Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

Gerai tom,kas turite su kuo pavazinet is seimos nariu. As savo drauga vis paerzinu - va va, negali manes mokyt, nes pagal taisykles esi man niekas biggrin.gif su juo tik i aikstele vaziuoju. Bet nematau jokio streso ar nervu. Na jis siaip ramaus budo. Tai tik vis pagiria kai gerai ivaziuoju smile.gif beje, siandien aikstelej laaabai nemalonu atveji maciau - susidure dvi masinos. Keista kad aikstelej nepasidalino vietos biggrin.gif aisku gaila buvo to berniuko kuris kaltininkas buvo.. aisku ten nesmarkiai,bet va sakau,dar teisiu neislaikes o jau mokes eismo ivykio deklaracija uzpildyt biggrin.gif
As poryt einu antra kart praktika laikyt. Masiniuka jau susitvarkiau iki galo,praejom TA, zodziu laukia laukia jis manes biggrin.gif
O kas del teorijos tai ketbilietai.lt spresdavau jau po 100%, o regitroj 5 klaidas padariau!! Klausimai tokie nematyti keli buvo visiskai. Na bet gelytes ta teorija pries praktika..nors siaip mano ispudziai is egzamino labai geri, egzaminuotojas nerealiai malonus buvo,padejo net! Na bet nuo streso tai negelbsti visai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2014 03 16, 23:51)
Siandien sustabde policijos pareigunai,pravaziavo,pamate kad su M raide,tai apsisuko ir pasgyne,pamirgejo is galo su sviesom ir teko stot.Pirmas klausimas ar tvarkingai vazinejat,na ta prasme ar turiu visus reikiamus dokus.Tai padaviau drebanciom rankom,paskaitinejo ir palinkejo gero kelio.

Tai turbūt dar nervų kainavo doh.gif man kartą irgi paūkė sirenom, nes antra juosta važiavau blush2.gif bet tik per garsiakalbį liepė rikiuotis į pirmą ir važiuot toliau... O kokių dokumentų prašė?
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2014 03 17, 13:09)
Tai turbūt dar nervų kainavo  doh.gif  man kartą irgi paūkė sirenom, nes antra juosta važiavau  blush2.gif  bet tik per garsiakalbį liepė rikiuotis į pirmą ir važiuot toliau... O kokių dokumentų prašė?

Jie grynai stabde,kad patikrintu ar tvarkingi dokai,nes matyt galvojo va M raide uzdeta o gal be doku vazineja.Tikrino teorijos lapa,mano pasa,vyro pasa,vyro vairuotojo pazymejima,santuokos liudijima,o daugiau nieko neprase. mirksiukas.gif Bet kai rankos kojos nutirpo kai sustabde doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2014 03 17, 12:54)
Jie grynai stabde,kad patikrintu ar tvarkingi dokai,nes matyt galvojo va M raide uzdeta o gal be doku vazineja.Tikrino teorijos lapa,mano pasa,vyro pasa,vyro vairuotojo pazymejima,santuokos liudijima,o daugiau nieko neprase. mirksiukas.gif Bet kai rankos kojos nutirpo kai sustabde doh.gif  lotuliukas.gif

g.gif
Tai vadinasi issilaikius teorija ir galint su M raide vaziuot reikia ir santuokos liudijima veziotis doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(v-inga @ 2014 03 17, 17:39)
g.gif
Tai vadinasi issilaikius teorija ir galint su M raide vaziuot reikia ir santuokos liudijima veziotis  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nu taip,juk su mama kai vaziavau ir gimimo liudijima veziaus,juk pavardes tai skirtingos,o juk ir daug vietos tie dokai neuzima,geriau jau turet viska ir tada gali saugiai vazinet
Atsakyti

O kaip del vaziavimo vakare,jau tamsu buna,ar galima mokintis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donma: 17 kovo 2014 - 20:42
QUOTE(Donma @ 2014 03 17, 21:41)
O kaip del vaziavimo vakare,jau tamsu buna,ar galima mokintis?

rekomendacija yra ne daugiau nei 3 valandas mokintis, o apie paros laika jokiu apribojimu
Atsakyti
Na ka vakar buvo 13 pamoka, jau kaip ir savimi patenkinta. Taciau dar 3 papildomas uzsirasiau pamokas. Kadangi pasiskundziau, kad i zieda nemoku vaziuoti, tai vaziavom vaker net per 4 ziedus doh.gif Tikiuosi isikalsiu i savo makaule kaip vaziuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2014 03 16, 12:41)
Man vakar per egza buvo klausimas:
Jus isvazinejate is kiemo i gatve, kurioje abiejomis juostomis vaziuoja automobiliai, dviraciai ir mopedai. Kokie Jusu veiksmai:
-turite pirmumo teise
-duosite kelia judantiems gatve automobiliams
-duosite kelia visoms TP, judancioms gatve

Teisingas atsakymas - turite pirmumo teise.
O kodel? Nes pagal KET 182 p. tureciau duoti kelia juo artejancioms TP g.gif net ir be KET taisykliu man butu logiska, kad isvaziuodama is kiemo tureciau pirmiau praleisti visas TP, o tik tada isvaziuot g.gif

Mums per teoriją liepdavo IŠKART parodyti kur kyla klausimų ar neatitikimų sprendžiant testus, ir pasirodydavo, kad:
-klausimas neįsiskaitytas ir kiek kitaip pateiktas dėstytojui
-paveiksliuke ne viskas pamatyta arba pamatyta kitaip negu nupiešta
-pagalvota apie vieną teisingą variantą, o pažymėtas kitas (man ir pačiai taip yra buvę)

...o dažnai net keli iš tų variantų pasitaikydavo, kur kas dažniau nei klaidos testuose biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, vairuotojos,

noreciau prisijungti prie jusu burio. kaip kuri jusu, vairuoti mokinuosi jau antra karta. pirma karta praejau kursus ir meciau (is baimes, nevilties ir pan.). sikart jau tyliai, per daug nesiviesinant (nes spaudimas is aplinkos mane zlugdo biggrin.gif) eisiu iki islaikymo smile.gif taip norisi kam pasipasakot, tai, tikiuosi, priimsit:)
Atsakyti
Na as jau is sios temos keliuosi i pradedanciuju vairuotoju smile.gif vakar islaikiau egzamina smile.gif nerealus jausmas is tiesu. Linkiu visoms ta kuo greiciau patirt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(intelligence @ 2014 03 19, 11:11)
Na as jau is sios temos keliuosi i pradedanciuju vairuotoju smile.gif vakar islaikiau egzamina smile.gif nerealus jausmas is tiesu. Linkiu visoms ta kuo greiciau patirt smile.gif

thumbup.gif sveikinimai
Atsakyti