Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

Ir aš bandžiau Bell Glam Wear nude blizgį. Praktiškai pritariu Donstop komentarui smile.gif bet nors ir laikosi nelabai ilgai, man labai jis patinka thumbup.gif bandysiu ir kita atspalvį pabaigus 03 numeriuka smile.gif
Atsakyti
As turiu 3 spalvytes glam wear blizgiu,nudini,rozini ir avietini ryskala.visi jie grazus be perlamutro,gan gerai laikosi,ryskalas gerai pigmentuotas nereikia kraut kad spalva butu sodri,primena man lupu laka kazkuo,bet nelipnus,nzn kodel bet jie man labiau patinka nei lancome ar dior ir del kainos turbut,nes kai brangus blizgis norisi is jo kazko...o kai bell kaina 10 lt ir laikosi gerai ir atrodo graziai,nematau reikalo permoketi.ir kvapas dar patinka.ryskaliukas nenueina gabalais,jis blunka tolygiai graziai
Atsakyti
Nepamainomas dalykas biggrin.gif , sunaudoju, nusiperku kokį kitą, po to dar kitą, o po to vėl prie šito sugrįžtu doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(micra @ 2014 03 01, 20:26)
Nepamainomas dalykas biggrin.gif , sunaudoju, nusiperku kokį kitą, po to dar kitą, o po to vėl prie šito sugrįžtu doh.gif

user posted image

kur perkat? kokia kaina? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atraversiamo @ 2014 03 01, 21:28)
kur perkat? kokia kaina?  bigsmile.gif  4u.gif

Klausimas ne man, bet jų Eurokose visada būna, kainos tiksliai nepamenu, bet tikrai iki 10Lt 4u.gif Esu sunaudojusi ne vieną pakuotę, neseniai vėl nusipirkau, bet jis man kažkoks nebe toks pasirodė, nors anksčiau labai patiko unsure.gif Dabar kažkaip trūko drėkinimo ir švelnumo, bet manau gal tiesiog plaukai per daug kaprizingi pastaruoju metu smile.gif Pakuotė didelė, užtenka ilgam, tik kvapas nėra pats geriausias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(atraversiamo @ 2014 03 01, 20:28)
kur perkat? kokia kaina?  bigsmile.gif  4u.gif

Mačiau "Švaros prekėse" kažkur virš 4 litų, o pirkau Kauno urme už 3.5 smile.gif
Atsakyti
Patiko štai tokia šešėlių paletė Bell smile.gif

user posted image

Mano ji Nr 2. Iškart galiu pasakyti, kad man nepavyko susidraugauti su įžymiais 5 spalvų šešėliais, taip pat nepatiko matiniai 2 spalvų... Bet šitie "prilipo", naudoju dažnai ir su malonumu smile.gif

Šešėliai vos satininiai, praktiškai matiniai, bent jau paletėje Nr 2, kitų spalvų (jų daugiau, nei 2 variantai) paletės lyg turi po vieną blizgų atspalvį.
Pigmentacija ne bloga, bet ne superinė, o jei konkrečiau, tai šviesūs atspalviai vidutiniškai pigmentuoti, tamsus atspalvis labai gerai pigmentuotas, o vat žalia silpnai pigmentuota ir murzinoka. Bendrai paėmus pigmento man dieniniam makiažui pakanka (nenaudojant žalios spalvos).
Tekstūra labai šilkinė, šešėliai nedulka ir nebyra, itin smulkaus malimo, panašūs į matines 2 spalvų paletes.
Retušuojasi, naudojant gerus šepetėlius, akimirksniu.
Paletė nemaža, kiekis 11 gr.
Pirkau ne LT, bet ir pas mus mačiau Martinoje. Kaina man gavosi ~12 lt.

Bandysiu dar šios serijos skaistalus.
user posted image
Atsakyti
user posted image
akcijinė naujiena Martinoje papilkėjusiai odai,yra ir jautriai,raustančiai(prekyboje šio nepastebėjau)
user posted image
jei kas išbandysite,būtų įdomu atsiliepimai.
Atsakyti
Laba diena, gal yra bandžiusių šiuos lūpdažius? kur jų galima įsigyti? Golden rose velvet matte
Atsakyti
Gal kas nors matė kur nors LT tokią vaikišką liniją

user posted image

Būčiau dėkinga už bet kokią info 4u.gif

Atsakyti
Apsilankiau vakar Elevitoje, šiek tiek apsipirkau blush2.gif

Kartojami BA šampūnas ir balzamas šios serijos

user posted image

BA skystas rankų muilas (pirkau pirmą kartą, kvapas wub.gif )

user posted image

Organic Shop dušo želės (dabar vietoj ~10Lt kainuoja 4,90Lt, tai prigriebiau dvi pabandymui)
user posted image

user posted image

Abiejų kvapai nuostabūs wub.gif

Beje, pastebėjau lyg ir naujus Planeta Organica šampūnus ir veido priežiūros priemones iš serijos Afrika, bet kol kas neradau kūno sviestų, gal kas nors jau užmatė kur nors? Labai knieti išbandyti ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2014 03 11, 21:17)
pastebėjau lyg ir naujus Planeta Organica šampūnus ir veido priežiūros priemones iš serijos Afrika, bet kol kas neradau kūno sviestų, gal kas nors jau užmatė kur nors?

jei jau Elevitoje dar nėra jų,tai kitur irgi nebus.Jei neklystu,Elevita importuoja PO.
Papildyta:
Kartoju šį Eveline tušą:
user posted image
pirkau rinkinį:tušas,dvifazis akių makiažo valiklis ir nagų odelių aliejus,viso 15 su centais.
Atsakyti