QUOTE(Margueritte @ 2014 02 11, 17:25)
Šiandien mane vėl visi gąsdina.
Vieni rašo, kad pirmi kartai - lengviausi, o vėliau tik sunkiau... Kažin kodėl? Griežčiau vertina? Bet juk Vilniuje viską kompas parenka, o egzaminuotojas tau tenka tas, kuris tuo metu laisvas (juk priklausomai nuo eismo sąlygų ir maršruto vienas gali grįžt po valandos, kitas po 30 min.) Tai abejoju, kad ten kaip nors pagal amžių ar neišlaikymų skaičių renka. Juk pasiimi talonėli registratūroj ir sėdi, lauki, kol tavo numeris ateis. Ir niekas nemaišo apsikeist talonėliais su kuo nors... Aš jau kurpiu planą, kaip užtaikyt ant savo egzaminuotojo.

Gal matysiu, kad bus šansas apsikeist vietoje su kuo nors ir patekt pas jį.

Uuu... Aš jo klausiau, kiek dirba egzaminuotojų Regitroj ir koks šansas man pas jį vėl patekt. Jis tik atsakė "Šansas realus" ir nusijuokė. Ot, slapukautojas.
Iš mano 3 bandymų pirmasis egzaminuotojas taip pat buvo geriausias

. Jau rašiau, kad po pirmo karto namie turėjau įrodinėti, kad neišlaikiau, nes buvau laiminga, lyg išlaikiusi
Talonėliais nelabai ir bepasikeisit - kai registruojatės egzaminui, gaunate prašymo numerį ir bent jau paskutinius mano 2 kartus, numeriukas, kurį užrašo Regitros darbuotojas ant mokėjimo dokumento, sutampa su paskutiniais to prašymo numerio skaitmenimis - būtent jo sėdite ir laukiate užsidegant salėje

.
Tad mano suopračiu viskas yra taip - kai Regitroje Jus užregistruoja egzaminui, matyt, tuo metu ir priskiriamas egzaminuotojas, automobilis, maršrutas ir visa kita, ką matote protokole - kadangi bent kelis kartus sėdėjau salėje po gerą pusvalandį ir stebėjau, kas vyksta, tų laisvų egzaminuotojų yra pakankamai daug, tikrai nėra taip, kad kažkas grįžta iš trasos ir ima sekantį. Pvz. mačiau, kaip egzaminuotojas uždegė kažkokį numeriuką, bet tuo metu niekas nepriėjo, tad jis papkę paliko toje vietoje, kur visus pakviečia ir nuėjo į tarnybines patalpas - neėmė kito mokinio, nors jų tikrai buvo ir ne vienas. Tikėtina, kad grįžo dar vėliau, bet aš to jau nemačiau.
O kokiu principu parenkamas egzaminuotojas ir visi kiti reikalai, spėju, kad kompiuteriu ir tikrai atsitiktinai, nes pvz. pirmą ir antrą kartą gavau lygiagretų parkavimą, nors mano instruktorius po pirmo karto sakė, kad antrąkart turėčiau savo "mylimo" lygiagretaus nebegauti, nu bet gavau

. Ir tik trečią kartą gavau įstrižą. Visi 3 egzaminuotojai buvo skirtingi, nors visus 3 kartus laikiau šeštadieniais ir laukdama antro karto mačiau savo pirmąjį egzaminuotoją vaikštantį laisvą po tarnybines patalpas. Automobiliai buvo Ford'as, Hyundai ir vėl Ford'as, 2 ir 3 kartą važiavau per Lazdynus, maršrutai beveik sutapo, tad kaip ir jokių taisyklių neįžiūrėjau:)