vaziavau gerai,padariau viena kritine klaida buvo 30 greitis ir ji virsijau.Kiek galima buvo klaidu padaryt?,dbr vel laikysiu 03.19
Dekui merginos jums
Pasimokinsiu dar per tas desimt dienu nuodugniau testus. Bet mano pastebijimas pries keturis metus laikant regitroje teorija, tikrai klausimai buvo lengvesni is pirmo karto islaikiau. Ir dar gavau testa spresti prie 13 numerio kompiuterio, o taip nenorejau, dar su moterim pajuokavom, o gal 13 atnes sekme

Pasimokinsiu dar per tas desimt dienu nuodugniau testus. Bet mano pastebijimas pries keturis metus laikant regitroje teorija, tikrai klausimai buvo lengvesni is pirmo karto islaikiau. Ir dar gavau testa spresti prie 13 numerio kompiuterio, o taip nenorejau, dar su moterim pajuokavom, o gal 13 atnes sekme

QUOTE(Donma @ 2014 03 01, 18:18)
ta pati marsruta ir as gavau,bet deja neislaikiau kaip sake per emocine mano bukle,per daug panikavau nors vaziavau gerai,padariau viena kritine klaida buvo 30 greitis ir ji virsijau.Kiek galima buvo klaidu padaryt?,dbr vel laikysiu 03.19
Tiesiog paskaityk pacios Regitros psl apie padaromas klaidas (skilti apie egzaminus)-kritines klaidos uztenka vienos,paskui yra nuolat pasikartojancios klaidos-kuriu berods kazkoks kiekis traktuojama kaip viena.dar gali savo egzamino visa protokola tp paziureti vairavimo portale.As pasiknaisiojus abu savo isziurejau.Aisku stresas kerta.Bet man daugiau aiskteleje,paskui jau ramiau buvo.
QUOTE(verbus @ 2014 03 02, 10:40)
Tiesiog paskaityk pacios Regitros psl apie padaromas klaidas (skilti apie egzaminus)-kritines klaidos uztenka vienos,paskui yra nuolat pasikartojancios klaidos-kuriu berods kazkoks kiekis traktuojama kaip viena.dar gali savo egzamino visa protokola tp paziureti vairavimo portale.As pasiknaisiojus abu savo isziurejau.Aisku stresas kerta.Bet man daugiau aiskteleje,paskui jau ramiau buvo.
Man aikstelej tik su pasitaisymu teko isvaziuot is T formos sankryzos,nes be pasitaisymo buciau kuoliuka kliudzius,o ir estakada ir statmenai, ir pagreitejimas buvo geri.Pries mane mergaite nuo estakados gal koki penkta karta isvaziavo,kita maciau mieste pries mane ne I ta eismo juosta ivaziavo.
O pas mane jei ne tas greitis virsytas tai klaidos is zioplumo,nepaziureta per peti,posukis neisjungtas,arba ijungtas ir ne ten vaziavau,nu zodziu pats instruktorius mano vyrui sake,kad vaziuot galiu,bet reikia emocine bukle tvarkyt,nes girdejau kaip sake jog jau mate kai tik isedau I masiniuka,kad mano rankos drebejo.Siaip labai fainas diedukas buvo,ramaus budo,po egzo su mano vyru kalbejo,aisku man asaru upeliai liejos,tai nelabai ka ir girdejau.Vaziavau su hiundai masiniuku,labai man ji manevringa,geriau negu focus,tik gazo pedalas kietas.O klausinejo apie padangas,ju gyli,kaip jas pripust,kur ta lentele yra ir viskas.
O artimiausia man data meta tik 03.19,o taip anksciau noreciau

QUOTE(Donma @ 2014 03 02, 12:10)
Man aikstelej tik su pasitaisymu teko isvaziuot is T formos sankryzos,nes be pasitaisymo buciau kuoliuka kliudzius,o ir estakada ir statmenai, ir pagreitejimas buvo geri.Pries mane mergaite nuo estakados gal koki penkta karta isvaziavo,kita maciau mieste pries mane ne I ta eismo juosta ivaziavo.
O pas mane jei ne tas greitis virsytas tai klaidos is zioplumo,nepaziureta per peti,posukis neisjungtas,arba ijungtas ir ne ten vaziavau,nu zodziu pats instruktorius mano vyrui sake,kad vaziuot galiu,bet reikia emocine bukle tvarkyt,nes girdejau kaip sake jog jau mate kai tik isedau I masiniuka,kad mano rankos drebejo.Siaip labai fainas diedukas buvo,ramaus budo,po egzo su mano vyru kalbejo,aisku man asaru upeliai liejos,tai nelabai ka ir girdejau.Vaziavau su hiundai masiniuku,labai man ji manevringa,geriau negu focus,tik gazo pedalas kietas.O klausinejo apie padangas,ju gyli,kaip jas pripust,kur ta lentele yra ir viskas.

antrakart jau bent nebus naujiena stresas ir pan,nors aisku jaudulys begalinis.aisku kuo greiciau vel tuo geriau,o papildoma dar imsi kokia,kad neuzsimirsti??man paciai kazkaip parkavimasis baisiausias buvo,ir kiek teko regitroje matyti,nes pries egza atvaziuodavau pavepsoti,tai su parkavimusi yra stringanciu.jau vyresnis vyras vargo vargo su statmenu ir niekaip-bet tikrai zmogus vargo,taisesi iki begalybes,tai ka mums mergaitems kalbeti

QUOTE(Tresor @ 2014 03 01, 14:19)
Neisslaikiau

O as eisiu treciadieni i regitra laikyt,biski jaudinuosi.Nors mokyklini islaikiau 100proc bet zinau kad ten bus suktesni klausimai...mokiausi tai su alsket.lt tai cia paskaitinejusi nusprendziau dar pora dienu su ketbilietai pasprendinet

QUOTE(verbus @ 2014 03 02, 14:53)
antrakart jau bent nebus naujiena stresas ir pan,nors aisku jaudulys begalinis.aisku kuo greiciau vel tuo geriau,o papildoma dar imsi kokia,kad neuzsimirsti??man paciai kazkaip parkavimasis baisiausias buvo,ir kiek teko regitroje matyti,nes pries egza atvaziuodavau pavepsoti,tai su parkavimusi yra stringanciu.jau vyresnis vyras vargo vargo su statmenu ir niekaip-bet tikrai zmogus vargo,taisesi iki begalybes,tai ka mums mergaitems kalbeti 

imsiu pries egza papildomu ir desiu m raide ant masinos ir tamsiais vakarais ,kai masinu maziau vaziuosiu su vyru

Kas mokotes teorija - as viena kart perskaiciau knygele ir sprendziau ketbilietai.lt. islaikiau is pirmo kart be problemu.
O Donma kur cia greitis 30 buvo mano marsrute???
tik zinau kad isveze i kelia kur 70 buvo ir furos leke pro mane mirksedamos. Ten gavau kritine.
O Donma kur cia greitis 30 buvo mano marsrute???