Willow, švitinimą pradedu, 25 kartai, 5 savaitės. Aš važinėsiu, nes netoli gyvenu. Dėl chemo ryt išsiaiškinsiu, nes aną savaitę nepagavau chemoterapeutės. Pradžioj daktaras minėjo kad skirs chemo 1 kart savaitėj, bet čia buvo prieš visus tyrimus, po to nutilo tai rytoj po spindulių eisiu domėtis.
Willow,o aš sutemperatūrinau vakar iki 37,8 tai jau spinduliuotintis netinka? Šiandien kaip ir nieko, nu ta pastovi, bjauri ir šokinėjanti iki 37. Ar jums taip būna moterys? Kad vakarais temperatūra būna apie 37.
QUOTE(Pšolty @ 2014 02 23, 12:49)
Jungiuosi ir aš į jūsų gretas. Man prieš 12 dienų išoperavo pažastyje įsitaisiusį didelį limfmazgį, o šį trečiadienį gavau atsakymą - metastatinė dėš. pažasties karcinoma. TLK10 AM kodas C77.3, M8520/6. Poryt važiuoju į Santariškes tolesnei diagnostikai. Esu pasimetusi, sutrikusi, išsigandusi... Artimųjų palaikymą turiu, visi stengiasi mane pralinksminti, deja viduje devyni katinai pjaunasi. Norisi palįsti po kaldra ir pasislėpti nuo ... savęs gal ???, o gal nuo ligos. Vienžo, man baisu 

Prisidedu prie visų palaikančių ir linkinčių Jums stiprybės. Nieko keisto, kad esate sutrikusi ir išsigandusi,mes visos turbūt tą patį savu laiku išgyvenome. Ir čia turbūt nėra tokio recepto, kaip gerai jaustis tokiose situacijose...Aš tik galiu pasidalinti, kas man padėjo tokiame etape, kaip Jūsų, laukimo, kai dar ne visiškai aišku su diagnoze ir t.t. Iš pradžių irgi neradau sau vietos, bet po to susiėmiau, nes supratau, kad šiuo metu niekas nuo mano verkšlenimų nepriklauso. Tyrimų rezultatai nuo to nepasikeis, be to, aš jų net nežinau, tai, kodel dabar projektuoju kažką į priekį, ko galbūt niekada net nebus. Tas pora savaičių laukimo aš pasinėriau į darbus, kad galva būtų kuo daugiau užimta. Tie du dalykai man ir padėjo-galvos užimtumas kitais dalykais ir supratimas, kad šiuo, laukimo periodu, niekas nuo manęs nepriklauso, ašaromis nieko negaliu pakeisti, todėl vydavau šalin mintis apie tai- kas bus, jeigu bus...O vėliau savaime palengvėjo, nes viskas susistatė į vietas, buvo nustatyta tiksli diagnozė, prasidėjo gydymas ir vilties periodas:) Dabar nuo manęs priklauso daug-nuo mano požiūrio į ligą, nuo mano tikėjimo ir noro sveikti. Vėžys-tik diagnozė, bet ne nuosprendis. Jums taip pat palinkėčiau nekurti sau baubų, kurie dažnai pasirodo esą nepagrįsti, bet, kiek įmanoma ramiau sulaukti tyrimų rezultatų ir nusiteikti pradėti ilgą ir nelengvą kelią i pergalę.

Papildyta:
QUOTE(Remedy @ 2014 02 24, 23:42)
Willow,o aš sutemperatūrinau vakar iki 37,8 tai jau spinduliuotintis netinka? Šiandien kaip ir nieko, nu ta pastovi, bjauri ir šokinėjanti iki 37. Ar jums taip būna moterys? Kad vakarais temperatūra būna apie 37.
Vakarais temperatūra apie 37 gali būti ir dėl paties onkoproceso, kartais taip būna, net nesant kitų priežascių. Jei kyla aukšta, tada jau gali būti ir kiti dalykai.
remedy, net ir ssveikam žmogui iki 37 tempa vakare gali pakilti. O jei dar pradėsim matuoti pavalgius arba po miego, ji irgi bus didesnė.
Wilow žinių nėra? Aš irgi laukime
vitar, mums irgi nepradėjo pačią pirmą dieną švitinti. Mūsų atveju radiologas žiūrėjo MRT, CT , darė kaukę, ir tik po geros savaitės pradėjo švitinti.
Wilow žinių nėra? Aš irgi laukime

