Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(kacius @ 2014 02 12, 13:46)
Paskaitinėjų ir nesuprantu, ar Jus instruktoriai tik ir vežioja Regitros trasomis?
Man pirmadienį buvo 7 pamoka, tai jau antra pamoka mokomės aikštelėje parkavimo, gyvatėlės. Bet Regitros trasomis nevažiuojam. Tai dabar pasimečiau ar mes dar važiuosime? ar man jo paprašyti.
O vyras aplamai sakė duos man mašina važiuoti tik kuo toliau nuo miesto  doh.gif

Taip, mane regitros keliais "vežiojo"... ax.gif Gal mokykla kur toli nuo regitros, ir tiesiog laiko neužtenka jums ten nuvažiuot? g.gif
Savo mašina pradžioj irgi tik už miesto važiavau, ir išvis miško keliukais mokiausi pajudėt, pavaras junginėt ir greitį reguliuot blush2.gif
Regitros keliai tai irgi nėra centre, ten važiavimas irgi labiau primena kaip už miesto važiuojant...
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2014 02 12, 12:06)
Taip, kad KET reikia mokėti kaip Tėve Mūsų, nes keliuose nebe laikas 'bandyti prisiminti'  rolleyes.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Margueritte @ 2014 02 12, 11:51)
Koks tirštas rūkas gatvėse rytais... Vilnietės, patarkit, ar jungtumėt priešrūkinius žibintus tokiu orų pe egzaminą? Pagal apibrėžimą, priešrūkiniai jungiami esant blogam matomumui, o blogas matomumas - tai mažesnis nei 300 m. Kadangi mano draugas sako gyvenime nėra jungęs priešrūkinių žibintų (o vairuoja jis jau 12 metų), tai patart negali... Kažkaip sunku įvertint tuos 300 m iš akies... Teks turbūt su google maps nustatyt atstumą iki parduotuvės ir bandyt ją įžiūrėt nuo namų biggrin.gif
Papildyta:
Ket egzamino gavau 100 proc., suprantu ir moku ją gerai. Tad neišgyvenk labai, jau viską prisiminiau, gali ramiai važinėtis greitąja ir kitomis stp.

Tai is kur tada tokie klausimai? smile.gif Tiesiog pries uzduodant klausima kartais vertetu pagalvoti...tik tiek ir tenorejau pasakyti 4u.gif

Del priesrukiniu-atstumas trap dvieju stulpu gatveje-50m,tarp kelkrascio stulpeliu uzmiestyje irgi-50m,pagal tai galima apsiskaiciuoti atstuma. Bet mieste tokio ruko,kad reiketu priesrukiniu,nuo rudens nesu maciusi kad butu,dar reikia tureti galvoje tai,kad priesrukiniai gali sukelti diskomforta kitiems eismo dalyviams-ypac mieste...
Atsakyti
Gal kas galit pasakyt kokiose gatvėse Vilijampolėj vyksta egzaminai? Dabar atidaryta rekonstruota atkarpa, kuria nevažinėjau su instruktore, reiktų bent su vyru pasirepetuot smile.gif
Atsakyti
radau https://www.youtube....h?v=1okW35bA8XA

https://www.youtube....h?v=Zp4ewK2ylEI

https://www.youtube....h?v=heNDo98ZCtA

ir taip toliau youtube smile.gif
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2014 02 12, 18:38)

As po situos marsrutus is kart radejau vazinet,kai tik prasidejo vairavimo pamokos,nuo rugsejo men jei gerai pamenu g.gif Ir viename is ju buvo mokyklinis egzaminas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2014 02 12, 16:54)
As po situos marsrutus is kart radejau vazinet,kai tik prasidejo vairavimo pamokos,nuo rugsejo men jei gerai pamenu g.gif Ir viename is ju buvo mokyklinis egzaminas mirksiukas.gif

aš iš www.bkategorija.lt filmuko viską išmaišius su instruktore, ir mokyklinis ten buvo, bet į Romainius, į Šilainius užsukom gal tik kokį kartą.

Regitroj dar tik laikysiu greitu metu praktiką. teorija tai juokas palyginus... tik iškalt reik, o dėl praktikos jaudinuosi:) mokyklinį išlaikiau iš antro karto ir sunkiai.
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2014 02 12, 19:14)
aš iš www.bkategorija.lt  filmuko viską išmaišius su instruktore, ir mokyklinis ten buvo, bet į Romainius, į Šilainius užsukom gal tik kokį kartą.

Regitroj dar tik laikysiu greitu metu praktiką. teorija tai juokas palyginus... tik iškalt reik, o dėl praktikos jaudinuosi:) mokyklinį išlaikiau iš antro karto ir sunkiai.

Kada laikysite?
Atsakyti
QUOTE(Lolitaeli @ 2014 02 12, 12:46)
Bet realybė tokia,kad tikrai nemažai važiuojančių ,,belekaip,,

Galiu pasidziaugti-Regitra iveikiau....Nesitiki,kai turesiu rankose vairuotojo pazymejima tada ir patikesiu.Is jaudulio nekazka ir pamenu smile.gif ,tik koja drebejo-pedalas tauksejo,bet as pati save raminau....padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(verbus @ 2014 02 12, 20:29)
Galiu pasidziaugti-Regitra iveikiau....Nesitiki,kai turesiu rankose vairuotojo pazymejima tada ir patikesiu.Is jaudulio nekazka ir pamenu smile.gif ,tik koja drebejo-pedalas tauksejo,bet as pati save raminau....padeda smile.gif

Kaip saunu,sveikinu.Papasakok koki marsruta gavai,ka aikstelej gavai?
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2014 02 12, 19:55)
Kaip saunu,sveikinu.Papasakok koki marsruta gavai,ka aikstelej gavai?

Aiksteleje -estakada,apsisukimas ribotoje teritorijoj,ststmenas parkavimas,isibegejimas ir T forma.o paskui Vilijampoleje-Raudondu plentu,Tilzes g,tas istyses ziedas,kaip as ji vadinu smile.gif ,ir nuo jurbarko gv i kaire ir tomis gatvelemis link Raudond plento.Vnz Vilijampole sukiojausi...cia apstrakciai parasiau,nes ka ten gatveles isvardinsi,sedi spranda itraukes ir klausai ka sako.dar tiesa reikejo sustoti ikalneje isvaziavus is Regitros.buvo slidoka,sniegucio buvo,as 8-ta val ryte laikiau.07/02.aiskteleje man baisiausia parkavimasis,lengvaisiai 45laisniu susidoroju.dar diena pries tai atvaziavau paziureti kaip kitiems sekasi parkuotis-ilgokai prastovejau.dedule metuose jau laikesi-taisesi taisesi ir nepavyko-tad ka mums mergaitems kalbeti,kai vyrams nepasiseka smile.gif .mastau taip-kad reikia savo jegas vertinti kritiskai,ir nesvarbu kiek tu papildomu pamoku imam-as ju emiau pakankamai daug,jei nesijauciu mokanti,kam eiti i Regitra.aisku dabar reikia praktikuotis,bet tam jau reikia masiniuko,stos finansai i geresnes vezes tada reikes taisytis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(verbus @ 2014 02 12, 18:29)

Sveikinimai thumbup.gif Įsivaizduoju,koks geras jausmas smile.gif Iš pirmo karto?
O įsibėgėjimo pratimą atlikau pirma pavara,tai nieko nesakė,kad blogai g.gif
Atsakyti
Oi,čia truputį ne iš to posto paklausiau doh.gif
Verbus,tai pirma pavara isibėgėjimo pratimą,ar vistik antra?Vieni taip sako,kiti kitaip.
Atsakyti