[quote=graduated,2014 02 21, 14:19]
[quote=Awarded,2014 02 16, 15:12]
graduated tu ryt jau pas Astrauska ane,parasyk kaip eisis ,taip norecau tavo foto pries pamatyt. Siandien buvau pas Astrauska tai man 1500lt kaina didesne nei tau,bet man atzymejo gan dideli gabala ir dar is sonu pasiurbtu . Sake po 7 dienu jau galeciau skrist,aisku tai nera rekomenduotina,bet imanoma. Ir aisku sake dar per anksti man operuotis,sake palaukt bent pora menesiu po to kai baigsiu maitint. Ai dar sake,kad man virsutines dalies odos per mazai,o is apacios reik pjaut daug,nes reik ir auskaro skyle ispjaut. Manau del daktaro nebesimetysiu,nors gal jei bus proga bunant LT dar nueisiu pas koki Maslauska ar Kaikari.
Na taip labas visoms merginoms-nors man vienai dienai perkele op bet as jau grazi ir labai skaudanti...Mano zvirbliai neleidzia man poilsiaut vis lipa demesio praso.Labai dideli tempima jauciu ir tikrai labai nemalonus jausmas ir labai bijau kad nepersitempciau ir siule neissikraipytu.Dar nemaciau rando,nes labai prastai jauciuosi ir perrisant buvau laikinai prisnudusi....
[/quote]
Graduated, sveikinu ir dideles tau istvermes sveikstant ir viskam gyjant

pamatysi su kiekviena dienele vis geres ir su laiku skausmas pasimirs