vitar, mums irgi nepradėjo pačią pirmą dieną švitinti. Mūsų atveju radiologas žiūrėjo MRT, CT , darė kaukę, ir tik po geros savaitės pradėjo švitinti.
Pas mus kol kas žinios blogos-operuoto auglio vietoje aktyvūs pakitimai.
QUOTE(NERA @ 2014 02 25, 14:35)
Pas mus kol kas žinios blogos-operuoto auglio vietoje aktyvūs pakitimai.
laikykitės

QUOTE(Deganti @ 2014 02 25, 13:47)
laikykitės
o kaip dėl tų dendrinių Jums sekasi, gal tada vis tik verta. Suprantu, kad Jūs konsultuojatės su užsieniu, matyt šį kartą ir kreipsitės. Ką siūlo gydytojai šiuo metu daryt?

ryt konsiliumas, nes Kaunas nežino ką daryti.Bandys online su švedais tartis.
QUOTE(avieteleeee @ 2014 02 24, 11:16)
laba diena,labai reikalinga kuo skubesne pagalba.reikia onkologu,kuriu specializacija kepenu metastazes,kontaktu arba pavardziu....nesvarbu kokiam mieste,aciu
Mano pusseserei du kartus kepenų MTS operavo Kauno klinikose Giedrius Barauskas.
QUOTE(avieteleeee @ 2014 02 24, 21:00)
As ja susiradau per kita klinika,ji ten vadovauja,labai maloni,is karto sutiko padeti
Gal galit pasidalinti tos klinikos kontaktais?
QUOTE(NERA @ 2014 02 25, 14:55)
ryt konsiliumas, nes Kaunas nežino ką daryti.Bandys online su švedais tartis.
Sekmingo konsiliumo. Svarbu-rezultatas.
Labas merginos,
Aš jau po antro švitinimo. Jaučiuosi gerai.
Susižvejojau savo kortelę ir radau bendrą išrašą,ten stadija, tyrimai ir t.t apačioj lapo Prognozė-abejotina.. nu taip numušė nuotaiką
dar neatsigaunu.
P.S konsiliumas nusprendė kad chemo nereikės.
Geros dienelės visoms
Susižvejojau savo kortelę ir radau bendrą išrašą,ten stadija, tyrimai ir t.t apačioj lapo Prognozė-abejotina.. nu taip numušė nuotaiką

Geros dienelės visoms
vilnietems info apie meno terapijos uzsiemimus:
https://www.facebook...ry_type=regular
https://www.facebook...ry_type=regular
QUOTE(Remedy @ 2014 02 26, 13:55)
Labas merginos,
dar neatsigaunu.
Geros dienelės visoms

Geros dienelės visoms
Turiu nuojautą, kad jie visiems panašiai rašo. Man, pvz., rašo-prognozė rimta. Bet dėl to nesuku galvos, nes tikrai neverta tikėtis, kad rašytų prognozė gera, kai tokia liga. Čia gi ne sloga ir ne bronchitas ar laiku išoperuotas apendicitas. Žinoma, kad turi rašyti abejotina, niekas mums negarantuoja šimtaprocentinio pasveikimo. Liga rimta ir prognoze rimta. Bet tokio parašymo tikrai nereikia priimti asmeniškai ir pasidaryti neteisingas išvadas. Šitos "prognozės" paprasčiausias formalumas, nieko nereiškiantis ir rašomas automatiškai. Ir tikrai nevertas gadinti notaiką. Be to, Jums gi neparašė prognozė-nepalanki arba prognozė-bloga

Smagu, kad jaučiatės gerai. Taip ir toliau