Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(intelligence @ 2014 03 19, 11:11)
Na as jau is sios temos keliuosi i pradedanciuju vairuotoju smile.gif vakar islaikiau egzamina smile.gif nerealus jausmas is tiesu. Linkiu visoms ta kuo greiciau patirt smile.gif

Sveikinimai

Tikiuosi ir aš greitai į tas gretas papulti, bet iki to dar mokyklini išlaikyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(intelligence @ 2014 03 19, 12:11)
Na as jau is sios temos keliuosi i pradedanciuju vairuotoju smile.gif vakar islaikiau egzamina smile.gif nerealus jausmas is tiesu. Linkiu visoms ta kuo greiciau patirt smile.gif

Labai džiugu thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz sveikinimus! Bet esu isitikinus,kad islaikyti praktini egzamina yra daugiau sekmes reikalas nei igudziu..igudziu per keliasdesimt valandu manau mes igyjam minimaliai. O va jei pasitaiko jau vaziuotas ar matytas marsrutas, pasiseka geriau. Tad linkiu SEKMES visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(intelligence @ 2014 03 19, 15:12)
Aciu visoms uz sveikinimus! Bet esu isitikinus,kad islaikyti praktini egzamina yra daugiau sekmes reikalas nei igudziu..igudziu per keliasdesimt valandu manau mes igyjam minimaliai. O va jei pasitaiko jau vaziuotas ar matytas marsrutas, pasiseka geriau. Tad linkiu SEKMES visoms smile.gif

Sveikinimai thumbup.gif O kuri marsruta gavot?
Atsakyti
Vilijampolėj pasisukiojom tose gatvelėse, tada užkilom kalnu į Baltų pr. Privažiavom tą įžymiąją degalinę, apsukom ratą aplink ją, ir romainių keliu grįžom atgal. Tik ten taip ir nesupratau kada reikia padidint greitį nuo 30 iki 50 biggrin.gif tai pagal nuojautą taip sakant.. ir lyg klaidos nežymėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(intelligence @ 2014 03 19, 17:48)
Vilijampolėj pasisukiojom tose gatvelėse, tada užkilom kalnu į Baltų pr. Privažiavom tą įžymiąją degalinę, apsukom ratą aplink ją, ir romainių keliu grįžom atgal. Tik ten taip ir nesupratau kada reikia padidint greitį nuo 30 iki 50 biggrin.gif tai pagal nuojautą taip sakant.. ir lyg klaidos nežymėjo biggrin.gif

Nesunkus marsrutas manau,reiks instruktoriaus pasiklaust del to greicio
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2014 03 19, 17:23)
Nesunkus marsrutas manau,reiks instruktoriaus pasiklaust del to greicio

Labai lengvas marsrutas! Palyginus su pirmu tai kokius 5 kart lengvesnis..ir trumpesnis, nes mano laikas buvo 14, o po viso egzamino 15.05 jau buvau grizus i Regitra smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, na pagaliau ir aš jau turiu teises. Dabar iškilo toks klausimas: tiek mokymo mokykloje, tiek regitroje mašinos pajudėdavo iš vietos vos tik atleidus sankabą g.gif Na ir įpratau taip važiuoti. Įsėdusi į vyro mašiną iš vietos pajudėjau tik po kelių bandymų; tai dabar iškilo klausimas, ar tik mokomukai ir regitros mašinos negęsta nespaudžiant gazo, ar kitos mašinos taip gali važiuoti? O gal pas mus mašinoje labai jautri sankaba?
Atsakyti
QUOTE(sadija @ 2014 03 20, 21:03)
Sveikos merginos, na pagaliau ir aš jau turiu teises. Dabar iškilo toks klausimas: tiek mokymo mokykloje, tiek regitroje mašinos pajudėdavo iš vietos vos tik atleidus sankabą g.gif Na ir įpratau taip važiuoti. Įsėdusi į vyro mašiną iš vietos pajudėjau tik po kelių bandymų; tai dabar iškilo klausimas, ar tik mokomukai ir regitros mašinos negęsta nespaudžiant gazo, ar kitos mašinos taip gali važiuoti? O gal pas mus mašinoje labai jautri sankaba?

Vilniaus regitra irgi turi du gestancius golfus...tiksliau,pernai dar turejo,dabar nezinau-gal jau atsikrate smile.gif Tik atleidus sankaba vaziuoja dyzelines,benzininem reikia gazo-reiskia,atleisdama sankaba ja uzlaikai,tuo paciu mini gaza,o sankaba atleidi ne is karto,o tada,kai jau variklis inercija pagauna,ir mini gaza toliau...siaip bet kokia masina gali vaziuoti tik nuo sankabos,bet benzinas to nemegsta,tai reikia judeti kartu su gazu jo neatleidziant smile.gif Kai jau turesi daugiau praktikos-jausi bet kokios masinos sukibimo momenta ir nebegesi,tam reikia laiko,tuo labiau,kad visos masinos skirtingos ir sankabos taip pat visu skirtingos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sadija @ 2014 03 20, 22:03)

Mokyklose ir regitroje dyzelinės mašinos, o vyro matyt benzininė, tai reikia iš naujo mokytis... ir man tas pats smile.gif
Regitroj dukart laikiau su golfu - neužgesau nei karto, o su savo benzinine tik trupučiuką kas ne taip - ir viskas blush2.gif vis dar pamirštu tą gazą doh.gif na, arba reikia laaabai atsargiai sankabą atleidinėt ir užlaikyt ilgiau, bet tada labai iš lėto išsijudina mašina. Beje, maniškė kol šaltas variklis dar nieko, pajuda ir be gazo, o jau važiuojant sunkiau, o jei dar kokia įkalnė - tai ir viskas...
Bandykit žiūrėt apsukas, man šiek tiek padėjo mokantis - matosi kaip atleidinėjant krenta, tada reikia pagazuot, kad išlaikyt bent vienetuką ir po truputįatleidinėt sankabą švelniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2014 03 16, 10:41)
Man vakar per egza buvo klausimas:
Jus isvazinejate is kiemo i gatve, kurioje abiejomis juostomis vaziuoja automobiliai, dviraciai ir mopedai. Kokie Jusu veiksmai:
-turite pirmumo teise
-duosite kelia judantiems gatve automobiliams
-duosite kelia visoms TP, judancioms gatve

Teisingas atsakymas - turite pirmumo teise.
O kodel? Nes pagal KET 182 p. tureciau duoti kelia juo artejancioms TP g.gif net ir be KET taisykliu man butu logiska, kad isvaziuodama is kiemo tureciau pirmiau praleisti visas TP, o tik tada isvaziuot g.gif
su tokiais variantais tikrai pasimesciau, nes i pirma klausima atsakyciau, kad visi variantai teisingi, nes del visu variantu gali ivykti eismo ivykis, o antro klausimo variantai tai isvis itin idomus biggrin.gif  doh.gif visu tikrai nebuciau pazymejus unsure.gif

Nesuprantu, cia juk klaida?? Teisingas paskutinis variantas, taip?
Atsakyti
Sakykit, kokios eiles Kauno regitroje vairavimo egzaminui? Teorijos maciau kad dvi savaites smile.gif
Atsakyti