Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(zuikis5 @ 2014 02 11, 18:26)

Dėl to parinkimo - tai turėjau omeny datą registruojantis į egzaminą, o ne egzaminuotoją ir sąlygas... tikrai nenorėjau nieko gąsdint, tik ten merginos kalbėjo apie savo datos ir laiko atidavimą - tai ne visada tai įmanoma.

Nezinau kaip ten ištikrųjų yra,bet kai aš abejojau del laikymo tą dieną,tai instruktorius sako,jei sugalvosi neiti,skambink,gal mano vienas berniukas paimtų g.gif Tai pagalvojau,kad gal ir įmanoma.
O šiaip man ten irgi labai įdomiai pasirodė,kai rodo grafikus,tai rašo:atsižvelgiant i jūsų AMŽIŲ biggrin.gif Tai kažin tikrai,kuo vyresnė,tuo daugiau laiko duoda pasimokymui? biggrin.gif
Atsakyti
Bet tai kaip jūs įdomiai čia šnekat... Gal aš nesuprantu kažko. Aš internetu registravausi. Ir pažiūrėjus grafiką, užimtos dienos/valandos tik artimiausios, o po savaitės-kitos - vos ne visos dienos ir visos valandos laisvos :/ Turbūt kituose miestuose (ne Vilniuj) daug didesnis laikančiųjų srautas...

Specialiai nuvariau ir patikrinau, va tokios laisvos valandos dabar Regitroj Vilniuje. Registruokis vos ne kada nori... Užjaučiu, jei kam nesiseka pasirinkt norimos dienos. sad.gif

user posted image
Atsakyti
Aš vasario 8d. registravausi,tai man artimiausia dieną rode tik vasario 25d.,o kadangi norejau šeštadienio,tai man artimiausia tokia galimybe tik kovo 15d. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitaeli @ 2014 02 11, 21:23)
Aš vasario 8d. registravausi,tai man artimiausia dieną rode tik vasario 25d.,o kadangi norejau šeštadienio,tai man artimiausia tokia galimybe tik kovo 15d.  g.gif

Rimtai? blink.gif Vilniuje? Tai gal verta paskambint ir paklaust, kame čia kampas? Negaliu patikėt, kad yra kažkokia keista atranka pagal paslaptingus požymius dar..

Žinau tik, kad jei neatvyksti į egzą nepranešęs bent prieš parą - mėnesį neleidžia registruots. Tai gal čia tas atvejis? Ar klaida?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margueritte: 11 vasario 2014 - 20:37
QUOTE(Margueritte @ 2014 02 11, 20:33)
Rimtai?  blink.gif Vilniuje? Tai gal verta paskambint ir paklaust, kame čia kampas? Negaliu patikėt, kad yra kažkokia keista atranka pagal paslaptingus požymius dar..

Ne,Kaunas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Margueritte @ 2014 02 11, 20:33)

Žinau tik, kad jei neatvyksti į egzą nepranešęs bent prieš parą - mėnesį neleidžia registruots. Tai gal čia tas atvejis? Ar klaida?

Tai sita zinau,jei nepranesi ir neateini,tai menesi neleis registruotis.Bet mano atveju taip nebuvo,aš neišlaikiau vasario 8d. ir gryžusi puoliau registruotis,tai tokį grafiką ir pamačiau doh.gif Bet labai ir nenustebau,nes buvau girdejusi,kad taip buna.
Atsakyti
QUOTE(Lolitaeli @ 2014 02 11, 22:37)
Ne,Kaunas  smile.gif

As vakar registravaus internetu,tai man nemazai ismete artimiausiu dienu,bet pasirinkau kovo1
Atsakyti
Tik tiesa,dabar gailiuosi,kad iškart nenuejau ir nepaklausiau ten dirbančiųjų,kada butų galima sekantį karta ateit,tada ne tas galvoj buvo doh.gif Gal būtų ką kitaip pasiūlę.
Papildyta:
QUOTE(Donma @ 2014 02 11, 20:49)
As vakar registravaus internetu,tai man nemazai ismete artimiausiu dienu,bet pasirinkau kovo1

