Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI*FILMAI*FILMAI

QUOTE(brumbrumai @ 2014 02 15, 15:25)
o mačius The Game (1997)? man tai kažkas toookio buvo tas filmas smile.gif

Maciau, ir vyrui mano labai patiko. Tikrai geras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 02 15, 15:46)
Maciau, ir vyrui mano labai patiko. Tikrai geras bigsmile.gif

smile.gif norėtųsi dar kažko tokio užsukto.. labai sunku rast
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2014 02 15, 10:02)
Valentinas vienas - na, tikėjausi, kad nebus nieko gero. Bet kad taip nuobodu žiūrėt bus, tai nesitikėjau biggrin.gif Visiškai neįdomios scenos, dialogai niekiniai. Geriausias tai man buvo Giedrius Savickas, kuris pats iš savęs yra labai fainas smile.gif Tačiau su juo geriau žiūrėti Kaip pavogti žmoną.

o kaip tik "Kaip pavogti zmona" pasirode labai kvailas filmas rolleyes.gif Savickas fainas, bet jis visuose filmuose vienodas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2014 02 15, 16:29)
o kaip tik "Kaip pavogti zmona" pasirode labai kvailas filmas rolleyes.gif Savickas fainas, bet jis visuose filmuose vienodas smile.gif

visiškai pritariu.
O kokie atsiliepimai apie antrąjį Valentiną,jei jau yra mačiusių?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2014 02 15, 16:49)
visiškai pritariu.
O kokie atsiliepimai apie antrąjį Valentiną,jei jau yra mačiusių?

vyras matė, sakė nuobodybė totali. man tai pirmas nekoks buvo, tai antro net nesinori žiūrėt.

The English Patient (1996) - vienas iš tų retų atvejų, kai filmas fainesnis už knygą. labai patiko ir visai neprailgo.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 15, 18:18)
The English Patient (1996) - vienas iš tų retų atvejų, kai filmas fainesnis už knygą. labai patiko ir visai neprailgo.

Pritariu, ypatingo grožio filmas, scena bažnyčioje gniaužė kvapą, tokia romantiška ir jautri.
Atsakyti
Turėjau ir aš kelias laisvas minutes ir pažiūrėjau kelis seniai nusižiūrėtus filmus biggrin.gif

The rabbit proofe fence (2002) IMDB 7,5- apie maišyto kraujo (aborigenų ir baltųjų) vaikų likimą verysad.gif trys mergaitės pabėga iš prieglaudos ir ...jų kelias namo. Filmas ištęstas, tačiau daug kas paslėpta taip sakant tarp eilučių, tiesiog žiūri ir mąstai apie gyvenimą, likimą ir visa kita. Rekomenduoju 4u.gif

The white masssai (2005) IMDB- 6,5- apie baltosios ir masajų genties kario meilę ir santykius 4u.gif visai įdomiai susižiūrėjo. Labiausiai dėmesį traukė vaizdai, kultūra, papročiai 4u.gif

Įdomiausia, kad abu filmai pastatyti pagal tikrus įvykius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liūnė Sutema: 15 vasario 2014 - 19:22
Sling Blade (1996) - dar vienas perliukas, kurio nebuvau mačiusi. slogus, niūrus, lėtas ir liūdnas, bet labai geras filmas. jei nebūčiau prieš žiūrėdama paskaičius, kad pagrindinis aktorius B. B. Thornton, tikrai nebūčiau pažinus. vaidmuo nerealus. būčiau davus Oscar'ą ir už pagrindinį vaidmenį smile.gif

Kynodontas (2009) arba „Dogtooth“ - gal per daug prisiskaičius buvau tokių komentų kaip "vienas labiausiai šokiruojančių filmų", "nerealiai sukrečiantis" ir pan., bet manęs nei sukrėtė, nei šokiravo, nuo pusės galima sakyti užkniso ir džiaugiausi tuo, kad trumpas. pagrindinė mintis kaip ir aiški, kas norėta parodyti/pasakyti, bet man kažko pritrūko. panašiai man buvo su The Dreamers. gal netinkamu momentu žiūrėti abu filmai, bet labai abejoju, ar norėsis bandyti žiūrėti dar kartą blush2.gif
Atsakyti
The Imposter Dokumentika. istorija apie 13-os metų berniuko dingimą. Mane sukrėtė. O ir filmo meninė dalis aukščiausios prabos.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 02 15, 21:24)
The Imposter Dokumentika.  istorija apie 13-os metų berniuko dingimą. Mane sukrėtė.  O ir filmo meninė dalis aukščiausios prabos.

user posted image

Pradėjua žiūrėt ir ištiko dežaviu, apie tuos pačius įvykius 2010 filmas 'The Chameleon'. Žiauroka istorija.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 16, 02:23)
Pradėjua žiūrėt ir ištiko dežaviu, apie tuos pačius įvykius 2010 filmas 'The Chameleon'. Žiauroka istorija.

taip, aš po šito dokumentinio pasiskaitinėjusi sužinojau apie 'The Chameleon'-velniškai tikslus tokio tipo žmonių apibūdinimas- norėjau parsisiųsti, bet parsisiuntė prancūzų komedija.
na bet dokumentika yra dokumentika, su realiais dalyviais, nors pagrindinį vis tik suvaidino aktorius, tad toks iš dalies vaidybinis.

Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 15, 22:25)
Sling Blade (1996) - dar vienas perliukas, kurio nebuvau mačiusi. slogus, niūrus, lėtas ir liūdnas, bet labai geras filmas. jei nebūčiau prieš žiūrėdama paskaičius, kad pagrindinis aktorius B. B. Thornton, tikrai nebūčiau pažinus. vaidmuo nerealus. būčiau davus Oscar'ą ir už pagrindinį vaidmenį smile.gif

jo jo ir aš titruose pavardę pamačiau - nuėjau IMDB pažiūrėt, kuris jis, nes niekaip nebūtų "dašilę" smile.gif
Atsakyti