QUOTE(sadija @ 2014 03 20, 22:03)
Sveikos merginos, na pagaliau ir aš jau turiu teises. Dabar iškilo toks klausimas: tiek mokymo mokykloje, tiek regitroje mašinos pajudėdavo iš vietos vos tik atleidus sankabą g.gif Na ir įpratau taip važiuoti. Įsėdusi į vyro mašiną iš vietos pajudėjau tik po kelių bandymų; tai dabar iškilo klausimas, ar tik mokomukai ir regitros mašinos negęsta nespaudžiant gazo, ar kitos mašinos taip gali važiuoti? O gal pas mus mašinoje labai jautri sankaba?
Mokyklose ir regitroje dyzelinės mašinos, o vyro matyt benzininė, tai reikia iš naujo mokytis... ir man tas pats
Regitroj dukart laikiau su golfu - neužgesau nei karto, o su savo benzinine tik trupučiuką kas ne taip - ir viskas

vis dar pamirštu tą gazą

na, arba reikia laaabai atsargiai sankabą atleidinėt ir užlaikyt ilgiau, bet tada labai iš lėto išsijudina mašina. Beje, maniškė kol šaltas variklis dar nieko, pajuda ir be gazo, o jau važiuojant sunkiau, o jei dar kokia įkalnė - tai ir viskas...
Bandykit žiūrėt apsukas, man šiek tiek padėjo mokantis - matosi kaip atleidinėjant krenta, tada reikia pagazuot, kad išlaikyt bent vienetuką ir po truputįatleidinėt sankabą švelniai