Tikrai įdomiai,man sestadienių nei kovo 1d. nebuvo,nei kovo 8d,tik 15d. doh.gif
Turbut tikrai jie ten kazkokia sistema paslaptinga turi,bandysiu rytoj pasiskambint ir paklaust.
Atsakyti
Yra kaip yra,gal tas ju parašymas apie amžių ta ir reiškia...nesu jaunikle,tai duoda daugiau laiko pasimokymui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitaeli @ 2014 02 11, 22:22)
Yra kaip yra,gal tas ju parašymas apie amžių ta ir reiškia...nesu jaunikle,tai duoda daugiau laiko pasimokymui lotuliukas.gif

Pasidalinsiu savo patirtim smile.gif
Kai pirmą kartą neišlaikiau, egzaminuotojas patarė iš karto registruotis artimiausiai dienai, nes pirmomis dienomis po neišlaikymo pasirinkimas būna mažesnis. Kadangi aš irgi "šeštadieninė", bet Vilniuje, neišlaikiusi vairavimo 12.21, registruojantis tą pačią dieną, sekantis laisvas šeštadienis buvo tik 01.25. Darbo dienomis laikų buvo, bet irgi nelabai greitai, todėl ir rinkausi 01.25. Bet jau po kokios gal savaitės, pusiau laisvos dienos buvo irgi ne arti - gal po poros savaičių, bet užtat pastebėjau kitą tendenciją - beveik kasdien atsirasdavo laikų sekančiai dienai, t.y. rytojui. Tiesa, tuos laisvus laikus rytojui matydavau rytais, po pietų ar vakarop jie jau dingdavo.tad jei kam norisi gauti ankstesnį laiką, reikėtų kiekvieną rytą pasitikrinti grafikus - 02.08 buvo vos prieš kelias dienas, tad jau kitą savaitę turėtumėt rasti ankstesnių laikų.
Po antro ir trečio neišlaikyto karto, radau ankstesnius šeštadienius - tiesa, kai registravausi 01.25, buvau pasirinkusi nebe šeštadienį, 02.06 ir net nelabai sekiau atsilaisvinančius laikus, bet kažkaip vasario pradžioj prisijungiau ir radau bent kelis laikus šeštadieniui, 02.08-ai, tad ir pasikeičiau, kad nereikėtų imti laisvos dienos darbe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cornflake: 11 vasario 2014 - 21:45
Ačiū,Cornflake smile.gif Tikiuosi,gal pavyks bent kiek pasiankstinti tą laiką.
Atsakyti
Kadangi internete sklando labai seni Regitros egzaminų maršrutai, kurie jau nebeaktualūs dėl naujai pastatytų kelių, padariau, va, savo neišlaikyto egzamino žemėlapiuką. Gal kam bus aktualu pravažiuot su instruktorium ar šeimos nariu.
Čia Google Maps: https://mapsengine.g...p0.kC2ErNBy_EI8

Norėčiau dar atkreipt dėmesį į tokius dalykus:

1. Aš neišlaikiau prie Gariūnų turgaus. Šiandien ten važiavau, pamačiau kodėl: kokie 200 m iki Gariųnų sankryžos stovi ženklas, reiškiantis 60km greičio ruožo pabaigą. Todėl labai žiūrėkit ženklus, balti ženklai išvis vos įžiūrimi, nes aplipę purvu. (Maniau, kad neišlaikiau, nes greičio ženklo galiojimas baigiasi už sankryžos, visiškai nemačiau to ženklo).

2. Išvažiuojant iš Regitros, prieš pat išvažiavimą yra a) stotelė po kairę, b ) perėja po dešine.
a) Mačiau, kad visi masiškai užvažiuoja ant ištisinės, skiriančios stotelę nuo pirmos juostos. Tad nedarykit labai didelio spindulio išvažinėdamos iš Regitros į kairę. Ištisinės beveik nesimato tokiom oro sąlygom, bet stovėjau stotelėj ir mačiau, kaip visi lyg susitarę ant jos užvažiuoja.

