QUOTE(Loreciukaz @ 2014 05 29, 17:18)
ir papildom - jei yra veikiantys lietvamzdziai ir lietaus kanalizacija, vanduo ten niekad nepapuls, todel tikrai geriau naudoti eps100, isvengsit problemu su apdailos atsokinejimu po metu-kitu
dekit geopora , bus tarp eps ir xps, as dejau geopora, jis tiroi turi hidrofobiniu priedu, todel yra zalios spalvos
Papildyta:
QUOTE(Loreciukaz @ 2014 05 29, 20:09)
o kam UV stabilizuota? paprastos juodos per akis uzteks.
taig paaiskinau, juoda yra is antriniu zaliavu perdirbtu, todel ji neravisur 200 mikronu storiu, storis varijuoja ir ji praleidzia garus geriau, analizes nedariau,bet turiu tokia info
Papildyta:
QUOTE(VilkasPilkas @ 2014 05 29, 16:08)
Loky, matau kad kiekvienam etape gerai pasigilini. Klausimas kaip darysi vandens atsakojimus, t.y. bus sujungimai po betonu ar desi spinta ir joje darysi (pasyviu namu temoje cibulis maciau perdarinejo).
darysiu kolektorine sistema su recirkuliacija, recirkuliacija bus pajungta prie protingo namo sistemos, bet galima deti ir laiko rele, arba kazkaip susieti su signalizacija, t.y kai priduodat signalizacija, cirkuliacinis sustoja.
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 05 29, 19:33)
Kuo toliau skaiau tuo daugiau klausimu man kyla
1. Del polistirolo perimetru vieni siulo minksta kiti deda kieta.. Pas mane like 2cm xps kuri galeciau panaudoti sitam darbui, ar visgi jis per kietas??
2. O su kuo pakeliamas apatinis arpaturos tinklas?
3. Giedruole apatine armatura dejo virs sildymo vamzdeliu gal kas pasakytu kodel? Taip isprendziamas armaturos pakelimo klausimas, bet ar nieko kad vamzdukai ant pacios apacios?
4. Visgi suprantu vietoj blizgios pleveles dedam UV stabilizuota 200 mikronu, nes atspindys neturi prasmes nes nera oro tarpo?
is kitos serijos klausimas. Ar klijavos xps ir po palangem? Pas mane polanginis profilis tiesiai ant blokelio, jis apie 4cm, jei uzdesiu xps tai mano palange nepasikis po profiliu o dalis bus po profiliu, o dalis ant profilio.. kaip cia iseina?
1 Jums juk reikia kompensacijai del betoo pletimosi, tai kur cia kieto polistirolo pliusas?
2.apatini armaturos tinkla galit pakelti su specialiais laikikliais kurie nauojami armaturai sukelti klojiniuose
3. Jei vamzdis lievs ir pasizeis nuo ant virsaus dedamos armaturos tada blogai, bet jei ger tai turi atlaikytiviksciojimas per aratura paedeta ant vamzdeliu. O deta virs vamzdeliu kad ta armatura dirbttu, t.y kad ta betona suristu nuo skilinejimo, jei armatua bu ant dugno tai ka ji ten suris, nebent plevele.
4. negaliu pakomentuoti
kas daretes veidrodziu sildyma nuo rasojimo vonioje ar priespirtyje?