Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(ventus @ 2014 02 27, 12:14)
Gal galite įkelti foto kaip atrodo tos pudrytės  4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
abejas turiu, man jos gal kažkiek panšios, bet kaip jau minėjo neišryškina porų, ražiai nugula ant veiduko, galėtų ilgiau blizgesį laikyti ir pačios nedingti nuo veido smile.gif

taip pat norėčiau pagirti rekomenduotus šioje temoje antakių šešėlius brunetėms iš buyincoins.com tikrai superiniai, naudoju šviesesnį atspalvį, puikiausiai tinka, pigmentuoti, didelis kiekis thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2014 02 26, 14:51)
o kur galima nusipirkti?

Droge, Douglas, Sarma
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 02 24, 16:28)
geriausia, efektyviausia ir pigiausia mano prekė - molio milteliai. galima įsigyti dore arba eurokos. kainuoja apie 3litus, bet rezultatai puikūs, super išvalo odą.

kaip atrodo ju pakuote? g.gif kazkaip neuzmaciau tokio daikciuko ax.gif
Kaip juos naudoti?
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2014 02 27, 17:08)
kaip atrodo ju pakuote? g.gif kazkaip neuzmaciau tokio daikciuko ax.gif
Kaip juos naudoti?

droge ar eurokose jo yra. rusiskai parasyta GLYNA. apatinese lentynose buna. popierineje dezuteje 3 maisiukai molio milteliu. buna balta, melyna, juoda, zalia pakuote. as perku bet kuria pakuote isskyrus juoda, nes sunkiai nusiplauna tas juodas molis. reikia tuos miltelius sumaisyti su vandeniu (kiti su pienu maiso, nezinau su kuo geriau) ir tepti ant veido. moterims, kurios turi riebia, inkstiruota oda, puiki iseitis
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2014 02 27, 11:29)
As neseniai irgi nuspirkau Catrice 2 pudras, All mat ir Photo finish, patiko abi, bet spalva idealiai tiko All mat o Photo finish spalva man per tamsi vis tik tai taip ir stovi, o All Mat labai patinka, seniai man taip patiko kokia kremine pudra, jau netgi n metu nebenaudojau skystos tik mineraline biria, o dbr l. patinka All mat.

Prisidėsiu prie pagyrų šioms pudroms drinks_cheers.gif Abi turėjau, šiuo metu dar turiu Photo Finish, ir manau dar kartosiu ne kartą - abi nuostabiai lengvai dengiasi ir gražiai maskuoja, kažkaip nei vienoj minusų nemačiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2014 02 27, 18:46)
Prisidėsiu prie pagyrų šioms pudroms  drinks_cheers.gif Abi turėjau, šiuo metu dar turiu Photo Finish, ir manau dar kartosiu ne kartą - abi nuostabiai lengvai dengiasi ir gražiai maskuoja, kažkaip nei vienoj minusų nemačiau  4u.gif

o jų daug atspalvių yra?
Aš šviesiaodė, tai įdomu ar rasiu sau tinkamą atspalvį?
Kad nebūtų visos per tamsios, kaip kad būna su kt. gamintojais.
Atsakyti
Na panos, suintrigavot su tom pudrom! bigsmile.gif
Noriu ir as jas isbandyti. Gal parasysite, kokiam veido tipui tinka? Nes, as turiu sausa oda, ar nesausina jos, ar neisryskina smulkiu pasausejimu ir rauksleliu?
Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2014 02 27, 19:50)
o jų daug atspalvių yra?
Aš šviesiaodė, tai įdomu ar rasiu sau tinkamą atspalvį?
Kad nebūtų visos per tamsios, kaip kad būna su kt. gamintojais.

Šiaip Catrice visada mažas atspalvių pasirinkimas buvo, bet manau pvz pati šviesiausia neturėtų būti tamsi wink.gif Visada juk galima pasibandyti parduotuvėje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Renata123 @ 2014 02 28, 00:21)
Na panos, suintrigavot su tom pudrom! bigsmile.gif
Noriu ir as jas isbandyti. Gal parasysite, kokiam veido tipui tinka? Nes, as turiu sausa oda, ar nesausina jos, ar neisryskina smulkiu pasausejimu ir rauksleliu?
Aciu! 4u.gif

Mano oda ne sausa, o mišri, bet turiu įtarimą, kad ir sausai odai visai turėtų tikti, nes jos tokios "riebios", tikrai ne sausos. Bet gal atsiras dar kokia sausiaodė bandžiusi 4u.gif
Atsakyti
Ikvepta sios temos ir as nusipirkau Catrice Photo finish ir dziaugiuosi ja. Maskuoja tikrai gerai,bet nesuteikia veidui kaukes efekto.Kuri laika oda sveikai svyti. As tepu iskart uzsitepusi drekinancio kremo, tada graziau pasiskirsto ir isigeria. Trukumas tik toks, kad atspalviu jos labai mazai,gal kokie 5 ir labai sunku idealiai prisitaikyt spalva..Manau kartosiu dar smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra bandžiusių Bell Glam wear nude lupų blizgesius? Būtų labai įdomūs atsiliepimai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karjeriste: 28 vasario 2014 - 17:51
QUOTE(Karjeriste @ 2014 02 28, 18:49)
Sveikos, gal yra bandžiusių Bell Glam wear nude lupų blizgesius? Būtų labai įdomūs atsiliepimai 4u.gif
user posted image

Aš bandžiau smile.gif
Man labai patinka, šis blizgis yra mano dažniausiai naudojamas (tiesą sakant, labiau dėl prie visko tinkančios neutralios spalvos, negu kad dėl išskirtinos kokybės).

Pliusai:
nelipnus
skaniai kvepia vyšniomis
patogus aplikatorius
ne siauras kakliukas - su vienu kartu pasiima daug blizgio, nereikia maknoti biggrin.gif
nesausina lūpų
jaučiasi labai maloniai
be blizgučių, perlamūtro - tiesiog drėgnas, kreminis
viskas ok su pakuote - neteka, normaliai išsikrapšto, kai blizgio lieka nebedaug
kiekviena gali išsirinkti tobulai tinkantį nude atspalvį
nesubėga į lūpų raukšleles, neišteka iš už kontūro, tolygiai dengiasi - bent jau man
yra ir Nude lakų serija, atspalviai atitinka thumbup.gif

Minusai:
ne itin pigmentuotas - ant šviesių lūpų ok, ant tamsesnių gali būti kiek permatomas
trumpai laikosi
neekonomiškas

Man labiau patinka Bell Fashion Colour ir Royal Glam blizgiai 4u.gif Tie patys privalumai + ilgai laikosi, itin pigmentuoti, visiškai perdengia lūpas smile.gif
Atsakyti