b ) Mačiau šiandien situaciją, kai į dešinę pasukęs Regitros Golfas privalėjo sustoti ant perėjos, nes neįvertino, kad priešais važiuojanti mašina gali iškart sukti į kairę, į kažkokį išvažiavimą. Taigi ta priekinė mašina ilgokai laukė, kol atsiras plyšys pasukt į kairę, o vargšas Regitros mašiniukas taip ir liko stovėt ant perėjos už jos, kol neatlaisvino juostos. Už tai jis ryškiai gavo klaidą, nežinia tik ar kritinę. Būkit atidžios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margueritte: 11 vasario 2014 - 22:03
QUOTE(Margueritte @ 2014 02 11, 17:25)
Šiandien mane vėl visi gąsdina. sad.gif

Vieni rašo, kad pirmi kartai - lengviausi, o vėliau tik sunkiau... Kažin kodėl? Griežčiau vertina? Bet juk Vilniuje viską kompas parenka, o egzaminuotojas tau tenka tas, kuris tuo metu laisvas (juk priklausomai nuo eismo sąlygų ir maršruto vienas gali grįžt po valandos, kitas po 30 min.) Tai abejoju, kad ten kaip nors pagal amžių ar neišlaikymų skaičių renka. Juk pasiimi talonėli registratūroj ir sėdi, lauki, kol tavo numeris ateis. Ir niekas nemaišo apsikeist talonėliais su kuo nors... Aš jau kurpiu planą, kaip užtaikyt ant savo egzaminuotojo. biggrin.gif Gal matysiu, kad bus šansas apsikeist vietoje su kuo nors ir patekt pas jį. smile.gif Uuu... Aš jo klausiau, kiek dirba egzaminuotojų Regitroj ir koks šansas man pas jį vėl patekt. Jis tik atsakė "Šansas realus" ir nusijuokė. Ot, slapukautojas.

Iš mano 3 bandymų pirmasis egzaminuotojas taip pat buvo geriausias biggrin.gif. Jau rašiau, kad po pirmo karto namie turėjau įrodinėti, kad neišlaikiau, nes buvau laiminga, lyg išlaikiusi smile.gif
Talonėliais nelabai ir bepasikeisit - kai registruojatės egzaminui, gaunate prašymo numerį ir bent jau paskutinius mano 2 kartus, numeriukas, kurį užrašo Regitros darbuotojas ant mokėjimo dokumento, sutampa su paskutiniais to prašymo numerio skaitmenimis - būtent jo sėdite ir laukiate užsidegant salėje smile.gif .
Tad mano suopračiu viskas yra taip - kai Regitroje Jus užregistruoja egzaminui, matyt, tuo metu ir priskiriamas egzaminuotojas, automobilis, maršrutas ir visa kita, ką matote protokole - kadangi bent kelis kartus sėdėjau salėje po gerą pusvalandį ir stebėjau, kas vyksta, tų laisvų egzaminuotojų yra pakankamai daug, tikrai nėra taip, kad kažkas grįžta iš trasos ir ima sekantį. Pvz. mačiau, kaip egzaminuotojas uždegė kažkokį numeriuką, bet tuo metu niekas nepriėjo, tad jis papkę paliko toje vietoje, kur visus pakviečia ir nuėjo į tarnybines patalpas - neėmė kito mokinio, nors jų tikrai buvo ir ne vienas. Tikėtina, kad grįžo dar vėliau, bet aš to jau nemačiau.
O kokiu principu parenkamas egzaminuotojas ir visi kiti reikalai, spėju, kad kompiuteriu ir tikrai atsitiktinai, nes pvz. pirmą ir antrą kartą gavau lygiagretų parkavimą, nors mano instruktorius po pirmo karto sakė, kad antrąkart turėčiau savo "mylimo" lygiagretaus nebegauti, nu bet gavau biggrin.gif . Ir tik trečią kartą gavau įstrižą. Visi 3 egzaminuotojai buvo skirtingi, nors visus 3 kartus laikiau šeštadieniais ir laukdama antro karto mačiau savo pirmąjį egzaminuotoją vaikštantį laisvą po tarnybines patalpas. Automobiliai buvo Ford'as, Hyundai ir vėl Ford'as, 2 ir 3 kartą važiavau per Lazdynus, maršrutai beveik sutapo, tad kaip ir jokių taisyklių neįžiūrėjau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cornflake: 11 vasario 2014 - 22:07